The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 9:48 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: AM Nevoie De Parerile voastre !
MesajScris: Joi Feb 22, 2007 12:13 am 
Neconectat
User

Salut ! sunt nou pe acest forum am vazut ca este un forum bine pus la punct si cu useri foarte priceputi in domeniul Audio. as dori si eu sa stiu dintre cei care se pricep la puteri sami zica si mie care dintre aceste 2 sunt mai bune eu le voi cumpara de pe ebay prin niste cunostinte eu inclin spre cea DAP Paladium e mai grea oare aceste kilograme in plus unde sunt puse? radiatoare,traf... dar nu stiu acum ce sa zic despre omnitronic am vazut ca nu este prea agreata pe aici eu intentionez sa folosesc puterea pe la party-uri astept parerile voastre http://cgi.ebay.de/OMNITRONIC-P-1500-En ... dZViewItem si http://cgi.ebay.de/DAP-Audio-P-1600-Pal ... dZViewItem

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 22, 2007 12:33 am 
Neconectat
User

DAP Paladium e mai grea, deoarece tabla din care e confectionata carcasa amplifului e mai groasa, asa afirma cineva aici pe forum. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 22, 2007 5:40 am 
Neconectat
User

eu as alege paladium - are 590w/8 ohm fata de 390w/ 8 ohm la omnitronic
eu folosesc omnitronic de vre-o 3-4 ani in club si pot sa iti zic ca singurul lucru ce s-a stricat la el sunt ventilatoarele de racire - in rest merg fara probleme

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 1:26 am 
Neconectat
User

ice_shadow scrie:
DAP Paladium e mai grea, deoarece tabla din care e confectionata carcasa amplifului e mai groasa, asa afirma cineva aici pe forum. :roll:

Am vazut si eu acel reply, mie mi-sa adresat....
Dar eu inclin sa cred ca pana la urma acel reply a fost o "parere personala"!!!
Daca cineva a desfacut pana acum vre-un Dap Audio...sa ne spuna si noua de ce e asa de greu si asa de ieftin!
Si eu am vrut sa imi iau un P1600 dintr-un site din Germania, dar unii de pe acest forum mi-au spus ca nu e o achizitie buna si ca e de proasta calitate, asa ca m-am luat dupa ei si pana la urma am mai pus ceva bani deoparte...si o sa imi iau un Phonic Max2500, pe care l-am vazut desfacut si arata BETON inauntru...mai ales ca are numai cuvinte de lauda de la AdiRCF!

@Marius_89: decat sa dai 270Eur pe acel Dap Audio, mai bine mai pui pana la 300Eur si iti iei un Phonic Max2500.
Dap Audio se mandreste cu 2*525w in 8ohm, Phonicul se mandreste cu 2*500w in 8ohm, combinatia e ca Phonic-ul NU minte la putere...garantat..testat..etc! De Palladium nu am auzit pareri...dar nu cred ca poate sa scoata puterea aia si sa fie SI MAI ieftin decat Phonic-ul.
Asa ca fa bine si mai pune 30Eur si cumpara-ti un Phonic Max2500, o sa ai 2*500w adevarati nu mincinosi, de la o firma cu renume!
Poti sa il cumperi de aici: http://www.musicstorekoeln.de/is-bin/IN ... =OfferList
Baietii trimit si in Romania cu posta normala, te costa maxim 50Eur transportul, maxim! La vama nu ai probleme ca acum facem parte din EU :wink:
Deci la 350E o sa iti scoti frumuseste de amplif dupa parerea mea, BRAND...nu no-name, sa ai bafta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 1:48 am 
Don scrie:
mai ales ca are numai cuvinte de lauda de la AdiRCF!

Nu te lua dupa mine. Pot fii si pareri negative la ampliful asta :wink:, am vazut pe forumul hifi o tentativa de scandal la max2500. Poate DNA are ceva cuvinte de spus in legatura cu ampliful asta.

Nu te lua tot timpul dupa ce spune lumea, de exemplu arhicunoscuta faza cu subbasul din subwooferul cu hashpe :wink:

Dar isi face treaba buna. Cred ca maine...sau la ora asta..azi, o sa il pun pe 4 cefereuri 325i la un maj sa vad cum lucreaza.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 1:54 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Don

ia Phonic fara nici o discutie 8)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 2:30 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
Don scrie:
mai ales ca are numai cuvinte de lauda de la AdiRCF!

