Vezi tu... aici la subwoofere active e sensibila chestia... Dai bani putini... sunanasol, nu are putere, nu are fiabilitate, pica atunci cand ti lumea mai draga.... nasol...
Eu nu am incurajat niciodata Subwooferele active, tocmai pe considerentul ca de la vibratiile produse, in timp, se poate intampla sa se dezlipeasca una... alta si uite asa ramai fara bas cand ai nevoie de el la eveniment...
Basi activi nu prea am ascultat... doar decat ceva behringer pe 15" si 18" activi ( sunau ca naiba, bas lalait, mie nu mi-au placut DELOC ), ceva DB pe 12" ( Sub12 daca nu ma insel ) de care am fost placut surprins..., ceva mackie serii mai vechi...tot placut surprins.
Pentru mine, cel mai bun subwoofer activ e ala pasiv cu amplif in rack

Ok,dai banii pe amplif... dar poti pune ulterior inca 3 basi pe langa ala unul... Iesi mai scump de 20-25 mil cred... hm.... un Berry EP2500 ii undeva la 12 mil... si cu restul de bani iti faci lejer un bas sanatos pe 18" sau chiar 2 pe 15"+crossover ieftinache (berry ).
Eu asa as face pt ca mie imi displac basii activi, mai ales cei ieftini. Daca ai avea bani de un FBT, Qube, JBL... am discuta altfel...