The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 1:11 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 23, 2010 8:22 pm 
Neconectat
User

dupa ceva teste ,facute cu mai multe tipuri de masini si diferite tipuri de lichid am tras urmatoarele concluzii:
1.- masinile de baloane medii si mici (Eurolite B100,BH 200 ) merg bine doar cu un lichid Hight de calitate.
2.modelele de masini mari (cele prevazute cu ventilatoare auxiliare Eurolite SD 200, DMX popo,Bublle popo,) merg si cu lichid mediu (concentrat Eurolite ,JBSystem,sau home made).
Glicerina ajuta la culoare si la elasticitate(dar la ce pret are 12ron /50ml nu cred ca se merita.
In aceasta saptamana o sa mai primesc 3 monstre de lichid ,si o sa refac testele ,o sa pun si filmulete de prezentare.in teste vor fii folosite 3 modele diferite de masini ( mica,medie,mare).
sper sa rezolv dilema si problema.
Tony o sa fii invitatul meu la teste(ca sa am un martor neutru :D )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 23, 2010 10:24 pm 
Neconectat
User

Ok djdoru multumim pentru teste. Mi se pare ciudat faptul ca masinile mari merg bine si cu lichide de calitate mai slaba. Dar era aici un user care zicea ca are masina mare de bule si cand a folosit lichid de bule JB Systems in locul . masina a mers mai prost.

Cred ca depinde si de modelul masinii. Oricum chiar daca ai masina mare, trebuie sa existe ceva diferenta daca folosesti lichid mai de calitate sau din ala mai slab... Eu nu am masina mare de bule, dar diferenta dintre alea mici si alea mari este ca la acelea mari (din cate am observat) rotile cu palete, sunt mai mici ca diametru si se invart mai repede. Astfel fiecare paleta trece prin lichid si prin fata ventilatorului de un numar de ori mai mare decat paletele de la o masina mai mica de bule. Masinile mai mici, au rotile cu palete, mai mari in diametru si astfel dureaza mai mult timp pana cand o paleta face o rotatie completa (trecand prin lichid si prin fata ventilatorului). Asta inseamna ca la masinile mai mici fiecare paleta sta mai mult timp in fata ventilatorului si de aceea este nevoie de un lichid de bule de calitate care sa fie "elastic" si sa permita sa se formeze bule pe tot parcursul timpului in care paleta trece prin zona in care ventilatorul sufla aer. Cu alte cuvinte, sa profite de timpul mai lung de care are nevoie paleta ca sa treaca prin fata ventilatorului si sa formeze bule in continu.
Lichidul . e f elastic. Eu am furat o suflatoare din aia cu o paleta in varf de la un verisor mai mic :lol: Daca introduci paleta in lichid . si sufli in constant, ies peste 40 de balonase. O scula din asta e f buna pentru a aprecia calitatea lichidului :lol:

Asteptam si testele cu celelalte mostre de lichid. Poate primesti ceva bun. Eu ce sa fac cu Eurolite asta concentrat? Sa-l mai diluez sau sa cumpar glicerina? Sau il vrea cineva care are masina mare? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 24, 2010 9:48 am 
Neconectat
User

fiecare tip de masina are caracteristici electro mecanice propii. difera tipul ventilatoarelor care sufla aerul (turbo suflanta),nr de rotatii de la motorul care invarte paleta ,tipul paletei (nr de gauri,asezare ,diametru gaura.)
Sebi in legatura cu lichidul Eurolite ,din ce am testat,nici daca il diluezi nu merge pe masina ta,nici daca este concentrat nu da randament.pe o masina mare raportul de diluare maxim este de 1/4 (1 parte concentrat,4 parti apa )si obtii rezultate acceptabile .asa ca da-l la cineva care poate sa il foloseasca.
Se recomanda ca diluarea sa se faca cu apa distilata ,sau dedurizata,se lasa 24 ore si apoi poate fii folosit.
poti incerca cu o cantitate mai mica de lichid sa faci teste cu suflatorul ,diluezi sa vezi daca ai randament.

Sus

Subiectul mesajului: Bule
MesajScris: Sâm Apr 24, 2010 12:55 pm 
Neconectat
User

Am sa vin cu cea mai mare placere. O sa vin si cu masina mea XPE 003 de la www.soundstil.ro.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Lichid de bule . vs Eurolite Concentrate
MesajScris: Sâm Aug 06, 2011 6:04 pm 
Neconectat
User

deci ce se mai aude cu lichidul cu testele cu martorul cheie? :lol: ne putem baza pe vre un sortiment de lichid?

Sus

Subiectul mesajului: Re: lichid de bule
MesajScris: Vin Aug 19, 2011 10:52 am 
Neconectat
User

holter tony scrie:
Feriti-va de lichidul de bule de la sound still. nu face bule si miroase urat. Am doua bidoane de cate 5l cu care nu am ce face. Ma intereseaza si pe mine lichid .. Daca gasiti undeva anunta-ti pe forum.

Lichidul despre care vorbesti a fost unul din primele loturi(cel mai probabil a venit deja diluat).
lotul pe care l-am primit acum vine concentrat, este testat pe masinile noastre (XPE003) dar si pe alte masini si da foarte ok.