Nu te lua dupa mine. Pot fii si pareri negative la ampliful asta :wink:, am vazut pe forumul hifi o tentativa de scandal la max2500. Poate DNA are ceva cuvinte de spus in legatura cu ampliful asta.

Nu te lua tot timpul dupa ce spune lumea, de exemplu arhicunoscuta faza cu subbasul din subwooferul cu hashpe :wink:

Dar isi face treaba buna. Cred ca maine...sau la ora asta..azi, o sa il pun pe 4 cefereuri 325i la un maj sa vad cum lucreaza.

Am vazut si eu ca pe hi-fi zicea un user ca Max2500 are zgomot de fond foarte deranjant! Asa e ADI? Tu esti singurul care poseda asa ceva pe aici....deci mintea omul ala, sau asa este cu zgomotul de fond? :?

@ Nexus: asta o sa si fac, la ce pret are...si ce ofera...e best-buy dupa parerea mea. 8)

Si inca o intrebare pentru toti: Daca il cumpar de pe acel site din Germania, o sa am vre-o garantie ceva? :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 2:49 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

o sa ai in Germania

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 7:41 am 
Neconectat
User

Si eu am phonic :D
Nu are zgomot de fond, sau insesizabil sa zic.
Baietii de pe hi-fi.. lasa-i cu cablurile lor de 100 ieuro..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 12:25 pm 
Neconectat
User

ms pt recomandare phonicul arata chiar bine iar pentru 30 de euro in plus nu are rost sa ma zgarcesc anulez o seara de club si astia's banii phonicul e o alegere buna, dar cum ramane cu zgomotul de fond intradevar asa e ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 12:53 pm 
Neconectat
User

Deeci:
La volum intre mic si gainerele dupa jumate, nu se aude absolut nimic.
Dupa nivelul asta incepe sa se auda ceva, daca duci la maxim, iar este un pic, pe muzica nu e sezizabil.
Eu am pus pauza in winamp (deci se poate sa vina ceva zgomot si de aici) si am dat cum am explcat mai sus.(a da, si am stat cu urechea langa boxa)

Iar acu' parerea mea: probabil ca daca-l folosesti intens (cum explica domnu' pe hi-fi, regim de club) e posibil sa crape, dar pentru sonorizari si alte evenimente eu cred ca nu e nicio problema. Pana la urma cat dai atata face. Trebuie sa aiba o limita..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 5:07 pm 
Neconectat
User

zgomotul de fond se vede atunci cand scoti cablul de la semnal din statie si dai la maxim , nu o sa auzi mare lucru oricum .
si eu vreau sa imi iau tot phonic max 2500 si nu am auzit nimic rau despre ele chear si in 2 ohm se comporta bine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 10:20 pm 
Neconectat
User

Da asa e. ala de pe hi-fi (adica eu) mintea.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 08, 2009 9:47 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 10:58 pm 
Neconectat
User

Salut si eu sunt unul anti phonic nu stiu de ce dar imi e scarba de aceste produse mai ales dupa ce am observat mici probleme la alimentare la o boxa activa.
Totusi la raport pret/putere e buna.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 1:15 am 
Neconectat
User

Sharky scrie:

don: daca l-ai desfacut zi ce are prin el, ca nu e tablou ca sa stam sa ne minunam ce frumos e.

Man, eu nu l-am desfacut pentru ca nu l-am luat...vreau sa fac comanda ffff curand.
L-a desfacut titro si are traf de 2400w + 6 condensatori de 10.000uF, foarte interesant dupa parerea mea!

Eu unul o sa mi-l iau, la banii astia chiar nu am alta optiune la un amplif BRAND.
Dap Audio sau Omnitronic si alte firme...le gasesti peste tot, dar totusi Phonic e brand cu traditie.

Daca pana acum andreis si adircf nu au avut probleme cu el...e bine! Eu oricum nu o sa il folosesc mai mult de 5 - 6 ore continuu(si nu la mai mult de 60%)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2