The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 20, 2025 9:26 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: in sfarsit la treaba( saptamana asta)
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 7:47 pm 
Neconectat
User

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Si din nou "7--58" :D
Imagine
Imagine
Imagine
A fost o mega-nunta unde s-a cantat tot genul de muzica.populara,usoara,manele
scule:
4x ep2500
un pm1000-2
2 planare cu sd18
2 fx12
4x suburi de 15'' cu eminence kappa 15 lfa
2x fr (cele de plastic) cu eminence delata 15a si wnd-63
2x fr 3cai --- eminence kappa 15a-delta 8a- psd2002
4x fr 2cai --eminence delta 12a--psd2002
+ cabluri

Multumesc si...pareri :oops:

ps. scuzati''curatenia", pozele au fost facute la gata cand se facea curatenia

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 7:57 pm 
Neconectat
User

atatea scule pt o nunta ? o fost ceva de 1000-1500 persoane ? in aer liber ? :D
eu mai mult de 4 boxe nici nu ma gandeam sa duc :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 8:05 pm 
Eu nu inteleg o treaba.....dc atata scularaie?Ai ceva tir? :lol: cu ce ai acolo duceai 1000 oameni :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: dap
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 8:05 pm 
Neconectat
User

oau ce rapid.
asa e, multe boxe.a fost o nunta mare,multi muzicanti, si cerinte din partea mirilor in legatura cu sunetul.multi solisti din care si eu.si am vrut sa fac impresie :wink: . si am facut
s-au cantat multe manele,si la manele se cere volum.
oricum ms pt interventie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 8:19 pm 
Neconectat
User

felicitari pt aparatura. Eu.. nu duceam mai mult de 4 fr-uri si eventual 2 basi :)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 8:34 pm 
Neconectat
User

Pura curiozitate, cat a costat sonorizarea in cauza? Asta daca nu cumva e secret de sta!
Felicitari pt eveniment! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 8:39 pm 
felicitari luci...
ma eu crede-am ca glumiti cand ziceai ca bagi topurile acelea in sala....
pai daca ziceai "buna seara si bine ati venit"
aveai impresia ca tuna ain sala. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
@kenwood....daca te duceai cu 4 fl si 2 sub-uri te faceai de ras ..eventual nu iti cantau lautarii ca nu au volumul necesar ...
multi dintre voi nici nu stiu cum se canta la manelisti.
pai sa vezi nunta in aer liber cu 2 sisteme cobra 2 si doua xa 2 de am zis ca aia sunt nebuni si vor sa se mute cu tot cu casa..nu e de joaca la lautari cu puterea ceruta...
ei iti dau si bani sa iti inchirieze sistemul da vor sa se si auda intr-un mare fel

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 9:28 pm 
Neconectat
User

Sincer Evil, eu unul fac ceva pe banii lor. Nu le-as inchiria nici un sistem pt nici un ban, chiar daca nu am nici o sonorizare, muzica aia nu o sustin si nici pe ei nu i-as ajuta sa supravietuiasca.
Djcretzu, felicitari pt eveniment, si chiar trebuie sa nu fii in toate mintile sa duci atata aparatura pt o nunta.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 9:34 pm 
Daca nu e confidential , cam cati bani ti-ai luat pe miscarea asta ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 10:13 pm 
Neconectat
User

Felicitari pentru eveniment :!: :wink:

Deacord cu ceilalti colegi, prea multe scule pentru o nunta

eu am fost la ultima nunta cu 2 fr-uri si 4 basi si nu am trecut cu volumul de -10db pe mixer ca veneau si ziceau sa dau mai incet

evil, dar de cei care canta la nunti pe 2 fr-uri si 2 basi si un powermixer Dyn 1000-2, ce zici :?: :roll: ( si canta si manele )

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 10:25 pm 
Neconectat
User

felicitari pt eveniment ,si eu zic ca sunt prea multe scule pt o nunta dar daca asta a fost cerita clientului ma gandesc ca si bani au fost pe masura :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 11:04 pm 
Neconectat
User

Oare de ce vrea lumea sa fie TARE!?!?

