The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 04, 2025 10:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 63 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 26, 2007 4:35 pm 
Neconectat
User

intrebare:daca am dat cu vopsea + antifon,cu ce pot sa dau peste el ptr. protectie sa nu se zgarie? Lac sau grund sau ... ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 27, 2007 5:36 pm 
Neconectat
User

Hmm nu inteleg de ce atata lume isi bate capul cu vopsitul incintelor ....mai ales de PAL... :roll:
chestia cu palul e ca absoarbe neuniform vopseaua mai ales la tine am observat ca ai un panou frontabil din PAL melaminat si restu e pal nemelaminat.. aproape imposibil sa iasa la fel
cred ca ai face o treaba mult mai buna daca ai da cu ceva smirghel dur peste finisajul tau si sa mochetezi incinta....este mocheta subtzire numai buna pentru boxe.
parerea mea e ca finisajul cu mocheta e cel mai simplu... durabil.. si pt incinte DIY e perfect deoarece acopera micile imperfectiuni
PS> raspuns al intrebarea ta... nu cred ca ai avea cu ce sa dai suficient de rezistent ca sa tina vopseaua.. la un contact nu prea dur palu are textura moale si se va deteriora.. deci nu te astepta sa tina vopseaua palu sa nu se ciobeasca

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 28, 2007 1:18 am 
Neconectat
User

Stiu ca nu va rezista,dar am intrebat deoarece stiam ca nu poti sa aplici orice peste vopsea,dar nu-mi amintesc ce ai voie si ce nu.Teoretic,as da cu lac,dar nu sunt sigur.deci intrebarea ramane valabila: cu ce se poate da peste vopsea ptr. lemn? cu lac,grund ?
PS. Nu ma intereseaza ca pe panoul frontal aveam melaminat :lol: :
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 28, 2007 12:17 pm 
Neconectat
User

salut peste vopsea de lemn poti aplica lac daca vrei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 28, 2007 7:03 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

vez` de treaba omule ... arata BESTIAL cutia ...
pune o emblema cu marshall sau peavey pe penza aia .. si vinde-o cu 3000euro :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 28, 2007 7:40 pm 
Neconectat
User

Eh,asta urmeaza :lol: :lol: :lol: .oricum,o sa incerc sa vopsesc un pic panza aia,ceva spre un galbem,sa arate mai a "vintage" 8) . Si pe urma,deja m-am gandit ii fac un logo cu "Huni Custom 4x12" " :lol: sau ceva de genul ..
PS: stiu ca este PAL,dar de cate ori am grunduit cutia si slefuit inainte de vopsire,numai el stie..
deci am dat vreo 3 straturi de grund, cutia era afara,pe banca aia.Ma trezesc intr-o sambata dimineata ca ninge de rupe :lol: .dau fuga afara repede sa bag cutia in beci,ma gandeam ca pot s-o arunc daca se umfla.am dat zapada jos de pe ea,era un strat de vreo 10cm :D,si am dus`o in beci la caldurica.A doua zi,ma duc pana jos, cu mura`n cur daca a patit ceva,nu avea nici pe dracu! spre suprinderea mea,nu s-a umflat PAL-ul nicaieri.De lovituri care vor urma,nu stiu sa zic cat o sa reziste,vedem in timp.Oricum,va sta numai in camera mea,asa ca nu are motive sa se "zgarie" :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 28, 2007 8:51 pm 
ai avut noroc. Odata am avut inundatie in casa si dintr-un woofer de 2 x 12" care defapt era planar si nu am stiut eu (facut la plesneala :lol: ) a trebuit sa tai cutia in 2 ca sa salvez ceva. ca jumate s-a umflat :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 28, 2007 11:52 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

...................numai la tine in camera??
dumnezaule .. esti masochist?
un peavey bandit la mine in camera dat la jumate numa .. adica 4oW nu puteam sa stau langa el ....
u vrei sa dai 400W de chitara la tine in camera?
ala merge pe scena ... si scena mare inca ..
in cloburi acoperi boxele de pe fata cu ala.
am patit asa o data
a venit un chitarist la un concert sonorizat de mine .. cu un amplif de chitara home made ... pe tuburi amplificarea ....
cu 3 difuri celestion de 12"
daca dadea aproape de maxim .. nu se mai auzeau electrovoicurile mele de pe fata .. si erau 15"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 12:10 am 
Neconectat
User

tuburile fac mai mutla galagie decat tranzistorii din diverse motive.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 08, 2009 9:35 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 2:22 pm 
Neconectat
User

Pai daca zic ca la mine in camera,nu ma refer ca`l voi da la volum mare.Ideea este ca un 4x12 are un sound propriu,dar nu trebuie sa abuzezi de el :twisted: .De ce sa simulezi prin procesor acel cabinet? nu va suna niciodata ca originalul.
Sincer inca nu am avut ocazia sa am 2 ampuri,adica unul pe tranzistori si unul pe lampi,sa vad diferenta pe viu,dar din auzite,lampa are un sunet mai cald,pretul pe masura.Adevarul e ca un head de chitara pe lampi e o avere ptr. mine deocamdata,dar fiecare are dreptul sa viseze.. :) :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 2:33 pm 
te-ar interesa un amplif Doina 1x40 w pe lampi nefolosit, pentru chitara? din cate mai tin minte avea si ceva efecte sau erau reglajele... nu mai stiu. nici macar cablul de alimentare nu a fost desprins :wink: .

numai ca nu stiu daca la aruncat femeia la gunoi, tre sa ma duc sa vad :roll: :? :? :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 2:38 pm 
Neconectat
User

In principiu da :) ,numai sa fie functionabil,sau daca e stricat,sa poata fi reparat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 4:23 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

adircf .. chiar si pe mina ma intereseaza un doina deala
zi scoru

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 4:36 pm 
Fratilor stati macar sa vad daca mai exista in primul rand si numai de pasti o sa ma pot duce, ca amplifu' cred ca mai zace in ceva dulap dintr-un liceu din baia mare si eu sunt in cluj.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 30, 2007 10:11 pm 
Neconectat
User

vin inca o data cu 2 intrebari.
Prima:Am vazut la anumite cabinete,el are un switch in spate prin care se poate comuta de pe 1x ... mono sau 2x stereo.Cum se realizeaza acel cablaj?
2) sa zicem ca am un difuzor care urca pana la 5-6Khz,dar nu este unul special de chitara.Unii producatori,precum Celestion se lauda ca difuzorul lor ar fi mai bogat in medii sau alte minunatii.Cu ajutorul unui equalizer pot sa corelez asa ceva,comparand graficele difuzorului meu si cel al Celestionului?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 63 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2