The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 10, 2025 3:50 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 12:58 pm 
Sandu_Alex_999 scrie:
Senia e cam cel mai ieftin site din ro

un rcf n401 acolo e 12 mil. nu merci :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 1:36 pm 
Neconectat
User

Nu cred ca Senia e cel mai ieftin site din Romania , dar in alta parte nu am gasit cablul care imi trebuia , stative , speakon-uri mai gasesti (poate putin mai ieftin ,nu cu mult) dar decat sa comanzi din 2,3 locuri produsele sa platesti transport mai bine dintr-un loc , oricum nu cred ca luam din alta parte cu mult mai ieftin.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 1:36 pm 
Neconectat
User

Vorbeam strict de cabluri de boxe cordial :roll:
De aia zic...cine stie ceva mai ieftin , sa ne zica si noua :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 1:41 pm 
Neconectat
User

Cablu nu am gasit in alta parte, cel putin cat am cautat eu , doar la Senia , la alte produse poate au preturile mai mari ca in alta parte , dar la cablu si speakone sunt bune , eu asa am considerat , si sunt destul de seriosi baietii mi-au trimis cu vreo 4 metri in plus cablu de 2x4mm. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 2:05 pm 
Neconectat
User

depeche1973 scrie:
Cablu nu am gasit in alta parte, cel putin cat am cautat eu , doar la Senia , la alte produse poate au preturile mai mari ca in alta parte , dar la cablu si speakone sunt bune , eu asa am considerat , si sunt destul de seriosi baietii mi-au trimis cu vreo 4 metri in plus cablu de 2x4mm. :D

Or fi avand alta unitate standard de masura pt lungime! :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 2:46 pm 
Neconectat
User

ori aia 4 metrii erau la capatul rolei si nu au avut ce face cu ei :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 2:51 pm 
Neconectat
User

la suma investita iti dai seama ca a fost un fel de bonus din partea comerciantului :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 3:21 pm 
eu cred ca ramasese pe rola mai mult cablu , si l-au impartit si cu tine :)) au laut ei cate 4 m si ti-au dat si tie in plus :lol: :lol: sa nu bata la ochi :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 3:46 pm 
Neconectat
User

:lol: Sa sti ca pe rola a venit , ce sa se mai masoare baietii :lol: ...sau or fi uitat masuratoarea la un moment dat si ce-au zis ...hai sa bagam ceva metri in plus sa nu faca clientul scandal (in caz ca lipseste din el :lol: ).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 7:57 pm 
depeche1973 scrie:
:lol: Sa sti ca pe rola a venit , ce sa se mai masoare baietii :lol: ...sau or fi uitat masuratoarea la un moment dat si ce-au zis ...hai sa bagam ceva metri in plus sa nu faca clientul scandal (in caz ca lipseste din el :lol: ).

s-au gandit sa lase mai mult poate vroiau aia de la curier sa se spanzure :lol: :lol: sau poate s-au gadit la tine ca vrei sa spanzuri pe cineva :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 8:12 pm 
Neconectat
User

Pe soacramea :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 8:39 pm 
depeche1973 scrie:
Pe soacramea :lol:

exact la asta ma gandem sa scriu mai sus dar nu stiam daca ai probleme cu ea :)))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 8:53 pm 
Neconectat
User

A.....nu am , numai ca stii cum imi plac mie soacrele.....reci :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 09, 2008 10:15 pm 
Neconectat
User

Salut, frumoasa cabluratura ai achizitionat, sa te folosescti sanatos de ea :wink: .Sa sti; CORDIAL ii o firma "tare", si eu folosesc tot cabluri apartinand aceluiasi brand sunt foarte flexibile si deosebit de rezistente. Parca 25 m daca mai tin minte am luat, litele sunt multe si subtiri Sandu_Alex_999 :wink: offtopic de la &roll le-am achizitionat dar a lasat de dorit drumul incoace, cred ca vreo 3 saptamani a durat pana sa ajunga la destinatie, si cica la curier aveam de plata o suma mai mare decat costa tot matul, deoarece in romania sunt 3 orase cu numele ala unu ii in transilvania(my place) altu in zona buc. si celalalt prin moldova si ei au trimis exact in cele 2 orase inainte sa ajunga la mine, deciau facut drum inutil, si macar daca nu le zicem de atatea ori :evil: OK.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 09, 2008 10:52 pm 
Neconectat
User

Mersi , la mine au ajuns a doua zi dupa ce am facut comanda (Hunedoara) , si totul a fost in regula :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2