Am intrat in toate magazinele din Oradea care stiu eu ca vand accesorii pentru boxe si peste tot am gasit numai acel model de sita care se prinde cu cleme dinalea in 4 locuri
Nexus scuza-ma ca am folosit boxele tale ca exemplu dar altele nu am avut la indemana momentan.

Sa nu intelegi ca nu imi plac boxele facute de tine dar dar prefer acel model de sita care se prinde fara cleme din alea, are gauri si se prinde peste difuzor. Intr-un timp se gaseau si pe la Oradea din alea dar acum nu am gasit nicaieri. Nu stie nimeni de unde se pot cumpara din alea? (adresa web). Sau ceva magazine din Oradea (care sunteti de pe aici)
In alta ordine de idei, sitele alea pe care le-a folosit nexus nu trebuie sa vina peste difuzor? In magazinele care am intrat am cerut o ruleta si le-am masurat. Si toate sitele de 15" aveau diametru in jur de 38,5 cm. Difurile mele hp 15 w au diametrul sasiului de 39 cm. Deci nu au cum sa vina peste difuzor. Ar trebui sa aiba sitele macar 40cm ca sa intre, nu? Sau sunt hp -urile prea mari?

Iar daca as folosi site de 18" ar fi exagerat de mari pe boxe? Deci lamuriti-ma si pe mine