The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 07, 2025 12:18 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: BPH.Partea a2-a.
MesajScris: Mie Mar 03, 2010 9:10 pm 
Neconectat
User

Am prins putin timp liber si am zis sa ma apuc sa mai construiesc ceva,si sa mai adaug ceva la sistemul meu.Si asa m-am apucat de un Bph,cand o sa mai prind putin timp maxim pana de pasti o sa ma apuc si de al 2-lea. ca si asa tin diful in cutie.Iar daca imi va aduce iepurasul si vreo sonorizare de pasti vor mai urma 2 bucati. In dotare am AM-18LF.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Scuzati calitatea pozelor dar camera foto era la prietena,asa ca le-am facut cu telefonul pana la ultimele 2 cand am luat camera.De vopsit de abia pe cand se mai incalzeste afara ca nu am unde altundeva sa le vopsesc.Incinta este facuta din pal de18mm.Pe cand o sa am timp sa montez cantaru in curte si sa scot boxa sa o ccantaresc o sa va spun si cate kg are.

Ultima oară modificat de Frent Razvan pe Sâm Mar 20, 2010 1:39 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 03, 2010 10:01 pm 
Neconectat
User

cum suna?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 03, 2010 10:08 pm 
Neconectat
User

ce amplificare ai ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 03, 2010 10:25 pm 
Neconectat
User

Pai ce sa zic.eu cred ca suna binisor tinand cont ca am si doar o bucata momentan am ramas totusi placut surprins de sunet.Outdoor mai are nevoie de cel putin o bucata sa il ajute.Indoor in colt face ceva galagie bine.kick sanatos.Ieri am facut o proba outdoor si dupa vreo ora de auditii m-am trezit cu politia la poarta.
Procesarea a fost facuta dintr-un cx2310
LP-120hz maxim 150Hz mai sus nu prea suna bine.Pe populara pana in 200hzd eoarece e cam absent basul altfel.
HP-50Hz
Amplificat de pe un phonic max2500 in punte.
Oricum 2 bucati pe laterala indoor eu zic ca este suficient.si nici nu ii nevoie de un bas mai jos.Dar trebuie putina atentie cu pozitionarea deoarece sunetul este directional.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 03, 2010 10:49 pm 
Neconectat
User

Eu asa fol0sesc( varianta modificata M pro :lol: ) :

Basi :BPH-urile :40Hz-95Hz Horn-Medii: 95Hz-2Khz Inaltele : 2Khz - 18.5Khz

Folosesc linga crossover si procesoare digitale(ultramizer) . Suna minunat! :)(sunet hi-fi, bass ft. placut si dinamic)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 20, 2010 1:38 am 
Neconectat
User

Am terminat de incheit si cea de a 2-a bucata si l-am pus la treaba.Chituirea si vopsirea pe mai tarziu.Acum urmeaza sa ma apuc de 2 satelit/fullrange.dotate cu kappa15a si comp50 sau pad52 depinde de ce lovele mai fac rost.Cateva poze.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2