cristi@n scrie:
Felicitari, si sa le folosesti sanatos.
As fi interesat intrun proiect asemanator si de aceea te intreb :
1. la ce cost a ajuns toata lucrarea ? Si daca se poate la ce cost aproximativ ar ajunge cu niste cutii din plywood ?
2. sunt suficient de puternice pentru folosirea lor in apartament fara subwoofer, pe post de fullrange (si in unele cazuri la mici petreceri, tot in apartament, sau spatii mici spre medii, avand in vedere dimensiunea camerei mele de aprox. 16m patrati) ? Daca nu atunci mai potrivit ar fi un difuzor de 15'' cum ar fi HP-15S sau E15-350N ? Intreb acest lucru deoarece nu vreau sa dai bani in plus pe un difuzor de 15'' daca unul de 12'' ar fi deajuns pentru nevoile mele.
3. merg puse in loc de HP-12S, E12-250N ? Daca da, ce fel de diferente vor aparea, pentru ca sigur sunt diferente.
4. Acesta este cel mai compact proiect care se poate face in jurul acestor incinte ? sau se poate si mai mic. 40l nu mi se pare deloc mult dar daca ar merge putin mai mic fara insa sa se piarda din bass ar fi ok, daca nu si asa ar fi perfect
5. Ca s driver, aceaasta ar fi cea mai convenabila solutie in raport calitate pret, sau exista si alte solutii ?
Multumesc.
pai pretul la o bucata a fost cam 6 mil cu tot cu transport la difuzoare , filtre etc
poti folosi e12 diferente mari no as fie la sunet , e12 fiind mai usor neo ..
eu le-am facut in asa fel sa fie cat de compacte si coboara destul de bine , merge si ca fullrange nu-ti trebe neaparat sub , in apartament merg folosite la chefuri lejer cu amplificare potrivita ,
nu stiu cat te-ar costa incintele din plywood , oricum o sa iesi mai scump cai mai scump materialul
pentru camera ta de 16 m e suficient ba chiar prea mult cu 2 incinte de astea cu amplificare potrivita faci fata si la 50 pers
eu am optat pentru varianta asta ca mai construiesc un sub , daca vrei mai multe joase atunci alege varianta de 15" ca fullrange cu hp15s (mai mult bas) sau e15( mai multe medii, mai usor ) ca driver pad52 e varianta cea mai ieftina , daca vrei mai ieftin pune tweeter (pht, pst)
numai bine