Salutare, am construit acest amplificator special pentru cei 4 sateliti cu hp15w+pht408 si cele 2 subwoofere cu am-18 din dorinta de a avea o amplificare cat mai compacta.
Astfel, intr-o carcasa de 2U am reusit sa integrez 2xIPA400, 1xAV800 si un crossover stage line, pentru a fi mai usor de transportat si de instalat.
Crossoverul il pot dezactiva de pe panoul frontal. In cazul in care crossoverul este activat, sunt folosite doar primele 2 intrari de semnal, pe ce-a de-a 3-a am iesire semnal sub iar atunci cand crossoverul este dezactivat toate cele 3 intrari sunt folosite, neprocesate.
Am nevoie de ajutorul vostru pentru a realiza o protectie la clip!Desi am indicator de clip desupra fiecarui potentiometru de volum, peste tot pe unde am inchiriat sculele nimeni nu a tinut cont de ele...
La un eveniment (unde mi s-au si ars o pereche de difuzoare) 3 zile in continu au stat aprinse led-urile de clip...pur si simplu nu aveam cu cine sa ma inteleg

Am incercat sa dau volumul la amplificator mai jos cat sa nu intre clipingul si m-am trezit cu un semnal distorsionat din mixere de imi intra protectia la curent continu

nivelul maxim pentru multi e atunci cand aproape nu se mai intelege melodia. Deci, limitterul nu este o solutie...
Ce imi doresc eu, este ca atunci cand led'ul de clip palpaie cat de cat des...sa imi actioneze cumva releul de la protectie care intrerupe iesirea. Astfel "dj-ii" sa fie obligati sa ia in serios indicatoarele de clip, protejand difuzoarele si asigurand un sunet curat.

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us