The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 16, 2025 8:45 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PC-Workstation,Controller Vs. Mixere,EQ etc. multe altele
MesajScris: Joi Feb 25, 2010 2:56 am 
Neconectat
User

Salut,as dori sa pun si eu o intrebare care am introdus-o si in multe alte forumuri si discutii....Pana aici mi s-au zis urmatoarele:

Studio Digital pe PC workstation =
1.Suprem tuturora(digitale individuale si analog) datorita faptului ca ai toate sculele puse in niste mici procesoare.
2.Poate vedea orice format si sa le traspuna.
3.Ultra compact se poate face un studio ultra profesional care ar face fata la Hollywood,Concerte mari,Radio Mondial etc...intr-un spatiu de 2/2.
4.Se pot pune o groaza de adaptoare de input si output->o gramada de microfoane,instrumente etc.
5.Se poate utiliza si foarte simplu si daca exista pretentii are si o gramada de varietati ce il face de 10x mai complicat decat lucrul pe un studio conventional.
6.Dezavantajele ca mai trebuie sa evolueze avand in vedere si omoara procesorul la anumite nivele cerinta minima recomandata pentru un rulaj in regul ar fi un Intel Core i3 ori un AMD Phenon X3-X4.

Ce parere aveti sunt adevarate afirmatiile?
PS:nu le-am invetat ci am luat pareri din diverese,rezultand astfel aceste concluzii...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 14, 2010 12:30 am 
Neconectat
User

1. e cam 60-70 corect....pana la urma, pc-ul este cheia dar depinde fff mult ce legi la el..
2. nu comentez, pt ca se leaga destul de mult de 1...si presupun ca te referi la extensii de fisiere...
3. chiar la 2x2 de compact nu chiar....exista anumite limite. e logic ca nu vei putea trage tobe live intr-un spatiu de 2x2. hai sa zicem ca in 2x2 ai putea sa iti faci un mix room cu rezultate decente, sau chiar bune.
4. se leaga mult de 1-> ce legi la pc-ul ala, si de 3 -> cat e de mare spatiul ca pun pariu ca iti faci un rack de I/O si alte chestii...unele instrumente suna mai bine inregistrate decat refacute soft
5. corect, te poti complica si in cool edit sa zicem le fel de mult cum te poti complica si in cel mai pro studio posibil...depinde de cum ai zis tu...de pretentii, gusturi, etc
6. dap, aici e baiul, oricele numite de tine, adica la i3 in sus, un quadcore poate....insa stii bine ca relatia proc-ram-MB-video(daca e cazul)-HDD-placa de sunet/captura tre sa fie cat mai buna, mai fiabila si mai stabila...
sincer, am lucrat cu cubaseul si auditionul pe un athlon64 la 3000 cu 2gb de ram si un presonus firebox ca placa de sunet si fu ok...adica limitat un pic, dar ok...
sunt multe chestii discutabile aici, multe variabile, trebuie aprofundat zic eu un pic, ca sa poti zice de fapt o chesti buna. de pilda ce softuri folosesti cel mai des si mai mult, pluginuri si colectii de pluginuri, rulezi pe windoz, pe os x, folosesti mac si un osx anume sau un com pe care care ai pus osx....
de fapt unde vrei sa ajungi mai exact cu afirmatiile astea:-?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 20, 2010 8:21 pm 
Neconectat
User

vezi aici
http://forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=8421

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2