The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 17, 2025 4:17 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: hy all !
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 5:36 am 
Neconectat
User

Salutare !
Pe undeva aici , am gasit raspunsul la o jumatate din intrebarea mea . Prin urmare , tot nu am aflat ce vroiam.
Am vazut un post de la un membru care facea comparatie intre DDM 4000 si DJM 800.
Eu mi'as dori pe viitor sa'mi achizitonez un DDM 4000 , dar nu stiu ce diferenta e intre el si DJM'ul de la Pioneer. Brand-ul e brand , dar sa nu uitam ca si Behringer-ul e firma serioasa si ofera foarte multe oferte in gama electronica. As vrea sa stiu ce are in minus sau in plus unul fata de altul ; DDM'ul are effecte digitale care merg cate 2 o data , ceea ce la DJM nu are ; are intrare MIDI , iar DJM nu ... in schimb corectarea de sunet de la DJM e mult mai buna fata de DDM. Altele care mai sunt ?
Plus ca , cum zicea numitul coleg , e mult mai avantajos sa'mi iau un Behringer decat un Pioneer. Are o forma mai diferita , are acel display LCD pe mijloc care il face unic doar ca aspect. Display LCD mai are si Korg , prin urmare , Korg e oricum mult mai ridicat decat Pioneer la faza asta. Behringerul a copiat tot ce a scos Pioneer si le-a pus la vanzare la preturi accesibile ; corect , sunt mai slabe , dar DDM'ul deja a depasit moda Pioneer , de-acum incearca sa cuprinda alte orizonturi , precum Korg , Ecler sau Allen&Heat.
Pe site-ul lor oficial , deja vor aparea in curand variantele VMX pe USB , culoare neagra , fader-ele si potentiometrele putin schimbate.
Revenind la ce ziceam , stii cineva care a pus mana pe un Behringer DDM 4000 , ce face si cum se comporta in toate variantele ?
Multumesc !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 11:00 am 
Neconectat
User

Deci eu nu inteleg cum poti sa faci asemenea comparatii.
DDM-ul e ok la banii lui si nu vei mai gasi ceva mai bun in banii astia.
DJM 800 e pur si simplu Pioneer.
In functie de bugetul pe care il ai, iti cumperi si mixerul, dar nu cred ca se merita facuta comparatie intre behringer si pioneer.
Te-ai intrebat oare daca toate functiile alea de la Behringer functioneaza cum trebuie? Ei uite ca am de-a face cu o scula digitala de la ei si nu raspunde la comenzi asa cum ar trebui sa o faca.
Nu cred ca are rost sa faci comparatii de genul asta :wink:

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 11, 2010 12:47 am 
Neconectat
User

Probabil omul nu este destul de informat, nu trebuie sa-i sarim in cap :!:
Techno, intre produsele pe care tu le-ai comparat este vorba de CALITATE, nu poti compara un produs care domina la pupitrul celor mai multe cluburi din lume cu unul entry level. Este si vorba aceea "Cat dai atata face!". Deci djm800(1300 euro) si ddm4000 (320 euro), trage singur o concluzie de aici :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 11, 2010 4:22 am 
Neconectat
User

am pus mana si pe una si pe alta . disferenta este de la cer la pamant . s de feeling , de sunet , de ergonomie .
parerea mea pioneer scula adevarata merita toti banii , beringer solutie de compromis pana cand stragi bani de pioneer :wink: .
p.s. macar studiaza echipamentele despre care faci afirmatii inainte de a le face , pioneer are 2 unitati de efecte care se suprapun , are si intrare si iesire midii , korg pe piata de mixere dj este putin peste behnger dar nu cu mult .
succes in achizitii indiferent de ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 11, 2010 6:48 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Korg nu sta rau la capitolul asta totusi zona lor adevarata sunt clapele si tot ce tine de aria "orga electronica" ca sa o spun in termeni mai comuni. Insa nu se compara cu Pioneer. Din ce am vazut eu pana acum doar Ecler Evo4, Evo5 sunt de luat in considerare pentru o comparatie, si sunt putin peste la calitatea sunetului si complexitatea efectelor, nu stiu insa daca si la rezistenta. DJM 800 este una dintre cele mai bune mixere DJ create pana acum. Insa pioneer nu "doarme": cel mai bun cd-player CDJ 1000 MK III, si mai nou CDJ 2000, SVM1000 si cine stie ce ne mai pregatesc... In rest am aceeasi parere cu, colegii despre comparatie Bery vs Pioneer.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 22, 2010 12:38 am 
Neconectat
User

