The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 1:47 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: A murit inca un MAG 1881
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 1:10 pm 
Neconectat
User

Ce se poate intampla cand bagi intr-un difuzor semnal prost neprocesat si il amplifici cu un amplificator cu oscilatii. Sa desprins putin spideru de pe membrana si a sarit din campul magnetic si a lovit de magnet pe partea din sus. Amp. respectiv este B.LUE TECH P1600 folosit in punte. Priviti si luati aminte ce semnal bagati in difozoare !!
1.
Imagine
2.
Imagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: A murit inca un MAG 1881
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 2:09 pm 
Neconectat
User

Dumnezeu sa-l ierte pt galagia care a facut-o... :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 4:10 pm 
Neconectat
User

pacat de el :( :( :( :( nu avea dreptatea mircea cand a zis, ca sa nu va mai jucati cu gunoaie chinezesti :-)))

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 4:15 pm 
R@C@U scrie:
pacat de el :( :( :( :( nu avea dreptatea mircea cand a zis, ca sa nu va mai jucati cu gunoaie chinezesti :-)))

Nu toti ne permitem ecler,crown si etc ca si tine.Ma scuzi dar nu m-am putut abtine.Stiu discoteci cu amplificare . care functioneaza de ani de zile fara probleme....depinde si de utilizator.... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 4:28 pm 
Neconectat
User

eu am o vorba

cel mai prost element intr-un sistem este utilizatorul :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 7:22 pm 
Neconectat
User

Deasta sunt mai bune boxele active .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 8:01 pm 
Neconectat
User

cam rar exista amplificator care sa mearga in oscilatii dar exista care intra in oscilatii...Daca e fortat ,si sunetul nu e procesat cum trebuie normal ca se intampla treburi din astea...Eu zic ca cel mai probabil sunt de vina frecventele foarte joase.Nu a fost filtrat sunetul cum trebuie pt puterea aia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 8:16 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
eu am o vorba

mare drepatate ai, am lucrat la viata mea cu cele mai mizerabile amplificatoare, si o singura data am avut probleme, eu nu eram de fata factorii au fost dj cu urechi de tabla + difuzor cu un viciu de fabricatie, am facut sonorizari cu kit-uri adelaida, amplificatoare pe stk-uri, celabrul av400 si m-am descurcat intre timp mi-am luat si eu echipament mai rasarit, totul e sa nu te intinzi mai mult decat iti e plapuma
dan scrie:
Deasta sunt mai bune boxele active .

nu te supara dar nu sunt de acord cu tine, mi-au venit in timp niste boxe active la reparat de te crucesti, mi-au venit niste mackie care aveau niste integrate de 60W parca puse in punte pe fiecare difuzor, era o combinatie 15" + 6,5" + 1", am manualul de service de la jble eon 15 te doare capul ce e si in ala;
o faza tare weekendu trecut am fost la un eveniment eu eram la scena mica ma prezentasem cu 2 topuri de 12" si 2 suburi de 18" amplificate de un xp5000 pe un canal bassi ,iar pe celalalt top-urile, iar la scena mare au venit eroii nostrii cu 4 topuri de 12" si 4 suburi de 15" toate active, oamenii au venit cu lasere videoproiectoare, mixer pe 24 de canale soundcraft, pupitru pioneer, spre surprinderea mea, scena mica sa transformat in scena mare, iar ce-a mare sa transformat in ce-a mica, i-am facut pe oameni nock-out

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 9:03 pm 
George(sb) scrie:
o faza tare weekendu trecut am fost la un eveniment eu eram la scena mica ma prezentasem cu 2 topuri de 12" si 2 suburi de 18" amplificate de un xp5000 pe un canal bassi ,iar pe celalalt top-urile,

Ce boxe ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 9:26 pm 
Neconectat
User

bassi sunt cei in discutie, iar topurile cu e12, am uitat sa spun sistemul batut era HK destul de pin pin, cu tot felul de display-uri si briz briz-uri pe la spate

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 12, 2010 10:38 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
eu am o vorba

mare dreptate ai aici

saracu difuzor , bobina nu prea e neagra oricum , l-a miscat prea mult ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 13, 2010 1:01 am 
Neconectat
User

Bobina are culoarea ei, nu a fost supra incalzita deloc, a avut cursa prea lunga :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 13, 2010 10:19 am 
Neconectat
User

1. a se folosi filtre subsonice cand se injecteaza putere mare in difuzoare
2. a se folosi incinte acordate bine, pt ca nu scapa difuzorul peste Xmech in regim de "forja"
3. a se face rost de un utilizator cu ureche antrenata, capabil sa auda bataile in backplate ale difuzorului Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 13, 2010 1:04 pm 
Neconectat
User

are dreptate ca utilizatoru e /..../..../ a fost bagat in el saracu numai sub-bass cu fregvente de 30 hz in el. alfel nu explici de ce si cum :lol: :lol: :lol: :lol:

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 13, 2010 1:52 pm 
Neconectat
User

Dap a fost bagata melodia Lmfao vs Chuckie - bass kick in miami, cu amp aproape de clip. Sa auzit cum a fovit bobina in magnet si am lasat basul mai incet dar in 2-5 sec si a crapat :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2