George(sb) scrie:
faine boxe, dar cum spunea si Mircea nu tot ce e pus ciorchine e linearray, nu mi-as lua/face boxe de 57kg, la bassi nuprea ai ce face, dar la sateliti exista o gramada de solutii mult mai practice, nu va mai faceti calcule ca va luati difuzoare de 6000 de lei si gata aveti sistem de exterior, in momentul in care te apuci sa faci un sistem de sunet trebuie sa iei in primul rand in calcul accesoriile: burete fonotransparent, vopsea, sistemul de prindere, mufe, filtre toate astea la un loc fac mai mult decat difuzoarele, si nu uitati totodate de amplificare, degeaba ai un sistem de 100.000w daca nu ai cu ce il hrani, e nevoie de schela, mixer pe minimum 24 de canale, lumini, multicore, mult cablu care e enorm de scump, distributie, nu merge cu improvizatii, si nu in ultimul rand spatiu de depozitare, mijloace de transport, oameni care sa le manipuleze, oameni pregatiti care sa le monteze si sa stie sa le utilizeze corect, si nu in ultimul rand o firma, e una cand incasezi pe o nunta 3-400E si alta e cand te duci cu camionul de scule in buricul targului, acolo de oriunde poate sa apara un om simplu care sa scoata o legitimatie si sa te intrebe de sanatate, nu e ca la nunta ca i-am adus lu varu boxele de la combina
scuze dar aici e alt ''film'' no ofence dar am pretenti dela tine citindu-ti posturile