The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 19, 2025 5:29 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Problema ...
MesajScris: Mie Iun 17, 2009 1:30 pm 
Neconectat
User

am o problema mai complicata ...
dar sa incep cu inceputul ...
azi ... am bagat playerele si mixerul si am vrut sa inregistrez ceea ce mixez ...
si am conectat mixerul (djm 600) la pc ...
treaba este ca nu`mi inregistra ... si cand inregistra ... inregistra distorsionat rau ... nu se intelegea absolut nimic ...
am incercat pe toata gaurile posibile sa bag mufele ... la rec out , la booth monitor, chiar si la iesirile xlr ... si degeaba ...

acu` dupa ce am terminat tot ... am bagat iar boxele la calculator ... si surpriza ... nu`mi mai merge sunetul ... :|
sa fi ar placa de sunet? nu o fii facut fata mixerului ???
mixerul spre deosebire de 400 are mai multa putere ... cred ca are amplificare pe el ...
la 400 mergeam cu volumele la peste jumatate si se auzea bine ... iar la 600 trebuie sa merg cu ele la minim ca sa se auda cat de cat bine ... dar nu se aude foarte clar ... asta probabil ca am si un sistem 5.1 foarte prost.

Sus

Subiectul mesajului: Problema ...
MesajScris: Mie Iun 17, 2009 2:16 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mai greu sa fi prajit ceva....
Depinde ce placa de sunet ai...daca ai HD audio si ai ales pe toate iesirile sa fie line in, sigur nu o sa-ti mearga sunetul.
verifica setarile placii de sunet.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 17, 2009 4:24 pm 
Neconectat
User

nu am umblat la setari la nimic ...
doar am bagat boxele la mixer ... iesirea din mixer in line`inu` placii de sunet ... iar cand am terminat am bagat boxele iar la pc ... si nu mai merge ...
tocmai am reinstalat winul ... ca aveam ceva probleme cu el ... si tot nu merge ...
placa de sunet incorporata merge ... aceasta nu ... :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 17, 2009 9:51 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

atunci sigur e ceva de la placa de sunet, incearca sa faci update la drivere placa sunet.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 19, 2009 10:33 am 
Neconectat
User

si`a revenit asa dintr`o data ...
azi dimineata cand am venit de la munca ... mergea :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 19, 2009 11:17 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu stiu ce sa spun, verifica jack-urile, mufele, cablul... Sper sa nu fie din mixer :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 19, 2009 12:49 pm 
Neconectat
User

dar totusi nu inteleg d c nu`mi inregistreaza ... imi distorsioneaza rau de tot ...
si daca dau volumul un pic mai mic ... nu mai inregistreaza nici un sunet ...
:(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 19, 2009 4:07 pm 
Neconectat
User

ia da tu gain-ul mai jos si vezi ce bine se inregistreaza, mergi asa la 2-3 leduri verzi, toti dj-ii pana nu vad rosu nu e bine, daca sa poate gu gain badd, mid hi la 3 sfert daca nu mai mult

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 19, 2009 10:24 pm 
Neconectat
User

:))
imi merge mixeru` la minim ... si tot imi "crapa" boxele ...
daca dau un pic mai tare imi paraie ... :)))
deci nu e de la volum ...
daca dau volumul prea incet ... nu mai inregistreaza nimic ... cu toate ca in boxe se aude ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 20, 2009 2:27 am 
Neconectat
User

of, nu cumva ti-a luat intrarea ca si miC In?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 20, 2009 7:48 am 
Neconectat
User

e line in ...
dar cum sa mi`o ia ca si mic in ??? nu inteleg ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 20, 2009 9:40 am 
Neconectat
User

Mic in poate avea gain pe intrare,adica semnalul tau e ridicat din start cu vreo 44dB sau cat.incearca eventual sa bagi vre-un CDJ direct in line in,vezi ce se intampla.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 20, 2009 10:32 am 
Neconectat
User

am bagat ... si la fel face ... :|
sa nu suporte placa de sunet ???
pana acu` cand am avut djm 400 n`am avut probleme ... imi inregistra chiar un pic cam incet ... :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 20, 2009 10:55 am 
Neconectat
User

in cazul asta, cel mai bine e sa le iei pe rand sa elimini toate posibilitatile.
Verifica daca iesirea de pe mixer merge cu o statie si boxe.Daca e ok, inseamna ca problema e de la placa de sunet.Nu stiu cu ce sa incerci, incearca sa bagi pe line-in orice, un mp3 player sau orice sursa de sunet cu iesire de linie.Din experienta mea am observat ca mufa de la intrare pe placa audio(cel putin cele onboard) cedeaza repede,adica cedeaza lipiturile dintre mufa in sine si mobo,altfel nu pot sa-mi explic cum merge intr-o dimineata si acum nu merge.incearca s-o misti un pic de mufa dupa ce l-ai conectat.Am mai patit-o si eu de multe ori,bagam sa inregistrez ceva cu chitara in line in si nu aveam semnal,dupa ce am miscat mufa un pic a luat-o.
EDIT: a, si inca ceva: nu stiu cu ce soft inregistrezi,dar de exemplu sunt unele pluginuri VST de exemplu care functioneaza diferit.Adica, chiar si daca din windows opresti line-in, el tot ia semnal.Mai exact, sa zicem ca tu auzi in boxe ce intra pe line in pentru ca line in din sound controls e ridicat,dar nu inregistreaza ptr. ca din softul tau n-ai armat vreun canal pe care sa traga.Se poate si invers,cobori nivelul la minim ptr line in din sound controls,dar armezi un canal,el inregistreaza,dar tu nu auzi in boxele tale ce tragi.Insa cred ca daca dai mute din windows atunci nu trage in nici un caz si nici nu te auzi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 20, 2009 12:42 pm 
Neconectat
User

treaba e ca din mixer in boxe se aude bine ... pe toate iesirile ... si master ... si booth monitor chiar si record ...
insa daca bag oricare in placa de sunet ... nu`mi merge ... sau cand imi merge imi distorsioneaza intr`un hal in care nu se intelege absolut nimic din beat ...
nu mai am 400 sa incerc iar cu el ... si nici nu am pe nimeni prin zona care sa aibe ... :|
oricum tind sa cred ca e placa de sunet ... ori nu face fata mixerului ... ori s`a intamplat ceva cu ea ...
ca soft folosesc Adobe Audition 1.5 sau Sony Soundforge 9.0 ... cu ambele fac la fel ...

si inca ceva ... nu stiu daca conteaza sau nu ...
si inainte cand aveam 400 daca aveam deschis winampul si inregistram ... imi inregistra in viteza ... adica .. 2 minute le inregistra intr`unul singur ... si va dati seama ce iesea ... :)
daca inchideam winampul ... si restartam programul isi revenea ...

daca mai aveti idei ... spuneti`le si le voi incerca un pic mai tarziu ...

P.S.: multumesc celor care incearca sa ma ajute ...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2