Fişiere ataşate:
Ecler-EclerNetManagerWebinar-International.jpg [ 411.66 KiB | Vizualizat de 14376 ori ]
Fişiere ataşate:
image006.jpg [ 25.01 KiB | Vizualizat de 14376 ori ]
Bună ziua,
Ecler organizează mâine,
27 Mai, la
ora 11:30 (ora României) și poimâine,
28 May, tot la ora 11:30, două sesiuni deschise a câte o oră, tip webminar, pentru prezentarea ultimei variante de software
Ecler Net Manger și a soluției revoluționare pentru muzică ambientală
WeSpeak.
Ecler a dezvoltat una dintre cele mai performante soluții software existente pe piață pentru comanda noilor generații de DSP-uri și MATRIX.
Această soluție software este în lucru de mai mulți ani și a fost rafinată până la cele mai mici detalii. Curățată de bug-urile inerente începutului și adaptată tuturor cerințelor.
Softuri pentru comanda procesoarelor sunt cu zecile.
Fiecare producător oferă soluții pentru produsele lor. Dar, de cele mai multe ori, acestea sunt doar softuri vechi, depășite, cărora li s-a schimbat doar aspectul, culorile, forma butoanelor, fără a li se aduce ceva nou.
Ecler Net Manger este altceva.
Nu reprezintă doar un fel de interfață utilă programării unui DSP.
Este cu mult mai mult de atât!
Integrează o mulțime de funcționalități care fac viața ușoară dezvoltatorului de soluții multimedia. Orice ar fi necesar unui utilizator, EclerNet Manager știe deja să facă. Este un fel de all in one. De exemplu, vreți să configurați o sală de conferință? Cu 16 microfoane? Cu acces dintr-un laptop de prezentare? EclerNet Manager face tot printr-un matrix Ecler. Câte canale? 6? 8? 16? 32? 64? 128? Sau și mai multe? Da, se poate. Interfanță DANTE? Da, desigur! Simultan se poate lucra și cu fișiere video? Da, se poate!
În momentul când pornește videoproiectorul, cineva trebuie să tragă jaluzelele, să coboare ecranul, să stingă lumina. Apoi, când se termină prezentarea video, cineva ar trebui să facă toate aceste operațiuni în sens invers. Sau nu! Pentru că Ecler Net Manager printr-o soluție hardware Ecler poate prelua întreaga automatizare. Printr-un click, dacă vrem, sau fără click, activarea fiind automată în cadrul unui eveniment, sau la simpla accesare a canalului video.
Nu discutăm despre funcționalitățile clasice ale unui DSP, cu Eq, Crossover, Delay, Routing, Limiter și altele asemenea. Acestea sunt în standard, orice DSP le are. Discutăm despre toate ”bunătățile” pe care Ecler Net Manager le poate face ÎN PLUS de ceea ce oferă alții.
În afară de prezentarea ultimei variante de soft, Ecler prezintă și ceva foarte interesant și foarte ”tare”.
De câte ori nu ne-am lovit de locații pe unde nu putem să tragem cabluri. Eu unul, de sute de ori am avut această problemă. Așa este la noi, omul construiește, dă cu lavabilă, pune sclipici, apoi își aduce aminte că nu are sunet și că nu s-a gândit la faptul că boxelor pentru ambiental le trebuie și sârme prin pereți. Asta este, orice profesionist va fi pus în fața unor asemenea situații.
Ce este de făcut?
Orice beneficiar urăște (
toți urâm) să audă ”nu se poate”.
Ecler are o soluție pentru genul acesta de situații.
Un sistem wireless foarte bine gândit și integrat într-un sistem unitar, fiabil, cu sunet impecabil, fără comprimisuri.
Receiver-ul direct în boxă, un sigur transmițător pus undeva central. O simplă sincronizare, apoi gata Emisie de putere mică, pentru a nu necesita aprobări & shit.
Care-i faza?
Pentru a putea transmite muzică pe un canal radio digital, la o distanță decentă, în condiții de trafic radio intens, nu se poate folosi nimic de genul BT sau similar. Nici pe WiFi. De ce? Pentru că toatea acestea sunt dezvoltate să funcționeze bine și stabil în condiții normale. Dar, dacă avem un bar într-o locație tip clădire de patrimoniu, unde seara avem 300 de clienți, toți cu telefoanele în plină activitate? Sau și mai rău, locație într-un mall. Unde sunt mii de utilizatori de BT, wifi, cell ... etc, simultan. Un canal de transmisie digitală pe soluție clasică pentru muzica amientală ar fi extrem de instabil. Și ce poate fi mai neplăcut decât să te duci undeva pe unde pârțâie muzica, bâzâie sau se întrerupe? Mai bine lipsă. Pentru genul acesta de aplicații problematice, Ecler a dezvoltat soluția numită WeSPEAK.
În cele două sesiuni webinar se va vorbi despre aceste două chestiuni.
Vă invit să participați în calitate de pasionați și membri ai forumului PowerAudio.
Este nu doar o oportunitate să vedem lucruri noi, dar ne putem pune la punct cu noile trenduri în audio.
Lumea evoluează încontinuu.
Iar noi, că vrem, că nu vrem, trebuie să ne informăm și să aflăm din timp care sunt direcțiile de dezvoltare.
Pentru a putea avea acces la cele două sesiuni de webimanarii, trebuie accesat acest link:
https://us02web.zoom.us/j/5035839756?pwd=Z1VqU1BYZ1kzY2ZQdUJyMkJtRkdOQT09ATENȚIE: Accesul este parolat, iar parola este ”
MIMO” (fără ghilimele)