The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 5:47 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 72 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 10, 2008 10:12 pm 
Neconectat
User

Never! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 10, 2008 10:16 pm 
era o gluma :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 10, 2008 10:20 pm 
Neconectat
User

Sper :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 12:18 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
mnoah, cand ajungem la manele ?

Peste cateva posturi ajungem si acolo...
App, in "cluburile" de la periferie ce credeti ca se asculta ? Si cam ce bpm au piesele ? :twisted: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 12:19 am 
nexus3 scrie:
Parakiosu, este doar o impresie.

in Romania se pun numai porcarii prin cluburi si majoritatea dj-lor sunt pe langa subiect, sorry.

In germania ca sa dau un exemplu, parca este alta planeta, am avut un soc in momentul in care am inceput sa ascult genul de muzica mixata pe acolo.

este exact asa cum spui , rapida, violenta melodioasa Etc.

ce se pune in ro sunt ori muzica de ingropaciune ori "trenuri" cum le spun eu.

NU suport muzica facuta dintr-un singur sample de cate un "Druggy Head" (mare Dj international) care o freaca asa cate 20-30 de minute, dupa care-si mai aprinde un Joint si gaseste urmatorul sample pe care sa mi-l tot frece toata noaptea.

Muzica trebuie sa aiba ritm, melodie, inceput si sfarsit !

nu am fost la nemti in disco dar in schimb am fost in Olanda.Deci in bucuresti daca merg cu oricare dintre voi in Club in maxim o ora fugim afara .muzica de cacat in concluzie

in olanda mergeam de la 9 seara si nu-ti dadea-i seama cand se facea 5 dimineata.Super techno.Majoritatea sunt techno cu ceva rave.Ca sa nu va zic ca era un dj care facea un program de o juma de peste 180 bpm.

La noi majoritatea dj ilor incearca sa-si faca propria lor muzica.Daca tot esti prost macar pune muzica altora si mixeazo pai .e mai elegant asa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 12:20 am 
Radu scrie:
adircf scrie:
mnoah, cand ajungem la manele ?

Peste cateva posturi ajungem si acolo...
App, in "cluburile" de la periferie ce credeti ca se asculta ? Si cam ce bpm au piesele ? :twisted: :lol: :lol: :lol:

intre 55 si 80? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 12:52 am 
"la periferie" paraqiosule

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 12:56 am 
Neconectat
User

Totusi Olanda e cu mult peste Romanik...
Nu aia erau cu Sensation ? ( cred ca numele asta spune tot )...pe cand noi ne chinuim cu un Love Parade amarat si vai de mama lui...aia fac petrecrei de 2 milioane de euro ( era pe discovery ) :roll:

Nu am fost in strainatate si nici pe aici nu prea m-am bagat prin multe lcuburi pt ca muzica e de kkt in general.
Totusi am auzit un DJ care mi-a palcut foarte mult, mixa super fain si muzica de prin USA, asta acum 2 ani, parca Tempesto sau ceva de genu...astea pe un sistem EV care suna impecabil atat pe muzica live cat si muzica de club ( habar nu am ce gen, dar era cam 50% comerciala )...ganditiva ca majritatea DJ-ilor din Ro sunt niste paraziti din punctul meu de vedere pe langa acel tip.
Si alt DJ care mi-a placut a fost tipul de la Depeche Mode ( Andy Fletcher ) care a pus muzica vre-o 2-3 ore inainte ca ei sa-si inceapa show-ul in Bucuresti. CU toate ca a amestecat detul de multe genuri, i-a reusit de minune dupa parerea mea ( si asta pe un sistem la care 40 Hz era o joaca de copil ).

Din punctul meu de vedre orice DJ roman soocks...pur si simplu is prea comerciali si nu stiu cum sa zic dar ma zgarie pe urechi. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 1:20 am 
Neconectat
User

majoritatea.....
mie personal imi plac " 2 crazy bastards" (eftimie si internullo).
gusturile nu se discuta !
mai imi place si Barbulescu si altii...
Mi-as dori f f mult sa ma duc la un party de ala adevarat acolo, la mama lor acasa, in Olanda.(zona aia...).

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 1:23 am 
Anul asta nu sa mai tinut dar in 2006 love parade a costat 3. milioane de euro.

Eu zic ca daca ne adunam toti cu boxele la gramada si punem fiecare 1 ora muzica iese mai bine decat Liberty caca parade care promoveaza "super DJ" ca dj optik.e un dj de tot lol ca toti dj lui radio 21.

eu ma mai propus sa ne adunam toti de pe forum si sa tragem o bauta sonorizata sau o sonorizare bauta intr-un loc neutru

poate ne invita DNA sau Mircea la ei in curtea fabrici sa bem vreo 2 zile :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 1:28 am 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:

eu is pt asta ! :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 1:30 am 
Kenwood scrie:
Parakiosu2 scrie:

eu is pt asta ! :D

si poate desfae Mircea tuica aia de 80 de ani.Daca nu are atatea pahare bem din ceva horn-uri :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 2:02 am 
Parakiosu2 scrie:
Eu zic ca daca ne adunam toti cu boxele la gramada si punem fiecare 1 ora muzica

eu o sa pun numai manele. :lol: si o sa trag tare pe drivere. eu imi permit... altii nustiu 8) :lol: :lol: . ale lui mircea ar mai rezista... :lol:

nustiu ce am in ultima vreme cu manelele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 2:11 am 
Neconectat
Admin
Admin

Nu spuneţi de prea multe ori :twisted: !

:roll:
Majoretele le aduc eu sau voi ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 2:36 am 
Noi le aducem dar sa pui niste subwoofer-i afara sa aiba pe dansa.

Eu propun sa ne chemi la vara ca dac ne chemi acum ramane mircea fara tuica ca tare frig ii :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 72 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2