The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 6:35 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 04, 2008 9:04 pm 
Neconectat
User

De amplificatoare chiar nu stiu.. De ce sa fie inchiriate? La cati bani s-a bagat in renovare si ce scule sunt inauntru nu stiu daca ar fi inchiriate. Am studiat atent basii si sunt ca noi.

De sunat a sunat cam.. sec.. strict topu sub care stateam.. era un gol undeva - probabil datorita bi/tri amplificarii prost procesate si suna cam incet, te puteai intelege destul de ok sub el (imi dau si eu cu parerea).. Alt top pe langa care am trecut parca suna mult mai liniar si mai tare (pe cealalta parte a clubului). Basii in schimb la inceput nu aveau volum, dupa au impins ceva si miscau ceva pe cealalta parte a incaperii unde era coltaru (eram oarecum in colt).

Oricum volum nu prea era ca nu a fost multa lume, muzica a fost cam dance, putine pasaje de subbas. Per total fata de sistemul Outline suna mai bine pt. ca atunci erau goluri prea mari intre topuri.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 04, 2008 9:38 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Gizmo scrie:
De amplificatoare chiar nu stiu.. De ce sa fie inchiriate? La cati bani s-a bagat in renovare si ce scule sunt inauntru nu stiu daca ar fi inchiriate. Am studiat atent basii si sunt ca noi.

De sunat a sunat cam.. sec.. strict topu sub care stateam.. era un gol undeva - probabil datorita bi/tri amplificarii prost procesate si suna cam incet, te puteai intelege destul de ok sub el (imi dau si eu cu parerea).. Alt top pe langa care am trecut parca suna mult mai liniar si mai tare (pe cealalta parte a clubului). Basii in schimb la inceput nu aveau volum, dupa au impins ceva si miscau ceva pe cealalta parte a incaperii unde era coltaru (eram oarecum in colt).

Oricum volum nu prea era ca nu a fost multa lume, muzica a fost cam dance, putine pasaje de subbas. Per total fata de sistemul Outline suna mai bine pt. ca atunci erau goluri prea mari intre topuri.

ma refer la pozele cu acea traversa si JBL-urile

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 04, 2008 10:46 pm 
Neconectat
User

aaa.. clubul din TM, pai ala mi se pare penibil.. sa se vada toate boxele, matzele chiar asa.. mai bine nu..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 05, 2008 1:44 am 
Neconectat
User

nu am fost in obsession sa aud cum suna.. DAR am fost in MIDI si imi place la maxim cum suna Funktion One-urile alea:D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 10:01 pm 
Neconectat
User

sa deschis acum un club in Alba Iulia E-Sensy, au boxe marca Tannoy , al dracu de scumpe , da suna bestial

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 1:49 am 
Neconectat
User

Tannoy au bagat si in Obsesion in Cluj dar nu suna mai bine decta cele Outline care erau inainte.Au trecut de la hornuri pe medii la bas reflex :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 2:20 am 
Neconectat
User

Dupa cum am scris mai sus, nu am ascultat Tannoy astea proaspat instalate.
Dar Outlineurile de dinainte mi se pareau foarte harsh pe medii, si dupa gusturile mele mie-mi si plac mediile in fata. :roll:

Sus

Subiectul mesajului: hjdythjdt
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 12:36 pm 
tu radule esti genu de om care baga mediile in fata cu vreo 8 db fata de restu gamei de frecventa...
personal tzias pune doua difuri de 12" coaxiale pe post de casti ca sa te sature de medii...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 2:08 pm 
Neconectat
User

Toti lautarii lucreaza in V. De la tine de ce m-as astepta mai mult ca nu esti diferit de ei ? :roll:

De curioitate: daca dau dintr-un eq parametric cu Q de 0.7 -2 sau +2 la 1 kHz te prinzi ca am dat sau nu ? La ceea ce ai afirmat tu tind sa cred ca nu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 2:42 pm 
Neconectat
User

mai evil, tu nu le-ai auzit da iti dai cu parerea despre cum suna? :shock:

Sus

Subiectul mesajului: vfds
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 6:27 pm 
am avut difuri tannoy si am si auzit boxe tannoy ..nu pro ci hi fi si sunt buni la cea ce fac

Sus

Subiectul mesajului: Re: !! MIDI the CLUB !!
MesajScris: Mie Ian 07, 2009 4:22 pm 
Neconectat
User

cmanager scrie:
Salutari tuturor !

In opinia mea cel mai bun club din provincie(deci kristal din Bucuresti si Studio Martin din Bucuresti nu intra) din Romania e CLUB MIDI !!!

Merg in Kristal frecvent dar sistemul e departe de a fi "breathless". Basul nu-l simti decat pana la 2-3 metri de pupitru, iar spre dimineata, cand dj-ul se "dezlantuie" cu gainurile in rosu, auzi doar subbas si inalte. Orice stil de muzica s-ar punea tot a dnb/grime suna. In Martin se aude destul de tare, bas mai putin, acustica fiind mult mai buna decat in Kristal, clubul fiind destul de mic ca sa aiba o instalatie serioasa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 07, 2009 7:23 pm 
Neconectat
User

Romeo scrie:
Tannoy au bagat si in Obsesion in Cluj dar nu suna mai bine decta cele Outline care erau inainte.Au trecut de la hornuri pe medii la bas reflex :(

Am auzit ca ar fii costat cam 150.000 de euro tot sistemul de acolo.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 07, 2009 9:02 pm 
Neconectat
User

E cam mult,depinde daca au schimbat si amplificatoarele.Sunt curios,ce au facut cu boxele vechi?Poate le-au bagat in Karma!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 07, 2009 9:39 pm 
Neconectat
User

au schimbat si amplificatoarele pentru ca cele vechi erau Outline iar cele noi se pare ca nu prea sunt de identificat :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2