The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 10:47 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 10:55 am 
Neconectat
User

:D la . am dat comanda si m-au sunat ca nu au p stoc si nici nu e posibil sa aduca prea curand la ei am vazut ceva interesant si asta la un pret de numa 65.000 buc daca ai timp si ai drum pe la dioda sau dina sa ma anunti si pe mine cam ce scoruri au.

de plasa cum ai spus pe toata fata nu cred ca stau sa mai imi bat capu si cu ea vreau sa pun doar pa difuri sa le protejez umpic de un MOTANEL mic si :twisted: .....

de proel shiar nu stiu pe unde este magu :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 2:21 pm 
Neconectat
User

Tabla perforata este cea mai buna solutie si din punct de vedere estetic si protectie. Desigur pretul este pe masura :D
Parca Nexus se "lauda" ca vinde tabla perforata numai buna pt boxe.
Ceva de genu asta http://tinypic.com/futk0i.jpg

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 3:42 pm 
Neconectat
User

Dupa parerea mea tabla perforata arata cel mai bine; mie nu imi plac chestiile alea rotunde, pur si simplu mie nu mi se par estetice.
Poze cu bandpass-ul trebuie sa gasiti la galeria diy ca i-am trimis lui nexus pozele ieri, asta daca le-a pus;

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 3:58 pm 
Neconectat
User

Capacele alea rotunde din plastic dau impresia ca ai un aragaz in loc de boxa (parerea mea) acuma din lipsa de fonduri pui si dinalea. Oricum, decat sa nu ai nici o protectie pe ele .......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 4:05 pm 
Conectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

sunt acolo :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 5:40 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

eu stiu nex ca ai tu tabla... (poate ca asta e pretul ei dar mie mi se pare cam scump sa dau vreo 50lei pt 2 sateliti, ca nu ma duc cu ei la expozitie... doar dau dB in urechi)... ma refeream la constantza cand am zis ca nu gaseste
eu am luat de la . azi pt 10" cu 5lei bucata
la dioda sunt mai scumpe (ca si la dina de altfel) vreo 9lei bucata parca sau chiar 10... magazinul proel este in piatza grivitei cum te duci spre statia la 43 de la republica

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 7:01 pm 
Neconectat
User

ce bulangii sunt astia de la . doar am dat telefon siiam intrebat ,

sau poate au de 10"

CA MIE IMI TREBUIE DE 12", chiar te rog cand mai treci pe acoolo sa te uite de grile de 12 " si sa ma anunti si pe mine, eu nu prea am timp lucrez in navodari si nu prea am cum sa plec...

baftaaa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 22, 2005 1:06 pm 
Neconectat
User

chiar nu mai are nimeni nimic de postat? ma asteptam la mai multe poze :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 13, 2005 4:24 pm 
Neconectat
User

Am un amplif Technics ~2x100 insa doar cu finalii originali, 2 boxe 3 cai electronica industriala (sau cam asa ceva) de vreo 40-50 W - acum pe post de satelit - si bandpass cu Hp15w
Despre 'sateliti' pot sa va spun ca mai nou ma zgarie pe greier mediile, mi se par doar o adunatura de zgomot si pe viitor probabil ca-mi voi face si un satelit de calitate.
poze:
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 21, 2005 11:52 am 
deci sa ne expunem sculele de facut galagie si de stresat vecinii:http://tinypic.com/_0611.jpg,http://tinypic.com/_0616.jpg,http://tinypic.com/_0614.jpg,http://tinypic.com/_0614.jpg,http://tinypic.com/_0619.jpg

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 10, 2006 10:20 pm 
Eu ma mandresc ca sa zic asa cu 4 boxe pe 2 cai echipate cu difuzoare RCF de 15" pe joase si drivere RCF de 2", boxele sunt facute de mine, sunt testate si la un studio si suna excelent. Ca amplificatoare detin un Behringer EP2500, un JBL MPX300 si un amplificator home made cu batranii 2N3055, dar care scoate puteri maricele, egalizator grafic Behringer FBQ1502, procesor Behringer Ultramizer PRO DSP1424P si 2 mixere, un Behringer DJX700 Pro si un Mackie 1604 VLZ Pro, asta fiind gear-ul meu pentru sonorizari, in casa am, 2 boxe Kenwood pe 3 cai si 2 boxe Grundig tot pe 3 cai care se aud super, o batrana statie Delia, o statie Akai AM 110:D, un cdplayer Pioneer si e suficient gear-ul de casa pentru a irita vecinii, eu stau la casa si cam stresez cartieru'. Se intampla uneori sa mai pun in functiune in casa sau mai rau afara, zic mai rau pt vecini sistemul de sonorizare(o parte din el), atunci iese "crima".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 10, 2006 11:07 pm 
Neconectat
User

Dak nu postezi niste poze cu Rcf-urile alea...facem noi crima :lol:
Super scule...!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 11, 2006 1:54 pm 
Pentru Bogdi, si nu numai pentru el o sa revin cu pozele "puilor mei" :twisted:.Am uitat sa adaug ceva pe lista de echipament, 2 incinte de joase Electro Voice :twisted:, sunt dementiale.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2