Ma bucur ca solutia cu lavalierele pare viabila. Eu as merge pe produse noi, Audio-Technica AT803cB mi s-a parut o solutie buna pret/calitate - costa 344 lei/buc (Sunt PFA si voi deduce TVA-ul, deci sunt ok ca pret). Modelul acesta vine fara mufa in capat dar ii voi pune un mini xlr mama, apoi mai cumpar 4-5m de cablu cu un mini xlr tata intr-un capat si XLR normal, tata, in celalalt capat, pentru conectarea la mixer.
Aici vreau sa va mai cer un sfat - la spatele invitatului, atunci cand folosesti o lavaliera wirelss, mufa microfonului intra in acel transmitator dreptunghiular care se prinde de pantaloni. In cazul meu, ca sa nu atarne incomod cablurile la spate si sa stea prinse cumva, pentru varianta de lavaliera cu fir, exista la Audio-Technica un adaptor dreptunghiular cu suport de baterie inclus (daca nu ai mixer cu phantom pw), care se va prinde de pantaloni si din care poate pleca un cablu spre mixer. Dar ppretul se dubleaza sau chiar mai mult de atat, fata de microfonul simplu. Stiti sa existe si in Romania (si sub ce nume) adaptoare XLR care sa se prinda de pantalonul invitatului si sa imi asigure legatura intre cablul microfonului si cablul de la mixer? Nu as avea nevoie de suport pentru baterie neaparat, decat ca un "bonus".
Ma refer la ceva de genul:
Fişiere ataşate:
d-368-368.jpg [ 10.33 KiB | Vizualizat de 6883 ori ]
Fişiere ataşate:
at8531.jpg [ 60.87 KiB | Vizualizat de 6883 ori ]