ady_d33jay scrie:
dar daca leg statiile de unde am legat si cd-playerul, deci de la aceleasi fire are ceva ?
nu stiu de unde ai legat playerul dar statiile trebuie legate direct pe bornele bateriei
ady_d33jay scrie:
trebuie neaparat sa le leg direct de la baterie?
da
ady_d33jay scrie:
ambele cabluri, atat "+" cat si "-" tre sa le trag de la bateria masinii?
de preferinta da
la nevoie poti lua minusul de oriunde de pe caroseria masinii
ady_d33jay scrie:
cum arata o siguranta din aceea de care ziceti voi ca trebe pusa ?
asa arata:

sau asa

ady_d33jay scrie:
si trebe pusa doar pe "+", nu?
da
doar pe plus
ady_d33jay scrie:
si daca trag, sa zicem doar o alimentare de la baterie, pt cele 2 statii, si pun pe "+" siguranta, si mai trag de la prima statie a doua alimentare pt a doua statie, mai trebe si aici inca o siguranta ?
de preferinta ar fi sa pui
dar nu e obligatoriu
oricum statiile au sigurante pe ele care te protejeaza de eventualele scurturi din interiorul amplificatorului
daca cumva faci scurt pe cablul intre cele 2 statii - te protejeaza siguranta de pe borna bateriei
ady_d33jay scrie:
de cati A tre sa fie cele 2 sigurante, cat minim?
minim curentul consumat de statie/statii
ady_d33jay scrie:
atat "+" cat si "-" tre sa fie la fel de groase cablajele, sau doar "+" tre sa fie gros?
ambele
ai acelasi curent si pe plus, si pe minus .... ca doar asa se face circulatia de putere
ady_d33jay scrie:
dar am observat ca cd-playerul si statiile au incorporate ceva sigurante acolo, deci mai trebuie neaparat sa pun in plus sau nu e nici o problema si fara ?
trebuie sa pui, pt ca dupa cum ziceam si mai sus, sigurantele astea separate au rolul de a te proteja daca faci un scurt undeva pe traseul dintre baterie si amplificator
nu e de joaca cu asa ceva
daca ai gresit - risti sa dai foc la masina