am pregatit si eu a 2-ua parte a sistemului pentru ieisire.cu ocazia asta,am apucat sa fac comparatie intre mai multe difuri si intre 2 tipuri cam diferite de drivere.adica de 1'' si de 1,5''
si cu ce s-au facut testele:
eram foarte curios daca decupleaza cand e solicitat la putere ,la impedanta de 2,66 ohmi.nu a decuplat ,avand in vedere ca a mers cam 3 ore la limita distorsiunilor.
in acea zi,numai ce am echipat incintele de plastic cu difuri eminence delta 15a.ca drivere au wnd-63.am reusit sa fac comparatie intre wnd 63 si psd2002.spuneti-mi va rog daca le-am testat bine:
prima data am testat o incinta langa cealalta(una cu wnd-63 una cu psd2002)cea cu psd-ul a sunat clar mai tare la inalte.m-am gandit sa fie de la fitru?incinta de plastic avand filtrul taiat la 1,7khz ,iar cealalta la 3,5k.am rezolvat.am pus pe incinta de plastic un filtru de 3,5k pt wnd.cad ce sa vezi?psd-ul a dat clasa inca o data.spuneti-mi va rog de ce un driver de 1,5'' nu suna ca unu de 1''. am mai facut cateva invarteli la filtre ,la incinte dar vreau sa imi spuneti si voi ce sa mai fac.
Dar sa revenim.acesta este a doua parte a sistemului meu(prima am aratat-o mai demult putin)pe weekend am sa fac niste poze cu el la treaba.astept sa va dati cu parerea despre el.multumesc