The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 14, 2025 9:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Incendiu in club azi noapte!
MesajScris: Sâm Oct 31, 2015 3:00 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Ceea ce vedeti acum este rezultatul nepasarii si zgarceniei atat a patronilor de cluburi cat si a celor care risca orice doar ca sa prinda o lucrare.

Am aflat azi dimineata ca firma care a executat antifonarea care a luat foc este a fostului nostru user Parakiosu, un cunoscut tepar.
Noi l-am banat acum vreo 4 ani dupa ce a inselat mai multi utilizatori.

Se pare ca notiunea de karma exista, din pacate au murit oameni nevinovati... :cry:

Poze de pe blogul firmei respective
http://izolatiefonica.blogspot.ro/2013/ ... n.html?m=1

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: Incendiu in club azi noapte!
MesajScris: Sâm Oct 31, 2015 3:45 pm 
Dumnezeu sa-i ierte!

Sus

MesajScris: Sâm Oct 31, 2015 7:21 pm 
Neconectat
User

Buna seara
da ,,, foarte pacat pentru ce s a intamplat ,, dar se nasc semne de intrebare ,,,
ideea este ca avem in continuare legislatie de cacat , ca sa te autorizezi si sa functionezi in spiritul legii te mananca toti dracii de la 100 de birouri , in loc sa fie loc unic ptr a lua o autorizatie ,, chiar in acest caz de la isu si pompieri ,, trebuie sa faci un proiect , studiu de impact , scenariu de foc , plan de evacuare , apoi sa mergi la verificator, apoi inapoi la isu
daca vrei sa respecti treaba asta ,, cost minim 1000 eur ,, asa minim
as prefera un birou si taxe mai mici
apoi fiscalitate excesiva ,,, tva imens ,(24% din acest mesaj este tva )
As propune taxe modice , impozite mici ,, nu le platesti te duci la beci , si asa se vor si putea respecta legiile
in situatia actuala esti constrans sa ocolesti tot timpul
Buretele acela gofrat ptr izolatia fonica este extrem de inflamabil ,,, peste el trebuia pus un sitem de placi ignifuge ,, dar costuri enorme
acum ,, cei care au acel club vor fii bagati in beci , asta ca sa i dea exemplu
in tara asta ar trebuii interzise in totalitate materialele pirotehnice , artificii sii petarde ,
va dati seama ca bilantul este provizoriu ,, sa dea Domnul sa traiasca cei cu leziuni majore ,, sunt destule familii nenorocite in acest moment
culmea , ma gandeam chiar ieri dimineata , vazand stirile , cum ar putea scapa oprea de scandalul cu politistul mort ,, cu ceva care sa deturneze atentia ...si uite ca tocmai s a intamplat ceva major
Domnul sa i odihneasca in pace.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 31, 2015 10:19 pm 
Neconectat

Buretele cofrat si buretele plan nu va fi izolator fonic niciodata, e o prostie.
efectul lui este eliminarea ecoului in sala si amortizare suplimentara (o sa scada nivelul de inalte si medii IN SALA)

Antifonarea se face cu alte tipuri de materiale care au densitate mare.

tratamentul in discoteci , cluburi si sali de spectacol NU se face cu burete dinasta de duzina. Chiar si cel care este ignifugat arde ca o torta daca este expus la flacara.

Exista materiale speciale certificate cu rezistenta la aprindere dar care nu sunt alese din cauza ca totul in tara asta se face pe genunchi.

De la legislatie, la cluburi, totul e la misto.

Am vazut la viata mea atatea exemple de neglijenta criminala in perioada in care am facut montaje in localuri incat pot sa spun cu mana pe inima ca NU EXISTA NICI UN CLUB IN ROMANIA in care sa nu fie pericol de incendiu din cauza materialelor gresite si a instalatiilor electrice improvizate.

in fata e vopsit gardul (fitele) si in spate-i leopardu' (in spatele OSB-ului si al polistirenului )

Azi noapte, cand s-a aprins buretele de pe tavan a plouat cu plastic topit in flacari. De aceea sunt atatea victime...
E incredibil ce au putut face Doreii!

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Sâm Oct 31, 2015 11:03 pm 
Neconectat
User

Da domnule Mircea asa este ,, aveti perfecta dreptate
pana cand din legislatie nu se elimina ,, aceasta zicala ,, pretul cel mai mic ,, nu o sa ne lecuim
calitatea a avut si are intotdeauna pretul ei!
Peste tot se castiga se face profit se da mita cu pretul cel mai mic !
Asta este, din pacate,

Sus

MesajScris: Sâm Oct 31, 2015 11:32 pm 
Neconectat
User

Eu unul cred ca singurul de vina pentru asa ceva este baitasu care a pus buretele pe pereti.Alt vinovat nu vad ,ala cu artificiile trebuia sa nu le indrepte catre stalpul care a luat foc dar se putea ca sa aruce unu un pahar cu ceva spirtos si dupa unu o tigara si efectul era acelasi.Desteptul care a pus minunile alea pe pereti trebuie sa raspunda. Unu pt ca ,cum a zis si nenea Mircea nu are decat un rol tampit ,2 este o solutie jalnica,3 este foarte inflamabil .Dorel loveste din nou.Condoleante familiilor pentru ca exista ,,ingineri de sunet '' la tot pasu.(fara nici o diploma ,calificare ,dar se trezesc ca ei ,,este'' ingireri in sunete ,zgomote).

