The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 10:46 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Niste boxe pe 3 cai
MesajScris: Dum Iun 15, 2008 5:49 pm 
Neconectat
User

dupa cum am mai zis sunt la inceput....aceasta este a 3 a pereche de boxe care le am...pentru inceput eu ma multumesc si cu atata...aceste boxe le am de aprox 2 luni si am sonorizat cu ele un chef intrun camin cultural de 170 de persoane si toata lumea a fost multumita de cum sa auzit muzica :)

Boxele sunt facute de mine....a 2 a boxa nu iam mai facut poza pentru ca am ramas fara baterii la aparat :lol: mai inkolo a sa pun poza si cu a 2 a boxa

PS: difuzorul SAL de 12" este pun de forma deoarece nu am mai avut bani sa cumpar si niste difuri de medii de 12"

Imagine

Astept pararile voastre despre boxa.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 10:59 am 
Neconectat
User

acuma sincera mea parere e ca e o VARZA boxa aia.. scuze dar nu m-am putut abtzine..

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 12:42 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

lasa-l mai. E la inceput.... toata lumea a fost asa. Sincer observ o chestie interesanta... de ce multi incep cu boxe pe 3 cai?

@Lau: este foarte bine ca ai o pasiune si muncesti la ea. Nu te lasa descurajat de critici, toata lumea a inceput de undeva.
Pe viitor, mai bine strangi banut cu banut si faci ceva compact pe 2 cai, pentru ca e mai usor sa le cari. Inca un sfat: alege proiecte de pe forum, pentru ca sunt testate si ai de unde alege.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 1:59 pm 
Neconectat
User

mai multe difuzoare=suna mai tare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 2:11 pm 
Neconectat
User

eu zic mai bine iati niste difuzoare de ex:hp-10w baga 2 tuwitere auto .Sa nu crezi ca imi bat joc de tine , asa am inceput si eu .:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 6:32 pm 
Neconectat
User

Am doar 15 si sincer mam chinuit sa fac aceasta boxa si so mochetez....la 15 ani nu lu oricine ii iese o boxa cat de cat bine facuta la varsta asta...si nu ma intereseaza ce zic alti eu is multumit de cum a iesit si de cum se aude ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 6:48 pm 
Neconectat
User

Citat:
si nu ma intereseaza ce zic alti eu is multumit de cum a iesit si de cum se aude

Asta e cel mai important :) .Nu inteleg de ce majoritatea tinerilor aleg sa inceapa sa faca boxe cu difuzoare mari(ex:de 15") :roll: ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:00 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Nokia scrie:
Citat:
si nu ma intereseaza ce zic alti eu is multumit de cum a iesit si de cum se aude

Asta e cel mai important :) .Nu inteleg de ce majoritatea tinerilor aleg sa inceapa sa faca boxe cu difuzoare mari(ex:de 15") :roll: ?

vor dulapuri in casa, ori is surzi :)

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:09 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

pt ca "bigger is always better" 8)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:16 pm 
Neconectat
User

Lau scrie:
Am doar 15 si sincer mam chinuit sa fac aceasta boxa si so mochetez....la 15 ani nu lu oricine ii iese o boxa cat de cat bine facuta la varsta asta...si nu ma intereseaza ce zic alti eu is multumit de cum a iesit si de cum se aude ;)

E normal sa nu iese cum trebe , fiind primele tale boxe DIY. Toata chestia e sa indrepti greselile imense ce le-ai facut tu la prima pereche de boxe.
Odata e vb despre medii si inalte , acel tweeter care il ai tu acolo nu prea are cum sa coboare mult in frecventa , cat sa ajunga pana la difu de 12" sau la cel de 15". Tu ai acolo o gaura mare de frecvente in medii. E ceva ce se generalizeaza tot mai mult , lumea asculta muzica cu putine medii , prefera sa se auda mult inaltele si bassii , habar nu am de ce :roll:
Ai zis ca nu ai avut o medie de 12" sa pui in boxa , dar pt ce naibii ai pus sal-ul ala drept inlocuitor , cand el e facut sa fie subwoofer. :? ( aici ai golul in mediim )
Data viitoare incearca sa faci o boxa cat mai liniara in frecventa. Adica sa alegi toate componentele boxei ( difuzoare , filtre) astfel incat sa se imbine perfect ca si frecvente. Atunci nu-ti mai apar goluri in frecvente. :wink:
Succes in continuare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:26 pm 
Neconectat
User

Multumesc pentru sfaturile date la toata lumea ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:29 pm 
Neconectat
User

Dacă iţi place cum sună înseamnă ca nu ai ascultat prea multe boxe la viaţa ta. Nu prea are legătură cu vârsta domeniul ăsta, urechea o să-ţi fie la fel şi peste 10 ani. Nu ştiu de ce e asta o scuză continuă: vârsta.

Dacă te documentezi cât de cât eşti în stare să faci diferenţa între sal-uri, chinezării, piezzo şi nişte dif-uri entry level gen LW, COMP, HP şi PHT. Iar diferenţa de sunet e :shock: :shock: :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:30 pm 
Cnd mai vrei sa mai mesteresti ceva, poti intreba linistit aici. Iti promit ca nimeni nu te va lua la misto. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:40 pm 
Neconectat
User

Asteas primea mea pereche de boxe....mai tinut vreo 2 ani da mam plictisit de ele

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:55 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Cnd mai vrei sa mai mesteresti ceva, poti intreba linistit aici. Iti promit ca nimeni nu te va lua la misto. :wink:

nu ai cum garanta asta adita :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2