simularea am vazut-o si daca ai observat bine incinta din simulare are 80 litri cam cat este in specificatiile producatorului necesar pentru un singur difuzor , am rugat o simulare pentru 2 difuri intr-o incinta nu am intrebat cat de bune sunt. Sunt subwoofere nu difuzoare de midbass , subwoofere !!!, tre sa faca doar woof woof pana la vreo 80 hz iar daca este vreun om pe planeta asta care sa deosebeasca un Domotec din asta fata de un dif de 70 e inseamna ca este un geniu. As da bani pe difuzoare mai scumpe daca ar fi nevoie. pentru top-uri am luat mag-urile alea pentru ca imi trebuiau , insa pe subbass am ascultat mai multe difuzoare si nici unul nu m-a impresionat deloc dupa care m-am hotarat sa raman la astea pe care le am . Nu stiu daca totusi conteaza dar din 2002 am o pereche si de atunci am ascultat mai multe subwoofere si nu a fost vreunul cu ceva mai sus decat Domotec ms 812 , poate doar cu pretul.Or fi facute pe vapor , unde sunt facute nu stiu , dar le-au cam nimerit. Au fost lautari cu ureche foarte buna , care ascultandu-le le-au laudat fara ca macar sa stie ca sunt Domotec. dupa atatea confirmari reale nu pe hartie, am decis sa le pastrez unde mai pun ca am mai cumparat 4 bucati

. nu stiu ce sa spun despre incintele pentru ele fara bass reflex ,eu cand astup bass reflex-ul la incintele cu un dif suna ca niste doage , fara continuarea specifica bas-ului,