The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 9:11 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 8:26 am 
Neconectat
User

Sharky scrie:
Da asa e. ala de pe hi-fi (adica eu) mintea.

andreis. Eventual pune gainul pe minim si apoi zi ca n-are deloc zgomot de fond. :evil: Lasa-i pe baietii de pe hifi, baga muzica pe hp ca suna mai bine, ca doar e dif profesional

Nu ma cert cu nimeni ca oricum nu am pregatirea necesara si nici nu pretind. Era vorba de un anumit interval, doar nu crezi ca am pus gainu la minim si ascultam zgomotu de fond. Poate bagam muzica si ma minunam ce bine se aude.. Cablu de la calculator la amplif are vreo 4 metri si e cablu de 5 lei si poate fii sursa de zgomot. Sau nu? O sa incerc si fara intrare pusa, astazi candva. Si revin.

Nu am laudat hp-ul si stii bine, ca nu am fost aproape niciodata multumit de el, asa ca.. pe mine nu ma pasioneaza domeniul hi-fi, mi se pare aberant sa dai atata pe niste scule. Nu stiu eu ce-i frumos. Asta e.
Nu cred ca sunt primul care zic (de rau, dar e constatare, totusi) de baietii de pe hi-fi.

Nu stiu daca am citit postul tau pe acolo, am dat un 'search' dupa max2500 si.. iar nu prea era scandal, in afara de george(sb) care tinea sus si tare ca la phonic se arde trafu, altcineva... nu stiu. O avea si el dreptate, dar sa specifice conditiile de utilizare.

Era vorba de desfacut phonicu meu. ok. adios garantie si-l desfacem.. dar daca crapa? adios si bani..Acuma ca se va umple forumu de oameni cu max2500 poate poate se indura careva.

O zi buna sa ai.

leitar: cand ai fost la mine ti s-a parut ca phonicu are zgomot de fond?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 9:18 am 
Neconectat
User

scoate cablul de semnal . de acolo potii sa ai un zgomot de fond foarte mare . mai ales ca e cablu ieftin si dumnezeu stie cat de bun .
eu am reuusit candva sa prind radio cu amplifu si cu un cablu care se comporta ca o antena .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 10:12 am 
Neconectat
User

N-am zis ca nu-i bun. Zgomotul de fond nu l-am auzit la ampliful tau ca n-am stat sa il studiez.
Nu tin sa il desfac, adi era curios ce e in el. Daca ai garantie evident n-are sens sa te risti.
Mesajul nu era adresat numai tie.

Am scris:
"Pe hi-fi era vb de amplifuri de casa unde pretentiile sunt mai mari, nu are legatura cu ce e aici."
Cineva il lauda ca fiind nu stiu ce minune a tehnicii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 10:42 am 
Neconectat
User

nu are nici o legatura hi-fi cu profi cine vrea hi-fi sa isi ia amplif de la firme consacrate in acet domeniu .
eu folosesc asta http://www.compari.ro/amplificatoare-c3 ... 79678.html in casa si sunt f multumit de el am dat si petreceri prelungite cu el doar ca l-am ajutat cu un ventilator pt racire .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 11:01 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

orice sonorizare mare facuta cu amplificatoare hi-fi se va termina inevitabil prost.

la capitolul calitate, amplificatoarele PRO sunt cel putin la fel de bune ca si cele hi-fi :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 1:22 pm 
Neconectat
User

Sharky scrie:
Da asa e. ala de pe hi-fi (adica eu) mintea.
Pacat de urechile voastre daca nu il mai auziti. In casa se aude! (evident fara mixer, ca de pui unul evident ca se aude enervant de tare)

andreis. Eventual pune gainul pe minim si apoi zi ca n-are deloc zgomot de fond. :evil: Lasa-i pe baietii de pe hifi, baga muzica pe hp ca suna mai bine, ca doar e dif profesional
.

Uite cum facem, fac rost (iar) de mixer si testam..si cu mixer.
In alta ordine de idei: nici un moment nu m-am referit la tine, vorbeam in general de hi-fi.ro, incat sa merit un raspuns din asta..

Noi sa fim sanatosi, ce mai..

