The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 8:04 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Radio
MesajScris: Lun Noi 06, 2006 1:58 am 
C-am ce scule ti-ar trebui sa iti faci un post de radio in incinta a vreo 7 camine. sa difuzezi numai in retea si sa poti sa faci si tot felul de dedicatii si minuni din astea. :lol:

p.s. autorizatii? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 06, 2006 10:01 am 
Neconectat
User

is 5 camine ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 2:22 am 
nimeni nu are nici o idee?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 7:30 am 
Neconectat
User

Dupa putina mea experienta dobandita la un post local ma gandesc ca ai avea nevoie de un micrfon, un mixer, un calculator si un programel de shout cast.
Mixerul sa fie .. mixer, deci nu foarte complicat ca nu ai nevoie de preluat legaturi telefonice in direct, PFL si-alte cele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 9:30 am 
Neconectat
User

eu din cate mi-am dat seama vrei sa faci un post de radio pirat ,
din cate stiu ai nevoie de un emitator , un calculator , microfon ,etc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 10:56 am 
Neconectat
User

Treaba e discutabila..de ce spun asta? Daca te vei limita doar la cele 7 camine , acum nu stiu cat sunt de mari, poti face sistem de radioficare cu linie de 100V, dar costurile sunt foarte mari. In cazul asta ti-ar trebui un amplificator capabil de 100V si puternic, difuzoare specializate si mixeru aferent si un microfon. Daca vrei sa emiti, iti trebuie un emitator capabil, un mixer cu un comp si un microfon. Mare atentie insa cu pirateria ca politita nu se joaca :roll: :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 12:43 pm 
sunt numai 5 camine, si nu vreau sa fac prin instalatii de 100V pt ca am vazut mai demult cat costa o linie din asta.
prin broadcast sa mearga muzica toata ziua de pe un playlist, un site cu request si maxim o ora pe zi sa vorbesc ceva la microfon, ceva prostii, poate ceva ideei luate de la organizatia studentilor de la ut cluj, porcari din astea, in ideea ca poate "agatz" un sponsor :wink:

ma gandeam ca un "server", cu un winamp si Virtual dj, un cd player in caz daca vreau sa inchid vre-unul dn programe si sa il deschid pe celalalt, un mixer. cred ca ceva rack micutz de la behringer ar fi deajuns si un mic.

cu autorizatiile ce ziceti?, oricum noi avem porturile blocate la torrenturi si dc :( :evil: si ma gandeam ca numai in incinta celor 5 camine sa difuzez. Cata piraterie poate sa fie in difuzarea a unor piese in incinta a 5 camine?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 1:53 pm 
Neconectat
User

exista mai multe metode: cu winampu, traktor, virtual dj ... etc
cel mai simplu ii cu winampu: are un plugin "shoutcast" si ii foarte usor de configurat si utilizat.
daca nu te descurci .. da un Buzz! :wink: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 2:57 pm 
si mixerul il leg la line in? pt mic si cd player cred ca trebuie o placa de sunet relativ mai buna...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 3:36 pm 
Neconectat
User

acum vrei si tu calitate cu SoundOnBoard?
vezi ca pt laptop gasesti Audigy 2 :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 07, 2006 3:56 pm 
iti dai seama ca nu imi bag laptopu la "ghesheftu" asta. Am un celeron 266 si 64 rami ce doarme acasa si am yamaha xg placa de sunet pe el.
eu as vrea sa fac faza asta ca poate ar iesi ceva "cash", ma intelegi.. 8)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 2