Bogdi16 scrie:
Asta...ee

pacat...ca e monoton forumul...eu zic ca nu strica cate un offtopic...(gluma...sau ceva de genu nu batjocora..)...macar mai inveselim forumul...sa se simta lumea mai bine primita..cei care nu sunt deacord cu mine.... GHINION
stiu ca o sa ziceti.ca asta e un forum serios..respectat...si BLA BLA BLA...nu contrazic asta..dar totusi..mai trebuie sa dam si in offtopic cateodata...(cu intentii bune desigur)
Eu sunt de acord cu glumele, dar totusi nu cred ca locul lor este la sectiunea de vanzari si cumpoarati, deci altundeva inca nu am sters glume, dar totusi sunt de parere ca sectiunea de anunturi publicitare sa ramana cat se poate de serioasa...
la divers puteti sa puneti cate glume, bancuri, imagini haioase vreti, totusi cat sunt in limita bunului simt, sau mai bine zis sa nu sariti calul

totusi o rugaminte, ma repet dar ideea este sa va inter ein cap, ar fi ca la sectiunea de Anunturi publicitare sa raman serioasa, totusi eu nu prea ma nimic cu glumele, dar am sters offtopicul din cauza lui twister, deci...
apropo cred ca ar fi bun un astfel de topic, ne mai destindem si
deci chiar va rog sa faceti un topic pe aici, daca nu aveti altceva ce sa faceti