black_knight scrie:
eu am o vorba
cel mai prost element intr-un sistem este utilizatorul

mare drepatate ai, am lucrat la viata mea cu cele mai mizerabile amplificatoare, si o singura data am avut probleme, eu nu eram de fata factorii au fost dj cu urechi de tabla + difuzor cu un viciu de fabricatie, am facut sonorizari cu kit-uri adelaida, amplificatoare pe stk-uri, celabrul av400 si m-am descurcat intre timp mi-am luat si eu echipament mai rasarit, totul e sa nu te intinzi mai mult decat iti e plapuma
dan scrie:
Deasta sunt mai bune boxele active .
nu te supara dar nu sunt de acord cu tine, mi-au venit in timp niste boxe active la reparat de te crucesti, mi-au venit niste mackie care aveau niste integrate de 60W parca puse in punte pe fiecare difuzor, era o combinatie 15" + 6,5" + 1", am manualul de service de la jble eon 15 te doare capul ce e si in ala;
o faza tare weekendu trecut am fost la un eveniment eu eram la scena mica ma prezentasem cu 2 topuri de 12" si 2 suburi de 18" amplificate de un xp5000 pe un canal bassi ,iar pe celalalt top-urile, iar la scena mare au venit eroii nostrii cu 4 topuri de 12" si 4 suburi de 15" toate active, oamenii au venit cu lasere videoproiectoare, mixer pe 24 de canale soundcraft, pupitru pioneer, spre surprinderea mea, scena mica sa transformat in scena mare, iar ce-a mare sa transformat in ce-a mica, i-am facut pe oameni nock-out