zaDan scrie:
am inteles.
cu coaxialu asta sia facut gsmstar boxeele?
parea f multumit, si voi ziceati ca sunt inauntru lu dynacord f150 !
pare a fi perfect, atunci. le iau pastea. dar spunemi, te rog, ii mai trebuie si super tweeter, ca in proiectul original ? filtre ? de care ? ai un proiect pentru ele ? am inteles ca numai tu ai vopsea poliuretanica.... la ce pret ? si daca imi vinzi si mie.
o sa vreau sa fac o comanda la tine, sa le iau pe toate:
1xhp-18s (sau daca imi recomanzi altceva pt proiectul meu)
2xBM-15CXHB
2xsupertweetere (sau poate nu sunt necesare)
filte
masca + burete
mufe
Buna ziua,
O sa va raspund eu la intrebari.
F150 de care a povestit GSM nu sunt facute cu coaxiale.
Cel mai probabil, au fost modificate de cineva, dar sunt sigur ca nu de la noi a luat difuzoarele.
Este posibil ca boxele sa fi fost luate la mana a doua de prin Germania si acolo sa se fi facut modificarea.
Nu sunt necesare supertweetere daca se foloseste un filtru bine conceput.
Va putem ajuta cu schema filtrului sau va putem ajuta sa le faceti, in cazul ca nu vreti sa va complicati dumneavoastra. Eventual, le putem face noi si sa le trimitem odata cu difuzoarele si restul accesoriilor.
Cu vopseaua este o problema
Noi o primim in recipiente de 12Kg.
O sa studiem varianta de a trimite si cantitati mai mici.
Pretul vopselei este de 13 Euro + TVA ( 53 RON / Kg )
Consumul este de aproximativ 1Kg la 1,5 ~ 1,8mp pentru o finisare cu stropi mici, si 1,2 ~ 1,5mp pentru o finisare cu stropi mari.
Nu este o solutie tocmai ieftina, dar pana acum, nu am gasit una mai buna, intr-un pret decent si un timp de executie scurt ( maxim 48 ore, inclusiv uscarea ).
Toate accesoriile pot fi livrate si sunt la vanzare.
Va recomand sa folositi pentru subbass tot un difuzor cu sasiu de aluminiu.
Stiu ca proiectul dumneavoastra va fi unul stati, doar pentru petreceri si nu o sa dati foarte tare, dar este pacat daca va luati aceste coaxiale de clasa superioara, pentru o diferenta de doar 90 Euro, sa nu va luati si un difuzor de subbass pe masura lor.
Este doar o sugestie.