multumim pt idei - dar nu e nevoie
am facut pana acum 8 bucati - primele 4 aveau manere si erau FIX DEGEABA
daca le pui in camera inchisa - nu-s pe linia centrului de greutate - si te trage aiurea de mana - deci nu ajuta
ca sa ridici 60 kg in 2 oameni numai intr-o mana - e aiurea, te indoaie de spate si daca mai punem si faptul ca-s dezechilibrate .... iti vine sa pui mana pe drujba si sa faci scobitori
manerele din poza pusa de
ovidel86 ar fi o varianta - dar parca nici asta nu ajuta ca nu avem tehnologia necesara pt asemenea gauri si nici plasticele care se monteaza sa acopere gaurile alea
parerea mea e ca ne complicam degeaba
alti bani alta distractie
stiu ca un maner pus unde trebuie face milioane, dar unul pus aiurea ..... mai bine nu-l vezi ca-ti faci nervi aiurea cu el
Nexus - nu le putem aduce la tine sa schimbam difuzoarele pt ca nu se pot desface cutiile
mocheta in jurul capacului nu e taiata, suruburile sunt stranse bine cu filentanta cu ambreajul la pen-ultima treapta (stanse mai tare decat poate oricare din noi sa le stranga la mana cu o cheie de 10)
ideea a fost ca in momentul in care e nevoie sa desfacem cutia - se face doar daca crapa difuzorul - ceea ce deja e calamitate si necesita luate masuri radicale
doar asa de test nu prea am tupeu sa incerc sa demontez cutia + difuzoarele