The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 9:16 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Microfoane.... dificila alegere
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 4:47 pm 
adircf scrie:
visaton scrie:
Imi place AKG deoarece are vocalista trupei si imi place cum suna + chestie de estetica + ca multi vocalisti/solisti folosesc AKG spun ca au efect de delay mult mai bun.

Daca iar ma iau de el ziceti ca sunt rau.

Bulan , ia`te de el nu ezita :twisted:

@visaton , eu zic sa mai taci , sa nu`ti mai dai cu parerea in orice topic , ca te faci de rahat cu afirmatii ca aia de mai sus , mai zici ca si canti in vreo trupa sau ce ?? ..... nu se vede , habar nu ai nimic legat de echipamente audio , iti sugerez sa te lasi de domeniu asta ca nu`i de tine :twisted:
legat de microfonu ala "cu delay mult mai bun " iti zic eu cum sta treaba , nu microfonu are Delay , esti tu Diliu cand zici una ca asta

Bafta

Sus

MesajScris: Mar Sep 16, 2008 5:39 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
visaton scrie:
Imi place AKG deoarece are vocalista trupei si imi place cum suna + chestie de estetica + ca multi vocalisti/solisti folosesc AKG spun ca au efect de delay mult mai bun.

Daca iar ma iau de el ziceti ca sunt rau.

Adi nu eu am spus asta ci cantareti care utilizau microfonu ala eu doar citez stiu ca sunt anormal efectul nu il dai de la mic, dar daca ei asta au zis....

Sus

MesajScris: Mar Sep 16, 2008 5:40 pm 
visaton scrie:
Adi nu eu am spus asta ci cantareti care utilizau microfonu ala eu doar citez stiu ca sunt anormal efectul nu il dai de la mic, dar daca ei asta au zis....

si aia daca iti ziceau sa bagi laptopul direct in priza fara alimentator ca asa merge mai repede , tu exact aia si faceai ? ca doar aia au zis "aia destepti"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 5:46 pm 
Neconectat
User

Mai Dr4g0n nu tre sa fi asa de carcotas, cred ca ai citit mai sus ca am scris ingrosat; au facut teste cu alte microfoane pe acelasi mixer si akg suna mult mai bine si in comparatie cu celelalte. Iar observati cu leaptopul e pentru kinderi.

Dr4g0n scrie:
si aia daca iti ziceau sa bagi laptopul direct in priza fara alimentator

Nu ai cum sa bagi laptopu direct in priza.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 6:39 pm 
Neconectat
User

bai @dragon si @visaton, ia terminati odata ma. Certati-va pe PM, nu aici pe topicul meu. Daca ziceti despre microfoane... postati,daca nu, ABTINETI-VA ! Dragon, din cate vad eu.. tot timpul, tu incepi cearta..... mai lasa avioanele deoparte !!!

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 6:50 pm 
nimeni nu se cearta @Iuon

Ca sa fiu ontopic, cumpara-ti un microfon cu delay in capsula, dupa cele spuse de Visaton.

@Visaton

Nu mai pune botul la ce zic toti chiar daca par a fii atotstiutori sau isi dau aere de mari zei pe domeniul lor. Pentru asta ai bostanu' ca sa judeci.

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mar Sep 16, 2008 6:53 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 6:52 pm 
kenwood , nu ma i`au de lume degeaba , uitete ce tampenii a zis , si acu incerca sa se scoata ca asa au zis aia , ca a testat el nush ce si nush cum , cand el defapt vorbeste numa sa se afle in treaba prin orice topic , isi da cu parerea si de cele mai multe ori o face prost .Cum a mai zis cineva , cred ca vrea sa ajunga la un numar mare de posturi , crede ca asta il face vre`un GURU al domeniului asta

si ca sa fiu Ontopic eu as merge pe microfoane Shure , iti alegi in functie de buget

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 8:59 pm 
Neconectat
User

Kenwood, nu sunt in masura sa fac eu comparatii cu alte microfoane (atita timp cit am cerut si eu parerea voastra pe aceasta tema acum 2 luni); insa vreau sa zic.......ca em am decis sa-mi iau

http://www.thomann.de/de/akg_wms40_pro_ ... al_ism.htm

Pot zice ca am facut o alegere buna, la banii astia (1350Lei).
Confirm ce au mai zis si altii referitor la pozitia incomoda a switch-urilor de pe microfon; in rest, set dual la 1350Lei nu prea ai ce comenta.
Afirm astea in calitate de posesor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 10:47 pm 
Neconectat
User

bdn, mersi. Deci esti multumit de ele, da? nu "fluiera",nu suna naspa...totul e ok ? cat tine bateria ?

