The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 19, 2025 10:21 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: AFC Rapid Bucuresti - FC Steaua Bucuresti
MesajScris: Sâm Mar 25, 2006 4:20 pm 
Aceasta calificare, oricum se va sfarsi...va da suspine romanilor..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 25, 2006 5:01 pm 
Neconectat
User

Avem si noi o data 2 echipe care reusesc sa aiba un parcurs mai lung intr-o competitie europeana si bineinteles ca era musai sa iasa in acest fel tragerea la sorti :?
Ar fi fost prea frumos sa avem o semifinala (sau poate chiar o finala) Steaua-Rapid

Ce sa faci, asta-i ghinionul nostru de romani

Oricum sa felicitam ambele echipe si sa speram ca invingatoarea din acest meci va ajunge macar in finala

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 25, 2006 5:56 pm 
chestia e ca tragerea la sorti pentru 1/4 din finale a fost 100% aranjata pentru ca nu isi permite sa aiba 2 echipe din est intr-o finala ..de exemplu se joaca finala cupei UEFA pe un stadion de 80,000 de locuri ....daca s-ar disputa finala Rapid-Steaua, ar iesi in pierdere pt ca nu s-ar duce pe stadion mai mult de 1000 de oameni ..deh

orcum la meciul de joi ii calcam pe cap le scoatem fotbalul din cap ..
Le rupem capul......... Numai pe teren ca in tribune ar fi bine sa nu se intample nimic ca UEFA la cat de mult ne iubeste abia asteapta sa ne suspende de prin competii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 25, 2006 6:00 pm 
Pentru "sTiaua" Un stelist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta.Stelistul zice: - Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul raspunde: - Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, nici nu stie sa scrie, sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta? - Atunci fa sa castige STEAUA cupa UEFA. La care duhul se scarpina in cap si zice: - Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 25, 2006 8:03 pm 
Neconectat
User

Mah "DJTwister" acuma ce o fi o fi........
dar daca o luam asha ce ai tu de castigat de iese rapidu? sau ce are vre-un suporter stelist de castigat daca iese steaua...
oricum ca romani om ave de castigat daca aia care iese sa se duca pana in finala......... ca deh. suntem romani ca shi echipa aia valoroasa......
asha ca..... haide steaua sau rapid in finala......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 25, 2006 8:20 pm 
lol pid ..e vorba de razboiu` dintre Rapid si Steaua de 50 de ani

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 6:46 am 
Neconectat
User

DJTwister scrie:
lol pid ..e vorba de razboiu` dintre Rapid si Steaua de 50 de ani

pai razboi este intre fiecare echipa cu fiecare ....... ca de aia este clasament..... divizia A , eventual B,.....
ideea e sa stie fiecare echipa sa "piarda" si mai ales suporterii fiecarei echipa sa accepte faptul ca fiecare echipa are si zile mai bune dar si zile mai rele...... iar atunci and pierd sa accepte infrangerea asha cum este FARA SA SPARGA CAPUL CUIVA, SA DISTRUGA STADIONUL SI CELELALTE LUCRURI CARE NU AU NICI O VINA..... etc.
in privinta suporterilor se pare ca rapidu e prima in clasament la spart capetele oamenilor nevinovati.... asha ca bafta si la castigatori dar MAI ALES LA CEI CE STIU SA PIARDA!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 11:00 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

aveti grija la limbaj

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 11:49 am 
Neconectat
User

sorry :oops:
daca veti mai folosi cuvinte si expresii urate voi inchide topicul ( asta daca nexus nu are nimik impotriv )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 12:14 pm 
Neconectat
User

Dc mi sa sters postul.... :roll: ? Nu am injurat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 1:25 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

tu nu dar quote-ul da :lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 1:50 pm 
Neconectat
User

:D
Oricum va fii un meci dificill...(nu prea ma uit la fotbal) acordati prea multa atentie...trageti privirea la un sport adevarat Kick Box..galele K1....
Imi place si fotbalul..sa joc sa ma uit...dar mai recent..am lasat-o moale..ca numa ma enervez... :twisted:
Eu zic ca Steaua va castiga....asta fiinda jucatorii au un impuls fantastic de la nea Gigi..care i impulsioneaza puternic cu prime..si etc etc....Rapidu...este din nou o echipa puternica..care joaca cu suflet..dar.. :roll: Banii vorbesc..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 3:20 pm 
Snake tot tu folosesti limbaj necorespunzator si tot tu o dai in ichis topicu ..ma rog
Rapidu Va castiga

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 6:44 pm 
Neconectat
User

DjTwister !! ai rabdare frate...sa vedem daca o ia mai ai tupeu asta in tine?...de ce esti asa sigur ca va castiga? ce are rapid si nare steaua...cred ca vb sa nu te ia somnul... !!! ... Nu stiu de unde si pana unde esti tu asa sigur ca va castiga rapid..sper sa castige steaua..sa vedem ce vei mai avea atunci de zis.. o sa te scarpini in cap si o sa inventezi scuze !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 7:19 pm 
Neconectat
User

jokedy scrie:
DjTwister !! ai rabdare frate...sa vedem daca o ia mai ai tupeu asta in tine?...de ce esti asa sigur ca va castiga? ce are rapid si nare steaua...cred ca vb sa nu te ia somnul... !!! ... Nu stiu de unde si pana unde esti tu asa sigur ca va castiga rapid..sper sa castige steaua..sa vedem ce vei mai avea atunci de zis.. o sa te scarpini in cap si o sa inventezi scuze !

Mi se pare normal ca un suporter sa aiba incredere si sa isi sprijine echipa...nu esti de acord?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2