The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 12, 2025 8:25 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: fata boxe(tabla perforata)
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 12:05 am 
Neconectat
User

ok deci am terminat cei 2 monstri da?

2 sateliti momentan fullrange am nevoie de o tabla gauritita cu gauri dese cu care sa imi acopar difuzoarele momentan le am acoperite cu plasa de ciur (sita cu care se cerne nisipu pe santiere) iar in spatele ei o panza.
Merge bine nu imi modifica sunetul sezizabil si imi si protejeaza destul de mult la splash-uri( stropeli chestii varsate pe ele) si la lovituri minore (coate picioare) dar vorba aia daca zboara un cutit sau o lovitura mai mare nu vreau sa imi strice vre-un dif
+ ca e ingrozitoar de urata plasa aia... e uarat ori ce i-ai face.... sincer am nevoie de ajutor imi trebuie o tabla cu gauri dinaia cum aveti cam toti la boxe UNDE GASESC ?? SAU CINE IMI POATE VINDE SI MIE VRE-o 3 metri? am cautat destul de mult dar nimic.... si nu vreau sa folosesc acele protectii de difuzoare din comet care sunt hidoase dea-dreptu si mai sunt si scumpe so? sugestions? im desperate!!!

Ultima oară modificat de Martin Seba pe Mar Aug 17, 2010 10:44 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 8:48 pm 
Neconectat
User

pai 3 mp de tabla perforata te ajunge la peste 4 milioane

Sus

Subiectul mesajului: ok
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 10:20 pm 
Neconectat
User

bine atunci probabil voi lua mai putin:)) dar sunt dispus si la 4 mil pana la urma vad io numa te rog spunde-mi DE UNDEE???? de unde o cumpar si la 4 mil :))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 10:32 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

In ultimul post de aici http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.ph ... =perforata este trecuta o adresa a unui site, poate gasesti ceva pe la ei.

Sus

Subiectul mesajului: ms
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 10:44 pm 
Neconectat
User

mersi mult maine sun sa vad daca pot trimite in bucuresti daca au...... doamne ajuta

Sus

Subiectul mesajului: am gasit
MesajScris: Mar Sep 21, 2010 1:40 pm 
Neconectat
User

am gasit au foarte multe modele in autovit chiar la intrare unde sunt multele magazine sunt la sul si costa 80-90 ron metru aveti grija ca sunt multe croncanitoare care vor sa va bage pe gat la supra pret nu va grabiti sa nu va luati.... PLASA :))

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2