Si haspeu e semiprofesional, asa am aflat de pe forum :lol:
(asta e completare la mesaju de dimineata.. ca eram adormit)

tot leitar(ca da mai bine): am scos cablurile de semnal si NU SE AUDE absolut nimic. Cine nu crede e invitatul meu sa vina sa vada. Si gata cu balciu la capitolu' asta.
Asa.. n-am niciun interes sa mint sau sa ridic in slavi phonicu.. de parca ma simt mai bine daca mai iau si altii teapa ca mine.. io stiu.. cu haspeu am recunoscut(a fost partiala, beneficiaza de circumstante atenuante :) )! e peste chinezarii, nu e chiar ce trebuie, tine 200 w, power compression o fi si el copacel copacel, pentru 3 mil si ceva cat a fost cu tot cu incinta..io's multumit; si-a scos deja banii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 25, 2007 6:45 pm 
adircf scrie:
o sa il pun pe 4 rcf-uri 325i la un maj sa vad cum lucreaza

S-a comportat frumos. Efectiv prea frumos. Am ridicat volumul pentru 15 minute in clip usor palpaind dar de la o vreme efectiv lumea imi zicea sa dau mai incet ca era prea tare. Si m-am dus cu volumul toata seara c-am 5 leduri verzi pe mixer si blocul era dat la "ora 3". Sala era o cantina mare de tot dar efectiv nu aveai ce sa faci cu volumul.

Eu zic ca isi merita toti banii Phonic max 2500 si daca cineva e de parere contrara... sa fie sanatos :wink:

P.S. Niste poze de la maju ala aici 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 26, 2007 11:55 pm 
Neconectat
User

10x all ! acu sunt lamurit in 2 luni vine phonicu are fratimiu drun in germania si il ia de acolo face comanda unchiul meu care este stabilit acolo sa numia platesc transportul aiurea pana in romania ar fii pacat sa irosesc 150 de euro momentan imi cumpar 3 puteri sa le "incing" viitorul rezerva multe surprize

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 27, 2007 2:11 am 
Neconectat
User

Marius_89 scrie:
sa numia platesc transportul aiurea pana in romania ar fii pacat sa irosesc 150 de euro

Transportul din Germania pentru MAX2500 te costa MAXIM 50Eur, maxim! :wink:
Vorbim aici de transport cu posta normala! Nu fitze.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 11:45 am 
Neconectat
User

Don sorry dar eu o sa-mi cumpar 3 amplificatoare si nu prea cred ca transportul pentru cele 3 va fi maxim 50 de euro daca e asa comand de acum. P.S. eu nu sunt fitzos si aleg calea cea mai convenabila caut tot timpul cel mai bun raport caitate/pret.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 12:06 pm 
Neconectat
User

Nu e 50, dar nici 150, parerea mea e ca e undeva pe la 80-100.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 12:16 pm 
Neconectat
User

Marius_89 scrie:
P.S. eu nu sunt fitzos si aleg calea cea mai convenabila caut tot timpul cel mai bun raport caitate/pret.

Si eu sunt la fel! Si cand m-am referit la 50Eur....m-am referit la O SINGURA bucata. :wink:
La 3 bucati te duce pe la 100Eur maxim.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 6:23 pm 
Neconectat
User

am inteles don dar gandeste fratele meu se duce peste 3 luni in germania sa isi faca cumparaturi si sa-si cumpere masina acolo am un unchi are cont pe e-bay puteam sa-mi iau de pe e-bay amplificatoare dar nu am vazut phonic oricum comanda la aceste 3 amplificatoare o da tot unchiul meu si de ce sa arunc eu 100 de euro pe geam cand poate sa-mi aduca fratimiu lejer de acolo amplificatoarele fara costuri de trensport. P.S. la mine conteaza 100 de euro in plus pentru ca bani de amplificatoare sunt munciti de mine am 17 ani sunt elev asa ca, cu banii astia ma duc 2 nopti in club si sa ma distrez klumea la varsta mea conteaza banii astia, nu prea imi place sa ma laud pe banii lu' mama si tata ca eu sunt mare si tare (exemplu Daniel Onoriu care se lauda prin presa ca este no.1 la curse illegale =)) si mai tot timpu isi ia bataie sebastian tot timpu ia inchis gura) , asa muncesc frumos in vacante cu fratimiu si am un profit onorabil pt varsta mea imi investec banii in pasiunea mea sii imi place sa ma relaxez ascultand ceea ce am realizat pe banii mei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 6:40 pm 
Marius_89 scrie:
nu prea imi place sa ma laud pe banii lu' mama si tata ca eu sunt mare si tare

tot respectul :wink: . Stiu si eu ce inseamna sa lucrezi vara pentru ceva scula audio. Esti mai mandru de ea, decat daca iti da careva bani sa iti cumperi 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 7:07 pm 
Neconectat
User

adircf vad ca si tu esti ca si in cazul meu si tie tot respectul de la mine, vacanta de paste si un pik din vacanta de vara o sa ma trezesc la ora 7 sa ma duc la munca sa fac bani pentru amplificatoare. P.S. cunosc multe persoane care au multi bani de la parinti si nu stiu sa aprecieze ceea ce altii de varsta lor au realizat pe munca lor nu pe banii parintilor, nu pot decat sa le zic acestor oameni Lasi sau ratati in afara faptului k ei nu au habar de viata lor si isi fac sateliti cu hp18w si pad52s apoi arunca incintele si isi fac sateliti cu hp15w si pad52s si subwoofere cu hp18w.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2