Suna mult mai bine la un volum mai decent... e mai armonios.... atunci cand "treci in fata" un instrument (vioara, sax, etc) nu te dor urechile... Nu inteleg!!! :evil:

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 11:18 pm 
Neconectat
User

pretul nu pot sa vi-l spun.important este ca toti oamenii au fost multumiti.inclusiv muzicantii si baiatul care a venit cu calculatorul.
referitor la manele cantate pe 2fr si un sub....exista mai multe feluri de manele,si mai multe feluri de ''a canta ''manele.cand te duci si canti o manea de acuma 20 de ani ("nu exista in lumea asta frate ca al meu")poti sa canti si numai pe 2 fr.dar cand te duci sa faci spectacole si lumea sa spuna''oau cum suna trupa si ce buni sunt" va garantez ca nu se poate canta pe sunet slab.daca au fost atatea boxe si puteri,nu iseamna ca s-a canta exagerat de tare,nu au fost clipuri,si numai un amplif a fost in punte pe 4 ohmi(cel de pe planare). urechea nu prea simte puterea mare decat cand apar distorsiunile.in aceeasi sala au cantat si altii, cu 4 ev zx4 si un pm1000-2. la primul program le-a spus patronul sa dea mai incet.noi am dat destul cat sa tremure mesele si tot ce a fost pe ele dar nu am fost atentionati de nimeni.si mai este un aspect al sonorizarii. si anume cant cu trupa mea si clar ma intereseaza sa sunam bine si sa avem putere chiar daca uneori cantam la un sfert din putere.ma gandesc ca daca ai 2000w si canti la 700-800w,se aude frumos(zic eu),dar daca ai un pm de 2x700 si il dai la maxim,suna foarte naspa chiar si cu limitarile lui.
mai este un aspect de care unii nu tin cont: o formatie de muzica live, nu se compara cu un calculator sau un cd.trebuie putere si fidelitate .un calculator il pui pe 2 boxe si suna.in schimb o formatie....

SCARFACE-----nu ajuti pe nimeni daca te duci la o sonorizare cu manelisti.faci serviciu contra serviciu.ei isi fac treaba,tu iti iei bani.daca nu mergi tu....merg altii :wink: .crede-ma e piata plina
oricum multumesc pentru aprecieri si pentru tot, nu va mai scriu ca va plictisesc.o sa mai postam de pe unde mergem sa va faceti o impresie despre noi. poate o sa facem si niste filmulete "la treaba"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 11:35 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

scarface scrie:
Sincer Evil, eu unul fac ceva pe banii lor. Nu le-as inchiria nici un sistem pt nici un ban, chiar daca nu am nici o sonorizare, muzica aia nu o sustin si nici pe ei nu i-as ajuta sa supravietuiasca.

besini si iar besini. banii nu au miros, nu conteaza de unde vin (atat timp cat nu vin din vanzare de droguri).

surprinde-te-ar sau nu, ca sa traiasca unii canta manele, altii canta altceva. cine esti tu sa judeci?

eu am sonorizari la care nu pun nici o manea, dar am si la care pun 80% manele, imi fac treaba, dimineata strang mana omului care m-a contractat, imi iau banii si incep sa strang. tu de ce n-ai putea sa faci la fel? fii serios! sa nu mai vorbim de momentul cand tre sa sonorizezi o formatie, cand practic iti faci reglajele in prima jumate de ora apoi poti s-o si intinzi.

sa stii ca mai degraba esti tu insuti si scrii ce simti decat sa fii in trend si sa spui niste chestii pt ca asa e la moda!

PS: cu alte cuvinte cand refuzi vreun tovaras cantaret de manele sa-l trimit la mine, ca-i iau eu banii, pt sume peste 6-700 ron ma deplasez si-n alte orase!

Ultima oară modificat de Calin Bradatan pe Lun Sep 28, 2009 11:41 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 28, 2009 11:37 pm 
Neconectat
User

ep 2500 punte la 4 ohmi.? si pus pe 2 planare cu sd in interior....ati avut ceva curaj sa faceti asta....

ORICUM FELICITARI PT EVENIMENT SI BAFTA LA MAI MULTE.

L.E---A postat calin in acelsi timp cu mine.

in legatura cu ce a spus scarface, nu cred ca este vrunul care nu si-ar inchiria sistemul (evident cu prezenta lui ) din cauza ca se va canta manele pe el ,asta mai degraba este un moft.
Daca ai un sistem copie xa sau cobra nu cred ca ai refuza sa il inchiriezi pt o noapte unor "manelisti" dupa ce ai facut o investitie mare in scule .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2