The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 19, 2025 9:31 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 20, 2009 5:45 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Cel mai bine incerci cu o alta placa de sunet, sau cu laptopul unui amic, desi pentru inregistrat daca vrei ceva calitate iti recomand sa ai macar un creative audigy zs, daca nu un ZS 2, platinium, etc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 25, 2009 4:20 pm 
Neconectat
User

am incercat azi sa inregistrez ... si spre surprinderea mea a mers chiar bine ...
nu`mi dau seama ce a avut ... :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 25, 2009 8:04 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

criza de personalitate :)))

ontopic: da nu ai facut nimic altceva? asa din senin?

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 25, 2009 11:27 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

E chiar ciudat sincer :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 27, 2009 12:17 am 
Neconectat
User

atunci cred ca trebuie sa iei in considerare si varianta ca e ceva intrerupt pe iesire la mixer,ai incercat sa misti de rca-uri? cele de la iesire pe mixer?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 24, 2009 3:33 pm 
Neconectat
User

am avut si eu aceiasi problema cu o placa d sunet creative. debifeaza si bifeaza volumul de la microfon si activeaza line-inul ( din volum controlul placii de sunet), foloseste pt iesirea de semnal la mixer una care are volum pe ea. pe mixerul meu am 2 iesiri master si rec si am volum doar pe master.pe rec nu e reglaj de volum (iese semnalul la maxim) si cand inregistrez ies din mixer pe calc prin master si las volumul undeva unde nu intru pe rosu, sa nu s auda distorsionat. de asemenea foloseste un program bun pt inregistrat (eu folosesc virtual dj) si ai grija la codecurile p care le ai instalate in calc. in ceea ce priveste placa d sunet cred ca se poate arde dak primeste prea mlt semnal audio. succes!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 25, 2009 9:24 am 
Neconectat
User

ai djm 400 ???
eu aveam 600 ... acu mi`am luat iar 400 si merge bine :)
cat despre soft de inregistrat ... folosesc adobe audition ... care nu se compara cu vdj :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2