stai putin ca nu m-am facut inteles.eu am spus ceva si tu ai inteles altceva.dar asa e vorba romanului,cu mai multe sensuri.
E foarte ok cu solistii,cu instrumentistii care sunt talentati.sunt foarte multi talentati.si asa este.vocea este singurul "instrument" care ....cand greseste nu ai ce sa ii faci.Dar totusi sa faci diferenta intre un minor si un major....tine deja de alte treburi.nu mai tine de voce.
Nu am facut referire la vre-un solist sau la vre-un instrumentist.a nu se intelege gresit.foarte multe felicitari pt baiatul tau care canta,si canta mai multe genuri.
Garantat daca oi veni la bucuesti ,nu voi utea face fata singur la o nunta de acolo.dar problema se pune in alt fel.cand cineva te cheama undeva la o nunta te cheama pt ce zona reprezinti tu.nu e normal?daca eu vin din banat....clar voi canta banat.ca mai pot canta si oltenia si ardeal...este alta treaba.
Dar cand cineva vine la tine si iti spune....canta-mi si mie ceva din zona aia.....ce ii spui?
nu putine au fost cazurile cand la destule trupe,s-au dus cum am spus eu mai sus.si solistii au gasit scuze: eu cant doar usoara,sau ...eu cant doar banat,...sau eu cant doar manele.
si adrian....stai linistit ...nu detin eu adevarul suprem.Dar contrazice-ma daca nu am dreptate la ce am scris mai sus.
mi-am spus punctul de vedere la ce inseamna un lautar."noi" unii,doar ne atribuim niste...."titluri" care uneori nu stim ce inseamna.dar vorbim despre ele.
dar vezi....am ajuns de la 2 mixere si 5 monitoare....la prostii de astea

haideti va rog....daca mai continuam discutiile...sale continuam strictla ce il intereseaza pe baiatul asta.adica sa conectam 5 monitoarela un mixer.
P.S adrian....acuma am vazut ca tu faci referire direct la mine? nu vorbeam de mine. nu vorbeam de ce pot eu si de ce nu pot.nu bateam apropo-uri la nimeni.nu am facut comparatii intre nimeni si nimeni.vorbeam doar de "balaurii" din bucuresti, care am scris ca cunosc clape.atat