Sus

MesajScris: Mar Sep 16, 2008 11:00 pm 
visaton scrie:
Kenwood scrie:
Care e mai ok pt solisti ?

Eu sincer as merge pe asta http://www.thomann.de/de/akg_wms40_pro_ ... t_eu63.htm daca ar fi sa achizitionez numai unu dar ar fi sa iau doua iesi mai economic cu http://www.thomann.de/de/akg_wms40_pro_ ... al_ism.htm iar la caracteristici sunt aproape acolo. Imi place AKG deoarece are vocalista trupei si imi place cum suna + chestie de estetica + ca multi vocalisti/solisti folosesc AKG spun ca au efect de delay mult mai bun.
Asta ii doar o opinie Kenwood nu trebuie sa ti neaparat cont de ea

Foarte adevarat
si eu am un microfon si il tin numai pe 5 cu 55 sau 52
are un delay de o juma de ora.canti acum si iei pauza de masa si muzica tot merge :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 10:15 am 
Neconectat
User

Da eu sunt multumit de ele. Nu fluiera etc.....
Referitor la baterie in specificati e dat t=30h. Asta nu pot confirma pt ca inca nu am testat, insa 10-12 ore garantat si testat si de catre mine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 12:36 pm 
Eu am 2 bateri duracel in set. O baterie o folosesc deja de vreo 6 luni in coace si inca n-am schimbat-o. Ar trebui sa se schimbe ledul verde in rosu cand e pe final bateria... dar tot merge.

Cel putin la consum as cataloga akg-ul foarte sus.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 1:50 pm 
Neconectat
User

imi place ce aud :D

Sus

MesajScris: Mie Sep 17, 2008 10:42 pm 
Neconectat
User

visaton scrie:
Kenwood scrie:
Care e mai ok pt solisti ?

Eu sincer as merge pe asta http://www.thomann.de/de/akg_wms40_pro_ ... t_eu63.htm daca ar fi sa achizitionez numai unu dar ar fi sa iau doua iesi mai economic cu http://www.thomann.de/de/akg_wms40_pro_ ... al_ism.htm iar la caracteristici sunt aproape acolo. Imi place AKG deoarece are vocalista trupei si imi place cum suna + chestie de estetica + ca multi vocalisti/solisti folosesc AKG spun ca au efect de delay mult mai bun.
Asta ii doar o opinie Kenwood nu trebuie sa ti neaparat cont de ea

In primu si in primu rand, analizeaza te rog nevoile omului, adica omu a specificat ca vrea mai multe bucati, deci rezulta ca Ion a spart o banca. Poate iesi tu mai economic pe buget, asta nu contest, dar vei invata diferenta dintre un receiver simplu(cum este cel din setul dual, ca na are doar o antena per microfon) si un receiver tip "diversity".

Cat despre ce zicea Dragon cu Shure-urile, eu nu as cumpara asa ceva, ma refer cele cu receiver seria PGX..pentru ca uneori au probleme, fluiera urat si apar niste frecvente ciudate si inexplicabile, testat personal si multi altii au confirmat asta si cand se duc in service, sunt testate si zic baietii de acolo..domne nu are nimic. Seturi de microfoane dragi mie sunt Shure cu receivere din seriile SLX si ULX, dar sunt cam scumpe si na :roll: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 18, 2008 12:25 am 
Neconectat
User

black_knight scrie:
da
asta are
dar nu are potentiometru cu cursor liniar pt volum - ceea ce iar nu-mi place :(

Pe mine nu ma deranjeaza. E foarte ok si asa :wink: Pentru ce am eu acuma nevoie , e perfect :wink:
De aici urmatoarea achizitie va fi un mg32/14fx 8)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2