Nu am avut pana acum nici o observatie cum ca ar mirosi urat.
Problema cu bule putin a fost la inceput, la primul lot. la lotul actual nu mai exista aceasta problema.

:)

Sus

MesajScris: Vin Aug 19, 2011 3:19 pm 
Neconectat
User

Rog pe cineva sa-mi spuna daca a cumparat asemenea lichid de fum si balonase daca dau randament bun:
http://www.eurovox.com.ro/produs.php?pid=171
http://www.eurovox.com.ro/produs.php?pid=174
Si o intrebare legata de o masina de fum. Am luat de la cineva o masina de fum SF1000, care dupa ce este gata de primul jet de fum, scoate fum continuu pe la orificiu..nu jet puternic dar ca si cum ar fi acolo vreo 2..3 tigari intr-o scrumiera. Am mai folosit cu mult timp in urma o masina de fum unde am dat discoteca dar parca nu facea asa. In plus, aceasta masina de fum se incinge foarte rau pe partea de sus in fata manerului. Sunt normale aceste 2 fenomene, incinsul si firul de fum care iese constant? Va rog mult sa imi dati niste sfaturi tehnice pentru remediere dar si sfaturi legate de cele 2 produse din link-urile de mai sus. Cu stima, Billy!

Sus

MesajScris: Vin Aug 19, 2011 4:56 pm 
Neconectat
User

A fost o problema cu primul lot. ACUM CONCENTRATUL DE LA SOUNDSTIL ESTE SUPER BUN. Nu am gasit pana acum lichid asa de bun. BULE MULTE SUBTIRI SI FARA PIC DE LICHID IN FATA MASINII. REPET. CONCENTRATUL ESTE F. F. BUN.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 20, 2011 10:03 am 
Neconectat
User

Oancea Catalin scrie:
Rog pe cineva sa-mi spuna daca a cumparat asemenea lichid de fum si balonase daca dau randament bun:
http://www.eurovox.com.ro/produs.php?pid=171
http://www.eurovox.com.ro/produs.php?pid=174
Si o intrebare legata de o masina de fum. Am luat de la cineva o masina de fum SF1000, care dupa ce este gata de primul jet de fum, scoate fum continuu pe la orificiu..nu jet puternic dar ca si cum ar fi acolo vreo 2..3 tigari intr-o scrumiera. Am mai folosit cu mult timp in urma o masina de fum unde am dat discoteca dar parca nu facea asa. In plus, aceasta masina de fum se incinge foarte rau pe partea de sus in fata manerului. Sunt normale aceste 2 fenomene, incinsul si firul de fum care iese constant? Va rog mult sa imi dati niste sfaturi tehnice pentru remediere dar si sfaturi legate de cele 2 produse din link-urile de mai sus. Cu stima, Billy!

Se mai intampla uneori sa scoata cate putin fum, chiar daca nu e actionata. de obicei se intampla cand se incalzeste. daca mai are lichid in rezistenta, mai scoate cate putin fum.
dar sa scoata constant nu am intalnit. poate pompa nu opreste complet si lasa sa picure in rezistenta cate putin si de aia face asta. parerea mea. cel mai bine o duci intr-un service sa o verifice.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 20, 2011 10:47 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Eu am cumpărat lichid de baloane concentrat de la Sound Stil şi-a fost o mare porcărie.
Bani aruncaţi pe geam. Şi acum îl am prin garaj.

Cred că am testat vreo 5 - 6 tipuri de lichide de baloane de la diferite branduri.
Toate numai gunoaie au fost. Singurul care a făcut istorie a fost cel de la tehnolojia maro. ( păcat că nu se mai importă )

Am discutat cu Sebi Pop şi cu alţi colegi nopţi întregi despre problema lichidului de baloane.
Până şi maşina de baloane am schimbat-o dar degeaba.

Sus

MesajScris: Lun Aug 22, 2011 5:58 am 
Neconectat
User

Cat de curand am sa postez un filmulet cu masina de baloane folosita cu concentrat de la soundstil. Cred ca mai bine nu se poate.Este super bun concentratul. Eu sunt foarte obiectiv si am criticat lichidul din primul lot,insa la asta nu am ce comenta. Este foarte foarte bun si daca este complectat bidonul cu apa de la robinet. Daca se complecteaza cu apa distilata este feeric.
In limba romana corect este COMPLETAT NU COMPLECTAT , pe viitor sa folositi forma corecta !

Sus

MesajScris: Lun Aug 22, 2011 8:31 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Aşteptăm filmuleţul cu mare interes.

Sus

MesajScris: Lun Aug 22, 2011 10:23 am 
Neconectat
User

O sa va pun si eu un filmuletz cu masina noastra de baloane si lichidul ce vine concentrat.

Sus

MesajScris: Lun Aug 22, 2011 10:52 pm 
Neconectat
User

Si la sounstil se vinde si lichidul concentrat? M-ar interesa concentrat pentru ca am un amic la spital care poate sa-mi dea apa distilata ca apoi sa-l prepar eu.

Sus

MesajScris: Mar Aug 23, 2011 11:03 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

apa distilata puteti cumpara de la orice magazin de piese auto

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2