ice_shadow scrie:
DAP Paladium e mai grea, deoarece tabla din care e confectionata carcasa amplifului e mai groasa, asa afirma cineva aici pe forum.

Am vazut si eu acel reply, mie mi-sa adresat....
Dar eu inclin sa cred ca pana la urma acel reply a fost o "parere personala"!!!
Daca cineva a desfacut pana acum vre-un Dap Audio...sa ne spuna si noua de ce e asa de greu si asa de ieftin!
Si eu am vrut sa imi iau un P1600 dintr-un site din Germania, dar unii de pe acest forum mi-au spus ca nu e o achizitie buna si ca e de proasta calitate, asa ca m-am luat dupa ei si pana la urma am mai pus ceva bani deoparte...si o sa imi iau un Phonic Max2500, pe care l-am vazut desfacut si arata BETON inauntru...mai ales ca are numai cuvinte de lauda de la AdiRCF!
@Marius_89: decat sa dai 270Eur pe acel Dap Audio, mai bine mai pui pana la 300Eur si iti iei un Phonic Max2500.
Dap Audio se mandreste cu 2*525w in 8ohm, Phonicul se mandreste cu 2*500w in 8ohm, combinatia e ca Phonic-ul NU minte la putere...garantat..testat..etc! De Palladium nu am auzit pareri...dar nu cred ca poate sa scoata puterea aia si sa fie SI MAI ieftin decat Phonic-ul.
Asa ca fa bine si mai pune 30Eur si cumpara-ti un Phonic Max2500, o sa ai 2*500w adevarati nu mincinosi, de la o firma cu
renume!
Poti sa il cumperi de aici:
http://www.musicstorekoeln.de/is-bin/IN ... =OfferList
Baietii trimit si in Romania cu posta normala, te costa maxim 50Eur transportul, maxim! La vama nu ai probleme ca acum facem parte din EU
Deci la 350E o sa iti scoti frumuseste de amplif dupa parerea mea, BRAND...nu no-name, sa ai bafta.