The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 11:40 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ceva boxe...sa zic asa
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 6:36 pm 
Neconectat
User

o idee venita peste nopate pentru un plus de medii si inalte
asa ca am pus de o schita..acum sper sa nu ajung la rublica"prostie extrema in domeniu audio" :lol: :lol:
Imagine

asta ar fi schita mea...as vrea sa fie ceva detul de inalt, inspirat din proiectele line array dar total diverit pentru ca nu vor fi suspendate ci pe pamant..eventual pentru inaltime mai mare urcate pe sub-uri, ar putea avea H 150cm si mai mult...L cam undeva la 50 si cealalta latime calculata pentru un acordaj cat de cat nu?nici nu stiu cam la cat se acorda sau cati litri va trebuii sa aiba asa ceva :roll: sper sa aflu...
oricum as vrea sa fie compact..ceva slim :lol: si as urca in celelate dimensiuni pentru a obtine ce vreau
acum nu stiu cum va fi incinta...mid separat in interior de tw sau toate in acelasi volum de aer? eu m-am gandit ca ar putea fi separat in interior ca si cum ai pune cateva line array intr-un sigur modul :roll:

difuzoarele de medii vor fi ceva strict mid..ma gandeam la cele inchise in spate,precizez ca nu va fi putere mare..o putere destul de mica deoarece vor fi strict in frecventa,taiate intr-o anumita gama,de asta nu cred ca e nevoie de putere,vom vedea :roll: ...iar inaltele, ramane de vazut

ceva discutii,opinii,idei..rasete dece nu :lol: :lol:
asta e ideea mea :oops: :oops: stiu ca pare o prostie...da vreau asa ceva :lol: :lol:
merci si nu radeti prea mult de mine :oops: :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 7:01 pm 
Neconectat
User

spune-mi ce urmaresti de fapt :)
Ce doresti sa obtii ? pt ce aplicatii ? da mai multe detalii

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 9:09 pm 
Neconectat
User

pentru nevoia de medii si inalte am incercat sa transpun line array in ceva home made si cu un proiect deosedit(ciudat) :lol:

aplicatiile mele sunt simple...5x5m,camera de bloc :lol: sau la curte,auditii muzicale,sa simt bass si sa se auda frumos..bine chefuri cu prietenii...si sonorizari sa zic asa..desi nu ma ocup cu asa ceva ar fi vorba de majorate,am fost la 2 :lol: :lol: deci am intrat in treaba :lol: pentrceri mici...si va urma nunta unei cunostinte si un botez

asta ar fi tot...m-am gandit la asta cand am vazut un line array si ca m-am gandit ca ar fi ceva bun pentru a-mi mai da un plus de inalte si medii
asa ideea asta nebuna si proiectu asta ciudat
numai bine :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 9:18 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

boxa este gandita corect din punct de vedere acustic

centrele de emisie sunt f apropiate la inalte si la medii, deci se vor cupla destul de bine.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 10:17 pm 
Neconectat
User

aha..acum ar trebuii sa aflu cam ce dimensiuni ar trebuii sa aiba
si cam ce difuri sa pun :lol:
am zis ca vreau ceva inalt,slim,usor 8)
are trebuii separate in interior difurile medii de inalte? sau merge toate in acelasi volum de aer?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2