The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 11:43 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 21, 2009 8:13 pm 
Neconectat
User

Eu am terminat un bph de curand unde am folosit si suruburi negre de rigips si suruburi aurite. Mi s-a parut ca cele negre de rigips intra mai usor, dar da, cele aurite par mai dure.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 21, 2009 10:17 pm 
Neconectat
User

Sebi scrie:
crexy scrie:
nu va recomand holsuruburi de rigips , sunt prea subtiri, puneti de alea aurite mai groase

+1. Cele speciale pentru lemn (cele aurite) au filetul mult mai ascutit si strang mult mai bine placile de pal. Eu le-am pus groase de 4mm

asa zic si eu cand am folosit dealea de rigips daca cumva strangi putin mai tare risti sa se tot invarta ia dealea aurite cum s-a mai zis special pt PAL

si inca ceva mai intai da o gaura cu un burghiu de 4 si asa intra foarte bine si nu te chinui asa fac eu:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 21, 2009 10:34 pm 
Neconectat
User

Nu iti trebuie tutorial, gandeste ca vrei pui mocheta pe altceva, ce faci te plagi ca nu stii, inveti!

Iti trebuie putin talent si mocheta mai grosuta la inceput, ca sa nu se vada daca gresesti doar sa incerci si o sa fie bine.

Toti cautam niste metode mai bune pentru a lipi mocheta, sa fie cat mai rezistenta in timp si cat mai frumos pusa ( sa arate bine! ) :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 19, 2009 9:33 pm 
Neconectat
User

si daca boxele sunt trapezoidale cum le mochetam

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 19, 2009 9:43 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

La fel ca cele in forma de cub, sau paralelipiped. Nu are nici o importanta forma incintei.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2