The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 4:28 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ce este mai bun pt casa
MesajScris: Dum Iul 13, 2008 11:10 pm 
Neconectat
User

am si eu o intrebare pt cei de pe forum:ce este recomandat sa fac,sa cumpar un sistem de pe piata (gen 5.1) sau sa fac eu unul(un subwoofer bp cu HP15W si 2 sateliti),tin sa mentionez ca sistem va fi folosit in casa. O sa sune mai bine si mai frumos basul de la HP15W?ca teoretic asa ar trebui...dar practic(inca nu am ascultat cum suna).Merita sa construiesc eu boxele sau nu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 13, 2008 11:13 pm 
Neconectat
User

tin sa spun ca am deja un amplificator cu 2xIPA400 alimentat la +-70Vcc,deci nu s-ar pune problema de ca nu as avea cu ce da in HP15W

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 13, 2008 11:17 pm 
Neconectat
User

Q: Iti place basul de la sistemele 5.1? Te multumeste pe partea de medii, inalte (spl, fidelitate etc) ? Esti dispus sa investesti cam.. o gramada intr-un sistem pro pe care sa-l folosesti doar in casa?

Am avut si eu aceiasi dilema acu ceva timp, si-am ales (pentru frate'mio) Genius 5.1 la 300 ron. Are bas luuung, medii si inalte slabute, telecomanda, dar e prezentabil. Personal, nu-mi place cum suna, dar e chestie de gusturi. Si are si cel mai bun raport pret/calitate :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 13, 2008 11:38 pm 
Neconectat
User

daca ai loc ia hp18w, suna bine pt casa dar iese ditamai lada.
Si hp15w e destul de bun pt casa.
Sateliti fa cu pa800 si pct, daca nu vrei neaparat sa se auda f tare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 14, 2008 8:59 am 
Neconectat
User

am ajuns la dilema asta fiind si pasionat de boxe,amplificatoare,pt ca este o alta senzatia cand vezi ceva facut de mana ta :roll: Intrebarea mea este daca se aude mai bine sistemul "propus de mine" subwooferul bandpass Hp 15W decat un subwoofer e la sisteme de pe piata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 14, 2008 9:09 am 
Neconectat
User

depinde de gusturile fiecaruia...oricum ca putere e bn sa optezi pt haspe..dar depinde ce tip de bass iti place...pozitionare...depinde de multe...e bine sa asculti mai intai tu si unu si altu si apoi sa te hotarasti...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2