The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 11:14 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 09, 2007 8:15 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Parakiosu2 scrie:
"Important in viata nu este sa stii multe ci sa stii unde sa cauti"

Rog pe Mircea sau pe DNA sa stearga postul meu daca am deranjat anumite afaceri.

Sincer detin multe Phonic-uri dar intrebati-l pe Nexus ce amplif am comandat de la ei? oricum nu Phonic.

daca ai trimis vreun mail, sa stii ca nu l-am primit

Da,este adevarat, Parakiosu isi doreste un DPA1000 :twisted:
evolutia este normala :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 09, 2007 8:56 am 
Neconectat
Admin
Admin

Nu cred ca ne deranjeaza informatiile de genul acesta.

Este normal si firesc sa discutam liber. Cel putin eu nu ma simt deranjat daca cineva spune un pret sau spune ca el poate aduce ceva cu un pret mai bun.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 09, 2007 11:01 am 
Neconectat
User

@parakiosu
Nu stiu ce are sula cu prefectura, dar mie musicstore mi-a cerut scan dupa ambele.
la musik-service tot cu domnul Gandy m-am inteles si a fost super de treaba.

Daca n-ai nici firma x, nici firma y bagi capu-n pamant si iei din oras cu 1600 ron max2500.
De oferta ta nu stiam nimic.
asta in cazul esti pe persoana fizica, care..este . Fara afaceri.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 09, 2007 11:47 am 
Neconectat
User

io am vb cu andreis si daca ii sa imi aduca cineva amp din Nemtzia.... 99% e andreis.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 09, 2007 4:39 pm 
Neconectat
User

am si io o intrebare !
daca.... dintr-o nefericita intamplare, se intampla ceva cu amplifu si nu mai merge. CE PASULA FAC CU EL ? unde il trimit ? cine mi-l face ? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 09, 2007 9:35 pm 
DJ_Kenwood scrie:
am si io o intrebare !
daca.... dintr-o nefericita intamplare, se intampla ceva cu amplifu si nu mai merge. CE PASULA FAC CU EL ? unde il trimit ? cine mi-l face ? :roll:

Sunt doua posibilitati.Daca iei din germania dai 50 de euro pe transport si iti trimite altul in loc.

daca ei de aici ai garantie si service fara sa mai dai 50 de euro dar astepti service-ul.

Eu nu stiu ce sa fac .Daca iau minim 10 bucati as putea sa scot un pret frumos pe ele.Adica undeva la 1100 -1200 ron maxim.
Daca as avea minim 10 clienti siguri as baga ceva bani dar daca ma puneti sa iau unul o sa iasa 1390 ron.

Si astea cu garantie si factura in romania nu in germania.
Vorbiti intre voi si poate facem o treaba.Ca nu as vrea sa stau cu 10 Phonicuri in casa .nu de alta dar deja e nevasta-mea neagra de cand a vazut sub-uri.cred ca inebuneste sa vada 10 Max 2500 :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 10, 2007 3:42 am 
Neconectat
User

:lol: :lol: eu unul sunt un client. si dupa cum ziceam si pe PM... daca o sa ai un pret asa micutz de maxim 1200 RON, iti dai seama ca nu o sa stai mult cu phonicurile pe stoc. io asa ma gandesc ca o sa treaca repede.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 10:07 am 
DJ_Kenwood scrie:
:lol: :lol: eu unul sunt un client. si dupa cum ziceam si pe PM... daca o sa ai un pret asa micutz de maxim 1200 RON, iti dai seama ca nu o sa stai mult cu phonicurile pe stoc. io asa ma gandesc ca o sa treaca repede.

daca se strang 5 clienti imediat fac si comanda.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 12:38 pm 
Neconectat
User

si daca nu se strang ? :roll: :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 1:36 pm 
DJ_Kenwood scrie:
si daca nu se strang ? :roll: :?

Daca nu se strang va fi 1400 ron bucata. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 5:35 pm 
Neconectat
User

nu-mi place ce aud :lol:
tre sa se stranga ! si dac anu se strang o sa ai clienti la ele dandu-le asa lesne !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 11:23 pm 
DJ_Kenwood scrie:
nu-mi place ce aud :lol:
tre sa se stranga ! si dac anu se strang o sa ai clienti la ele dandu-le asa lesne !

Vreau sa va ganditi bine si sa-mi spune-ti ce vreti de pe www.musik-service.de ca in maxim 2 saptamani plec in germania sa ridic marfa si nu de alta dar sa fie pe stoc.

O sa fac o lista cu ce vrea fiecare.

By the way

am obtinut o reducere de inca 10 % la toata gama phonic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 11:33 pm 
mi-ai promis ca-mi trimiti ceva in cluj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 11:53 pm 
DNA scrie:
Nu cred ca ne deranjeaza informatiile de genul acesta.

Este normal si firesc sa discutam liber. Cel putin eu nu ma simt deranjat daca cineva spune un pret sau spune ca el poate aduce ceva cu un pret mai bun.

Am uitat sa-l citez pe DNA dar il citez acum.Cine (adica eu) aduce din germania.Dar acest cineva nu ar indrazni sa aduca Paudio sau ecler -nici macar pe ascuns pe PM sau mai stiu eu.Am tot respectul pentru munca voastra si am so respect in continuare.

Era sa uit .Cat ma costa si pe mine niste boxe ca ale lui adi.Numai ca eu nu am wn-ul .Deci vreu boxa comlpeta.Adica boxele.Si poate un wn15r si nu s.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 11:58 pm 
adircf scrie:
mi-ai promis ca-mi trimiti ceva in cluj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Da si nu te-am uitat dar am 2 DJ care iam trimis la mare si nu am timp nici sa ma cac-pardon de expresie.Vin de la sonorizare ,dorm si bag sculele in masina si plec iar.Nu ai vazut ca am intrat nici pe mess.

Ca sa stie toata lumea si sa nu zice-ti ca cine stie ce nu iam trimis lu adi va spun si voua.Am doua sigle RCF de la niste boxe retur (da se strica si RCf nu va mirati) si i-am promis lu adi ca i le trimit sa le puna pe........................wn-uri. :D :D :D :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2