Totusi Olanda e cu mult peste Romanik...
Nu aia erau cu Sensation ? ( cred ca numele asta spune tot )...pe cand noi ne chinuim cu un Love Parade amarat si vai de mama lui...aia fac petrecrei de 2 milioane de euro ( era pe discovery )
Nu am fost in strainatate si nici pe aici nu prea m-am bagat prin multe lcuburi pt ca muzica e de kkt in general.
Totusi am auzit un DJ care mi-a palcut foarte mult, mixa super fain si muzica de prin USA, asta acum 2 ani, parca Tempesto sau ceva de genu...astea pe un sistem EV care suna impecabil atat pe muzica live cat si muzica de club ( habar nu am ce gen, dar era cam 50% comerciala )...ganditiva ca majritatea DJ-ilor din Ro sunt niste paraziti din punctul meu de vedere pe langa acel tip.
Si alt DJ care mi-a placut a fost tipul de la Depeche Mode ( Andy Fletcher ) care a pus muzica vre-o 2-3 ore inainte ca ei sa-si inceapa show-ul in Bucuresti. CU toate ca a amestecat detul de multe genuri, i-a reusit de minune dupa parerea mea ( si asta pe un sistem la care 40 Hz era o joaca de copil ).
Din punctul meu de vedre orice DJ roman soocks...pur si simplu is prea comerciali si nu stiu cum sa zic dar ma zgarie pe urechi.