The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 07, 2025 12:17 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 6:26 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

atunci inteleg de ce pozele sunt la rezolutii atat de mari

dar trebuie sa te gandesti si la restul de 99% din useri care nu au mai mult de 1280x1024

te rog pe viitor sa redimensionezi pozele la un maxim de 1000 pixeli pe orizontala pentru a incapea pe un monitor uzual. :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 6:35 pm 
Neconectat
User

Boxele alea Vlliodor de 2x15 am testat si eu. Mai demult am avut simple cu 1 singur difuzor de 15". Vreau sa spun ca 2 boxe cu Lw12 + pad52 sau cu Beyma sm212 + comp34 le bate fara probleme chiar si la bass ! (deci 2 boxe de 1x12" bat 2 boxe de 2x15").

Sus

Subiectul mesajului: ptr jORDy
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 7:01 pm 
ai cea mai mare dreptate si nu te contrazic , ptr ca atunci vand am luat boxele vlii...(moca) le-am testat cu pro line 3000 si a iesit , adik nici nu a avut timp sa iasa fum din ele. Deci ceea ce vezi tu sunt doar carcase si sigla vliodor... difurile sunt TF1530. Nu stiu daca te-ai prins dar imi plac lucrurile putin altfel decat cele din vitrina. Si am cativa ani in spate de incinte. OK multa bafta tuturor!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 7:07 pm 
Neconectat
User

Ce fel de horn de medii ai? In satelitii aia mici eu vad acolo 2 hornuri in genul HP607 + driver. Unde e cel de medii? In cazul in care acolo sunt 2 drivere, nu e afectata dispersia pe verticala?

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului: nu inteleg ?
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 7:17 pm 
pai fiecare horn cu driverul lui, ala de sus e HI si al ade jos e MID .... sau nu am inte;es eu intrebarea?! dispersia nu este afectata deloc tinand cont de ampul quadro care imi permite reglarea fiecarui driver in parte... si plus de asta TF1530 au o banda larga....daca ma intelegi ce vreau sa zic....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 7:22 pm 
Neconectat
User

jORDy scrie:
Boxele alea Vlliodor de 2x15 am testat si eu. Mai demult am avut simple cu 1 singur difuzor de 15". Vreau sa spun ca 2 boxe cu Lw12 + pad52 sau cu Beyma sm212 + comp34 le bate fara probleme chiar si la bass ! (deci 2 boxe de 1x12" bat 2 boxe de 2x15").

boxele viliodor sunt niste chinezarii ordinare, stiu pe cineva care are 2 buc 2x 15" +1" le-am probat eu odata pe un ecler pam 560 care are 280 w @ 4 ohmi trecute prin DCX taiate la 55 hz si nici nu puteam sa trec de minus 4 db pe master ca distorsionau rau .

Sus

Subiectul mesajului: am uitat sa raspund la prima intrebare
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 7:24 pm 
driverele de medii sunt PA-D120N

Sus

Subiectul mesajului: ...
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 7:39 pm 
Neconectat
User

tu nu intelegi ca omu in prezent nu mai are difurile de la Viliodor ? eu zic ca a fost destul de explicit! n-are legatura carcasa... odata ce a fost proiectata corect ea isi face treaba oriicum..... difurile sunt toata baza!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 7:45 pm 
Neconectat
User

Scuze atunci, n-am citit tot topicul cand am postat, doar am vazut cutiile. Ce-i drept, cutiile arata foarte bine. Se merita cumparate doar pentru incinte boxa intreaga :lol:

Sus

Subiectul mesajului: nanutza
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 8:06 pm 
cum sa-ti spun eu...cu sunetul e putin mai complikat...stiu ca deja te confrunti cu kestia asta... eu de aceea mi-am costruit cei dou sateliti tocmai ptr putere, da pe google cautare la coduriel driverilor postate de mine si ai sa vzi exact ce modele sunt , daca in exterior se vad doar doua hrnuri simple sau ma rog de inalte in interior se afla un driver de HI si unu de MID ce e asa greu de inteles? UITE-TE PE GOOGLE LA DRIVERUL DE MEDII SI AI SA INTELEGI...OK?
si daca vrei sfaturi ptr sateliti extrem de puternici sunt dispus sa impartasesc din exp mea si ajutata de Nexus corectata dece nu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 10:06 pm 
Neconectat
User

De ce nu ai ales un difuzor normal de medii pt satelit de 8`` sa zicem? :roll:
Ce filtru folosesti pt sateliti? Pasiv sau activ? Ce taieri? Chiar sunt foarte curios cum suna.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 11:30 pm 
defapt despre ce vorbeam aici?? :?: :shock:

acum sa raspund la intrebari: nu am ales un dif de 8" din simplul fat ca driverele de medii au o compresie mult mai buna si plus de asta schimband mediul ptr care au fost proiectate ele (goarna de anunturi) si punandu-le in hornuri de "inalte" am castigat fidelitate, db, v.a.

dupa cum spuneam mai devreme folosesc crossover(activ) taiate la 400 Hz si 4500 Hz.

cu inaltele intru de la 4500 la 18000

iar in completare sub 400 intru cu basii dublii si daca vrei si mai jso in 45 cu aia pe 18"

Ultima oară modificat de baba pe Mie Feb 17, 2010 11:45 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 11:52 pm 
Neconectat

ideea cu driverele de medii este interesanta

pana acum nu am mai vazut o constructie DIY care sa adopte o astfel de solutie 8)

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 12:05 am 
cand folosesc sistemul in incaperi volumul pe medii este la 1/4 daca te duci la 2/4 sau 3/4 suna extrem de puternic aproape insuportabil.

in exterior se schimba radical problema, te ajuta foarte mult, mediile se propaga bine pe distanta si da claritate informatiei.

daca inaltele se pierd pe drum la o anumita distanta, la medii se dubleaza distanta.

am un proiect de sateliti cu horn de line arrays ptr driverul de Hi ptr a ajunge cu freq cat mai in spate,...acum sa vedem de unde comand la un pret bun... e un model la PA PH1460 parca...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 9:38 am 
Neconectat

PH14525 :wink:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2