The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 8:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pawer mate 600
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 12:29 pm 
Neconectat
User

domnule Mircea am cantat cu PM 600 si putere ecler xp7000 doi ani fara nici o problema, foloseam iesirea de la PM600 main outputs ,am cantat la o serbare campeneasca pe un generator de curent de armata foarte vechi ca an de fabricatie,la inceput mixerului i s-a aprins protectia dar fiind pe puterea xp 7000 cantarea mergea inainte a inceput sa miroase a ars si-ntr-un final s-a ars mixerul puterea nu s-a ars si nici orga un technics kn 7000,mentionez ca toate au mers pe un stabilizator de tensiune Well de 5000 am reparat mixerul pm 600 la HSA dynacord(s-a ars traful si finalii) si-n continuare vrea sa stiu unde am gresit si daca puterea mixerului s-a ars ca a mers in gol si cum sa merg in continuare tot pe iesirea outputs si puterea lui pm 600 sa mearga in gol sau sa bag pe monoautput sau pawer amp inputs va rog sa-mi dati un raspuns si va multumesc anticipat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 12:38 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Nu se poate arde partea de amplificare din cauză că merge în gol.

Chestia asta era pe timpuri, la unele amplificatoare vechi, cu ieşire pe condensator şi scheme aiurea, ori la unele modele pe lămpi.

La o staţie modernă, precum este PM600, acest lucru este exclus.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 1:28 pm 
Neconectat
User

cu scuzele de rigoare credeti ca s-a ars puterea de la pm 600 din cauza generatorului de curent

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 2:40 pm 
Neconectat
User

cu scuzele de rigoare credeti ca s-a ars puterea de la pm 600 din cauza generatorului de curent plss

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 3:12 pm 
Neconectat
User

Dudu frate, las-o mai moale cu posturile. Nu "sufoca" omu. Daca ai postat, asteapta si ti se va raspunde. Daca nu ma insel, Mircea ti-a raspuns la intrebarea asta si raspunsul, daca bine tin minte, era DA. Din cauza generatorului.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 5:58 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

generatorul in combinatie cu stabilizatorul a facut boacana

nu recomand generatoare pe benzina pentru aplicatii audio, insa daca e neaparat nevoie sa folositi asa ceva , agatati un proiector sau un alt consumator pur rezistiv de 20-30% din valoarea generatorului

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: dynacord ars
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 6:44 pm 
Neconectat
User

Stiu de necazul care l-a avut Dudu.Suntem din aceeas localitate.El a folosit Dynacordul pe un generator de curent mare diesel de la o unitate militara,care avea multi consumatori pana la priza de la care a luat curent. Cred ca vina a fost de la generatorul foarte vechi care probabil a fost ambalat si a furnizat mai mult de 220. Nu e singurul care a ars scule pe asemenea generatoare. A mai fost un caz tot cu Dynacord Eclerul a rezistat abuzului.INTREBARE PT. CUNOSCATORI. Stabilizatorul nu trebuie folosit in caz ca suntem nevoiti sa ne alimentam cu curent de la asemenea sursa?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 6:54 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

generatorul era de tipul acesta?

Imagine

daca da, sa stii ca nu au un circuit care ca urmareasca tensiunea furnizata, sau cel putin asta ce l-am avut noi nu avea

tensiunea de la priza varia direct proportional cu nivelul de alcoolemie din sangele operatorului

am avut la un moment dat 280 de V la priza

Stabilizatoarele nu le recomand niciodata in cazul sarcinilor dinamice cum sunt amplificatoarele audio

stabilizatoarele sunt prea lente sa tina pasul cu variatiile de consum ale unui amplificator pro si risca in anumite conditii sa cauzeze probleme mari.
Am vazut de-a lungul timpului cateva cazuri de amplificatoare bubuite de stabilizatoare.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: generator.
MesajScris: Lun Mai 24, 2010 7:18 pm 
Neconectat
User

Cred ca in poza care a-ti trimis-o dumneavoastra este un generator foarte modern fata de cel care a facut paguba. Operatorul sigur e un soldat care are ocazia sa bea si el un sprit la asemenea ocazii. :cry:

Sus

Subiectul mesajului: Re: generator.
MesajScris: Mie Mai 26, 2010 3:46 pm 
Neconectat
User

da asa generatorul este ca-n poza d-voastra va multumesc pentru intelegere, o singura intrebare ce recomandati in loc de stabilizator in conditiile unei exploatari alimentate la priza deoarece pe generator de curent nu o sa mai cant niciodata dar niciodata

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2