Sus

MesajScris: Sâm Oct 31, 2015 11:48 pm 
Neconectat
User

Pestele de la cap se impute !
Sunt o gramada de vinovati ,,, baietasul cu buretele , a vrut sa manance o paine ,, find inginer de sunet dupa ce a vazut cateva poze ,, acum poate ii sta painea in gat.
situatia este mult mai grava decat se vede cu ochiul liber ,, si ce este extrem de grav , ca aceste lucruri se petrec in foarte multe domenii,
o sa mai auzim de tampenii decacest gen din pacate
suntem toti vinovati ca toleram situatii , care practic ar trebuii eradicate .
De ex in domeniul constructiilor am vazut situatii care depasesc limita paranormalului, o sa vedeti la urmatorul cutremur peste 6,5 grade richter, ,cel din 77 a fost o simulare .

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 12:17 am 
Neconectat
User

ma gandesc asa... line array alea mai sunt intregi ? lumini ? puteri ? instrumente?

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 12:31 am 
Neconectat
User

M...da .
scuze ,,, dar super tare intrebarea ,, usor retorica a colegului
este incredibil!!!
Sa ma f.t in ele de aparate
,, am in cap imagini ,, cu parintii care si asteaptau acasa copii ,, si la un moment dat au vazut evenimentul la televizor ,,

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 12:53 am 
Neconectat
User

toata lumea zice de morti si raniti dar nici unu nu zice de echipamentele clubului ....
oricum nimeni nu mai poate face nimic pentru cei morti , iar pentru cei raniti sansele sunt 50/50

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 1:06 am 
Neconectat
User

Pentru echipamente???
Fie le focul usor!
Cel care le detinea ...probabil ca are alte gânduri acum ,cel care a fleșcait cu bureti interiorul probabil este in avion ..
Totusi ...ce fac cei cu morti si raniti??
Nasoala treaba ...rau
Ideea este ca sii autoritatile au fost destul de depășite..nici nu cred ca puteau face vre o simulare
Iar daca citesti declaratiile asistentelor si medicilor ..se cam ridică parul in cap ..

.......

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 3:45 pm 
Neconectat
User

Neglijenta si nepasare voita din partea proprietarului acelui club.
Firma care a realizat lucrarile ,dar mai ales autoritatile care inchid ochii la nereguli pentru spaga sunt direct vinovati pentru tragedie,
o tragedie care putea fi evitata atat de usor,atat de simplu!
Personal,voi urmari cu interes evolutia acestui nefericit eveniment,vreau sa vad CINE va fi declarat vinovat.
Imi pare sincer rau pentru acesti tineri care sau stins.

Regula ' Lasa ba' ca merge asa!' i-a ucis.
Condoleante familiilor.

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 6:39 pm 
Neconectat
User

Bai Albule.......tie iti arde de echipamente.....nu pot sa cred asa ceva......au murit oameni acolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 8:41 pm 
Neconectat

imi place ca pe la TV , toti o ard cum autoritatile nu au verificat, dar nimeni nu spune un cuvant despre cei care au pus efectiv buretii aia pe pereti!

Ei sunt responsabili pentru acea capcana a mortii. Cu buna stiinta au construit-o. Stiau foarte bine ca la cea mai mica scanteie totul va arde ca o torta.

I-a durut in %^*a, si-au luat banii si s-au tirat. :evil: :x

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 9:15 pm 
Neconectat
User

Vina principala este a sistemului creat si tolerat de noi toti.
Aici vor fii scosi si condamnati inclusiv oameni nevinovati
Cu toata porcăria aia de burete pusa pe tavan ..daca proprietarii ar fii instalat un sistem cu sprinklere un pic supradimensionate cu un cost de maxim 5-6000 Ron (material manopera ) ar fii putut fii evitata pierderea de vieti omenesti.cred ca nu a constientizat ..si nici nu a fost informat .
De fapt mai mult ca sigur ca proprietarii nu sau gândit la incendiu ,de fapt chiar foarte putini se gândesc..ca sa fim corecti
Multe locatii sunt in regula si sunt conduse de oameni responsabili chiar daca n-au toate autorizatiile
Acum ..ca de obicei ..se isterizeaza toti ..a început iar o adevărată vânătoarea de vrăjitoare
Pentru 2 -3dobitoci ..vor suferii foarte multi ..inclusiv financiar
Va fii exact ..ca la 11 septembrie ...se vor dicta reguli noi
Vor beneficia tot ..cei cu bani multi ..facuti din pix ..

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2