Procesul e mult mai amplu si presupune niste placi de sunet bune, dotate cu drivere ASIO !!!
viewtopic.php?f=55&t=8421In link-ul de mai sus gasiti toate detaliile despre ce inseamna acest fenomen.
Aveti rabdare si cititi daca chiar sunteti interesati, altfel... nu va mai ganditi la asta !
Eu folosesc acest procedeu in home-studioul meu:

La canalul "MONITOR" intra semnalul din mixerul placii de sunet, apoi este rutat catre "MASTER"...
de aici pleaca catre cele 3 iesiri: PHONES - LO PASS - HI PASS
Pe HI PASS si LO PASS sunt puse eq-urile parametrice din imagine cu setarile aferente necesare in setarea mea...
Se pot pune si alte pluginuri pentru compresie, limiting, reverb etc... ce este necesar.
Un plugin complet si bun ar fi Izotope ozone 5 ce contine Eq - Reverb - Exciter - Dinamics (comp - expander/gate si limiter) - Stereo imaging - Maximizer si un post EQ, blocurile putand fi aranjate in ordinea dorita:

Un plugin pentru procesarea vocala ar fi Izotope Nectar care are de asemenea o multime de blocuri configurabile:

Problema e ca daca nu se folosesc drivere bune ASIO si un sistem pe masura, apar latentele...
Daca inca mai sunteti interesati cititi topicul de la link-ul postat mai sus si faceti ceva bun nu amatorie

!
Succes !