salutare
ma bag si eu in seama...mi-am luat prin noiembrie un ddm 4000...inaintea lui am avut vmx 200 , 300 djx 700 ....nu se poate compara calitativ cu pioneer...dar la ce il folosesc eu e bun :)
sper pana in toamna sa strang bani de un djm..asa ca daca ai bani ia-ti pioneer...ca nu platesti doar bradul....asa am crezut si eu la inceput ..ca e vb de firma

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 22, 2010 1:32 am 
Neconectat
User

ia uite ce ne/au pregatit :)
http://www.youtube.com/watch?v=6pyTM9xg0-s
http://www.youtube.com/watch?v=Cj4jF-LAx2g
http://www.youtube.com/watch?v=fcdcWgDi9cE

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 22, 2010 8:15 am 
Neconectat
User

of doamne ce-mi plac astia....duc tehnologia la extrem :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: hy all !
MesajScris: Lun Mar 22, 2010 11:06 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

TechnoDJZ scrie:
Salutare !
Pe undeva aici , am gasit raspunsul la o jumatate din intrebarea mea . Prin urmare , tot nu am aflat ce vroiam.
Am vazut un post de la un membru care facea comparatie intre DDM 4000 si DJM 800.
Revenind la ce ziceam , stii cineva care a pus mana pe un Behringer DDM 4000 , ce face si cum se comporta in toate variantele ?
Multumesc !

La Club am lucrat foarte mult pe DJM800 iar pentru acasa si la nunti mi-am luat DDM4000. Dupa cum a spus si cineva mai sus, chiar nu se pot compara. DJM-ul este mult peste DDM.
Un lucru interesant care m-a atras la DDM este faptul ca are crossover incorporat ceea ce ma scuteste de inca un aparat in rack.
Am mai spus intr-un topic , pe DDM nu poti face efectul ROOL de pe DJM, nu poti modifica lungimea sampler-ului dupa ce il inregistrezi (ROOL de la DJM este tot un bank de sampler numai ca poate fi micsorat sau readus la starea initiala fara a fi distrus). DDM-ului trebuie sa ii dai BPM-ul manual deoarece este foarte sensibil si isi modifica valoarea foarte rapid ceea ce iti influenteaza foarte mult efectul adaugat.
Spor la cumparaturi! 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 23, 2010 11:27 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

m-am uitat oleak la noul DJM-2000 ... hmm va fi ceva inovativ insa eu cred ca va fi destul de dificil sa folosesti functia mix freq pe touch screen avand in vedere ca is destul de "inghesuite" crossfaderele in display una langa alta. Tot pe aceasta functie cred ca multi DJ nici nu o vor agreea pentru ca le place sa "simta" butonul in mana decat sa il tina apasat ca la padul de la laptop :)

Oricum pe ansamblu este un pas mare in fata pentru Pioneer, asa cum a fost si pentru Behringer prin mixerul digital DDM4000. Ca posesor de DDM4000 eu ma declar multumit pentru achizitie, insa nu poti compara o Dacie cu un Ferrari :)) (poate doar la consum o sa iasa Dacia castigatoare:) )

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 23, 2010 10:29 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

...arata bine de tot DJM 2000 insa nu vad cum te poti folosi de atatea functii daca ai mixa la max 2 minute dintr-o melodie. Doar sa fii Zabiella sa treci prin toate in asa timp scurt. La fel ca si DDM 4000 este stufos in functii si efecte. Chiar ascultam un DJ intr-un club care toata noaptea m-a tinut , pe DDM , numai in ECHO ,altceva nu activa.
Functia de mix freq nu este noua pentru mine, chiar am regasit-o in cateva skinuri de VIRTUAL DJ dar pe 3 benzi.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 2