gabi1904 scrie:
se pare ca nimeni de pe aici nu pune muzica exclusiv in cluburi gen house-tech, electro ..... (trebuie sa recunosc sunt un anti-manelist convins

)
(!)P.S. Daca suprapui doua piese cu acelasi tempo aia nu se cheama ca esti dj si mixezi
...hai sa nu mai incarcam topicul omului cu chestii care lui nu-i folosesc.
Si eu sunt ca tine, dar ce sa fac daca nuntile aduc mai multi bani decat cluburile? Asta este. Clientul nostru, stapanul nostru. Ei cer, te platesc, iar tu pui. In rest eu fac party-uri DNB

.... Cel mai mult stii cat am strans de pe intrare la un party DNB, tinand cont ca nu am adus pe nimeni cunoscut am pus 3 lei intrarea. Am strans aproape 200 Ron. Asa mai vorbim de placere, si faci asta doar in timpul liber. Sa sustin un manelist pentru banii astia nu as face-o, sau sa merg la party-uri de manele in alte orase nu as merge.
Referitor la subiectul topicului, din punct de vedere tehnic sa zic asa as alege Eclerul, dar depinde unde il folosesti si pentru ce il cumperi. Nimeni nu da atatia bani pe un mixer sa il tina acasa si sa exerseze doar. Daca as lua un pupitru ca sa il inchiriez, as alege CDJ-ul 800 ca ar sari clientii mai repede. Daca l-as lua pentru mine, cred ca as alege Ecler-ul, ceea ce inca nu imi permit sa fac
P.S. - Si DJ, NE-DJ, eu il cunosc pe Alex si face treaba buna. Nu stiu cati de pe forum au evenimente cate are el. Sincer mi-as dori sa am evenimentele pe care le are el si nu e gluma.

... Daca nu ar fi DJ nu cred ca le-ar avea. Si da... Nu oricine care pune 2 piese pe acelasi tempo e dj, trebuie sa stie si ce sa puna.