The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 18, 2025 11:57 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 25, 2006 7:38 pm 
Neconectat
User

depinde
unii is multumiti cand asculta muzica pe boxe cu f3 la 50hz
altii simt ca lipseste ceva din materialul sonor

in aer liber o sa mai pierzi un pic din bas ... sau daca le pui undeva langa un perete ar fi destul de apropiat de basul ce il obtii intro camera

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 25, 2006 10:36 pm 
Neconectat
User

uite ce combinatie am gasit :) sa ma corectati daca vb avioane
wn18s + bmd750 si hornul 2723
ar suna?? bas banuiesc ca va fi !!! ca ii dif de 18" hm.. bobina nu ii prea mare.. ii de 3" da io ma gandesc ca totusi.. bas ar fi cacalau :) dar medii si inalte? stie face asta driverul ??? sa redea toate frecventele de la 2Khz in sus? initial m-am gandit la alta varianta putin mai costisitoare.. cu c15-600n si driverul bmd 750 :) c15-600n am vaz ca urca mai sus ca si c15-600el, ii putin mai scump.. nu ii asa greu.. bobina de 4".. in comparatie cu wn18s.... dar ii cu 2 mil mai scump/ dif deci cu 4 mil mai mult / total :) . ce parere aveti? deci io am nevoie atat de basssss cat si de medii si inalte ! :) ca voi avea doar alea 2 boxe, fara woofere sau ceva. cineva mi-a spus ca el ii super contra boxelor pe 2 cai pt ca atunci cand intra basul si este si voce peste...(in piesa) nu se mai aude la fel de bine vocea datorita vibratiilor produse de frecventele joase din piesa (basul) . Adevarat mitul asta? :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 25, 2006 11:15 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Kenwood scrie:
man.. da nu mai am nevoie de woofer? imi ajunge basul redat de wn 15?? si pt o sonorizare in exterior??? :?: :?

eu zic ca da

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 25, 2006 11:19 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Kenwood scrie:
uite ce combinatie am gasit :) sa ma corectati daca vb avioane
wn18s + bmd750 si hornul 2723
ar suna?? bas banuiesc ca va fi !!! ca ii dif de 18" hm.. bobina nu ii prea mare.. ii de 3" da io ma gandesc ca totusi.. bas ar fi cacalau :) dar medii si inalte? stie face asta driverul ??? sa redea toate frecventele de la 2Khz in sus? initial m-am gandit la alta varianta putin mai costisitoare.. cu c15-600n si driverul bmd 750 :) c15-600n am vaz ca urca mai sus ca si c15-600el, ii putin mai scump.. nu ii asa greu.. bobina de 4".. in comparatie cu wn18s.... dar ii cu 2 mil mai scump/ dif deci cu 4 mil mai mult / total :) . ce parere aveti?

nu merge, un difuzor de 18" nu poate fi operat peste 300Hz pt ca va suna prost.
vei avea nevoie de medii (s10-64W)

sau fa pe 2 cai cu bass de 15"

deci io am nevoie atat de basssss cat si de medii si inalte ! :) ca voi avea doar alea 2 boxe, fara woofere sau ceva. cineva mi-a spus ca el ii super contra boxelor pe 2 cai pt ca atunci cand intra basul si este si voce peste...(in piesa) nu se mai aude la fel de bine vocea datorita vibratiilor produse de frecventele joase din piesa (basul) . Adevarat mitul asta? :)

nu este adevarat cat timp nu distorsioneaza amplificatorul

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 26, 2006 4:22 pm 
Neconectat
User

mersi nexus ! aham... deci pana la urma care ar fi cea mai tare combinatie care sa fie pana in 20...22 mil? oai.. daca as avea mai mutl as face cu c15-600n :P ala tre sa bage de foioi si bas ca are bobina de 4" . si se prezinta bine. da nu am atatia bani.. doar driverele cu hornuri ajungand la 11 mil:D deci maxim 11 mil pot sa dau pe 2 difuri.. maxim.. sau cum...:-s :? am ceva posibil cumparator la sistemul asta si vreau sa ma gadnesc deja la ce voi face pt ca atunci cand fac ... sa aleg ceea mai buna varianta :) .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2