The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 09, 2025 7:41 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Lansare consola Traktor Kontrol S4
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 10:25 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Native Instruments vine pe piata cu o noua consola DJ - Traktor Kontrol S4

Detalii:
http://www.native-instruments.com/#/en/ ... ontrol-s4/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 18, 2010 7:07 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

pare destul de interesanta .. da pretul ? :D

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 2:51 pm 
Neconectat
User

Pererea mea este ca in scurt timp vom avea la pupitre numai "copchii" cu laptopuri. scurt si nimic de comentat : :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 3:42 pm 
Neconectat
User

PhoNic,scuze,dar nu vorbi daca nu cunosti...scurt!
pretul e 3776 lei

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 4:14 pm 
Neconectat
User

sanyi, stiu ce vorbesc, mi-au venit destui "dj-i" la club care habar n-aveau ce face butonul cue, dar stiau sa mixeze pe traktor (evidend cu fenomenalul buton sync), asa ca las-o balta!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 4:27 pm 
Neconectat
User

nu de aia vb eu...ca aia nici nu ar avea ce sa caute in pupitru daca nu stiu sa lege 2 piese pe playere...zic asa..de reactia ta fata de tehnologie...
eu folosesc traktor cu macbook ,audio4dj si playere.cu timecode cd.deci tot pe vechiul pupitru mixez,doar ca nu mai am problema discurilor.ma ajuta f mult.si consola asta nu e pocnitoare hercules sau ceva de genu'.a probat-o Dubfire in Space...richie hawtin crezi ca nu stie sa mixeze?folosescte sync-ul pt ca ii usureaza munca in sesnsul ca are mai mult timp sa se concentreze pe loop-uri.sample-uri si chestii de genul.
deja sa mixezi nu mai e o mare smecherie...eu de 10 ani sunt dj...am mixat impecabil si fara casti.cu copii astia ai dreptate...sunt gramada,dar la astia le doresc sa prinda o piesa neanalizata sau analizata gresit de traktor si sa fie sala plina,sa-i huiduie putin :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 4:41 pm 
Neconectat
User

Daca te bazezi pe sync se poate sa patesti sa nu analizeze bine melodia si sa inceapa aiurea. Daca ii dai sync si play la intamplare probabil prinde bit-ul dar nu e sigur ca il prinde cand trebuie.De aia cel mai bine este sa ai castile si sa mixezi dupa ureche nu sa iti mixeze programul in locul tau.
Sync dai doar atunci cand iti dai seama ca se termina melodia in cateva secunde si trebuie sa pui alta si u nu erai atent, sau cand vrei sa faci mai multe lucruri si nu vrei sa iti mai pierzi vremea cu potrivitul bit-ului.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 4:46 pm 
Neconectat
User

exact ce am zis mai sus.cand am zis ca am mixat o noapte fara casti...atunci eram cu discuri...si acum tot cu playerele pun,doar ca am timecode cd si eu nu folosesc sync deloc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 5:12 pm 
Neconectat
User

Da, sunt de acord cu Traktor-ul, dar folosit profesional, adica fara sync...apreciez tehnologia noua...nu ma intelegeti gresit, nu ma refeream la oamenii buni in bransa...ma refeream la noua generatie de copii care mixeaza ca este la moda :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 5:24 pm 
Neconectat
User

pana o patesc o data...si se lasa de fite.sau se invata(daca chiar au talent pt asa ceva)
azi am aflat si eu de consola asta si e foarte interesanta.chiar m-au surprins.si noul soft,pt sample-uri separat controlat din consola,super ok.
m-ar tenta sa o iau dar am alte prioritati acum.mai am timp sa o studiez o luna 2 pana apare pe piata.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 5:42 pm 
Neconectat
User

da...e interesanta, imi place ca au luat exemplu de la djm800 cu filter-ul pe fiecare canal, seamana putin cu xone 3,4D .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 5:45 pm 
Neconectat
User

da,ca la djm 800,tare.pana acum cea mai ok consola mi se parea xone dx.dar acum cred ca e asta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 19, 2010 8:30 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

stefanev scrie:
pare destul de interesanta .. da pretul ? :D

Cam acesta ar fi pretul de plecare ... 999$ sau 899 EUR

Ma uitam pe dancetrippin.tv la cativa dj-ei care bagau cu MAC-ul si exact chestia asta o faceau... sync la melodie, ea prindea un tempo decalat si adio mix la pasaj... asa ca e greu sa lucrezi si cu sync.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 20, 2010 12:48 pm 
Neconectat
User

pe dancetrippin.tv nu am vazut pe nici unu sa le calareasca la mixaj...
si nu ca e greu sa lucrezi cu sync,piesele care nu se aliniaza bine trebuiesc grid-uite manual...sunt niste chestii f tari la traktor...cine cunoaste programul sa isi faca tot bine nu are probleme de genul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 20, 2010 2:31 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

....asta asa este ...daaca iti faci grid-ul la melodii atunci sanatate curata... dai sync lejer si te ocupi de sempler-uri , efecte, kill-uri...etc... devii un mic Mozart.

Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2