The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 7:19 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Sunt mai performate amplificatoarele pe MOS-FETI decat cele pe integrate? ?
Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Apr 29, 2006 9:57 pm
DA 94%  94%  [ 16 ]
NU 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 17
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 15, 2006 7:04 pm 
deci: grosime sarma secundar: 2,30mm
dimensiuni traf: diametru: 194,72mm
inaltime: 96,60mm
diametru miez: 43,06mm

totu e masurat cu subleru`

cred ca e mai inalt ca a lui iceman ..cel putin asa imi dau seama diun poele lui astea sunt dimensiunile

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 15, 2006 9:56 pm 
Neconectat
User

DJTwister scrie:
pid, uite asa au scris aia care l-au facut pe el.. ce mai vrei mai multe de atat ..ahh era sa zic ceva aici :evil:
Imagine

Nu vad ce ce esti asa de iritat de micile obiectii ale forumistilor , ca doar nu vrea nimeni raul , ci din contra 8) .
Uite inca o intrebare :twisted: , ce anume inseamna aia 1300 VA ? E cumva puterea pe iesirile de 2 x50v (2x50Vx13A=1300VA) ?
Cred ca asta e pt ca puterea pe iesirile de 2x50v (1300va) + puterea de pe iesire de 24v (adica 24Vx5A=120VA) da vreo 1420VA in secundar ceea ce nu seamana cu ce scrie pe traf .

Nu e mare diferenta intre 1300 si 1420VA dar cel mai bine ar fi sa nu existe aceasta diferenta.
Oricum pt ipa400 puterea traf-ului fie 1300 sau 1420 e suficienta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 15, 2006 11:27 pm 
Nemersis, ...acu ma gandesc ...puterea de la aia 24V unde e??? poate astia care l-au facut s-o fi gandit decat la puterea de la 50V ...nus tiu ce sa zic ...
FIXVID am postat grosimea dsarmei pe pagina 2 ..da-ti cu parerea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 16, 2006 1:40 am 
Neconectat
User

Am gasit intr-o carte ca pt 13 A pt o densitate de curent de 3A/mm2 trebuie sarma de 2.35mm (traf-ul merge mai cald) iar pt 2,5 A/mm2 trebuie sarma de 2.56mm(traf -ul merge mai rece).
Acum eu nu cred ca sarma ta are chiar 2,3mm , cel mai probabil e sa fie de 2.5 pt ca la diametre mari nu prea se fac sarme in trepte de cateva zecimi de mm (eu nu am vazut inca sarma de 2,1 2,2 2,3 2,4 s.a.m.d. mm ).

E f posibil sa fie o greseala de tipar acolo (poate au uitat sa specifice pt care secundar e puterea aia).
Am ridicat eu problema asta cu nepotrivirea asta ,insa , nu cred ca are rost sa despicam firul in patru cu chestia asta, cred ca toata lumea e de acord ca traf-ul ala e f bun pt un amp cu 2 x ipa400 +ceva accesorii (vumetru , protectii cc,soft start sau ce mai vrei tu) si cred ca pe tine asta te intereseaza in primul rand.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 16, 2006 4:52 pm 
Neconectat
User

mda .. e perfect trafu ala pt 2 module ipa .. si daca nu e nushtiu cat de groasa sarma aia ..nare nimik daca se infierbanta un pic trafu cand dai la max amplifu :twisted:

probabil ca se refereau(cu aia 1300VA) la puterea ce o poti transfera din primar in secundar, deci nu ai posibilitatea sa folosesti toate infasurarile la curent maxim..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 07, 2006 5:00 pm 
in sfarsit si redresarea :)
practic mai astept acum dupa dj_tyrmy cu carcasa si e gata..

Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 07, 2006 6:30 pm 
Neconectat
User

DJTwister scrie:
practic mai astept acum dupa dj_tyrmy cu carcasa si e gata..

practic cred ca o sa astepti (o sa asteptam) mult si bine...
sory de rautate dar nu m-am putut abtine...

Sus

Subiectul mesajului: !!
MesajScris: Mie Iun 07, 2006 6:33 pm 
Neconectat
User

Printr-un post f f timid..revin si eu(akum fiind in sesiune)..si zik...ca pana la ora asta nici eu nu am terminat de definitivat cu dj_tymy....a avut o pr de sanatate(pt cei care nu shtiu si il cred..)..si akum incearca sa iasa la liman cu banii si alte datorii.......deci cu mine inca nu s-a reozlvat pr...doar promisiuni desarte.....

Va multumesc! :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 07, 2006 7:55 pm 
am inteles? deci a cazut problema definitiv cu carcasele da?
ICEMAN am probat redresarea mea ... nu sare puntea nici nu se incinde ....ca ziceai tu ca a ta s-a ars din cauza ca se incarcau conzii nu stiu cum ... a mea nici dupa 1 ora nu s-a inmcins.... :roll: ...am descarcat dupa aia conzii :x :shock: sa imi deschid magazin de artificii ... (punte 50A si 4x10000uF si 100V legati in "halul" asta
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 07, 2006 8:10 pm 
poti pune o poza cu ampu pe masa de teste ca sa imi mai delectez privirea cu un amp DIY. nu ma pot satura de fenomenu asta :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 07, 2006 8:13 pm 
mai am de cumparat finalii si radiatoare si voi face "BANCUL DE PROBE"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 07, 2006 9:55 pm 
Neconectat
User

mai fa multe artificii si ramai fara condensatori. :lol:

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 07, 2009 8:16 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 07, 2006 10:08 pm 
Sharky ms pentru sfaturi ..cand o sa fac bancu de probe o sa fie momentu adevarului

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 10:18 pm 
Neconectat
User

DJTwister scrie:
mai am de cumparat finalii si radiatoare si voi face "BANCUL DE PROBE"

:lol: :lol: :lol:
deci tu nu ai incercat puntile si cond legate la amplif?
atunci cum ai vrea sa ti se incalzeasca .. dapoi iti puste
oricum spor in continuare

offtopic:
poti sa sudezi cu "aparatura" ce o ai pana acum :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 09, 2006 10:50 am 
Claudio chiar ca..

Snake uite, claudio a facut offtopic ...deci tu ai comportament preferential :evil:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2