The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 10:01 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 106 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 9:36 pm 
adircf scrie:

sandu, asa astept sa-ti faci planarele sincer :wink: sunt curios ce zici dupa ce le transporti la 2 evenimente

Vrei sa spui ceva ? Nu de alta dar m-am simtit eu inaintea lui Sandu.O sa-i spun eu cat de grele sunt.El asta asteapta.De fapt asteapta doua lucruri:sa-i zic cat is de grele si cum se aud in locatii mici gem dormitor. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 10:06 pm 
Neconectat
User

Clar abea astept sa vad cum suna in spatii mici :D :D
Deja mi-a zis nex ca in camere mici suna relativ bine :lol: :lol: :lol: :lol: adik te darama :lol:
Adi , am schimbat ceva in "plan"...incintele le voi face din plywood 8)
Si , adi , stai linistit ca m-am plimbat cu 2 DYH-218 (2 x 18" bass reflex ) la cateva evenimente , si m-am lamurit de greutatea lor :roll: :roll: 86kg bucata parca :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 10:37 pm 
vai Doamne Dumnezeule. :shock: :shock: :shock:

La sonorizari portabile sa cari atatea dupa tine. Poi banii luati ii dai pe kaloriile arse in urma efortului si benzina la masina. Sigur nu te-ar multumii 2 BR, totusi vorbim de sd18 nu de hp18w :roll:

@Parakiosu

nu prea am inteles unde ai vrut sa ajungi sau ce ai vrut sa zici

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 11:26 pm 
adircf scrie:
vai Doamne Dumnezeule. :shock: :shock: :shock:

La sonorizari portabile sa cari atatea dupa tine. Poi banii luati ii dai pe kaloriile arse in urma efortului si benzina la masina. Sigur nu te-ar multumii 2 BR, totusi vorbim de sd18 nu de hp18w :roll:

@Parakiosu

nu prea am inteles unde ai vrut sa ajungi sau ce ai vrut sa zici

:D no ce ai mai adi-am crezut si eu ca te-ai luat te toti astia cu sub-uri de 80 kile :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 11:30 pm 
Sincer ma iau de cei ce vor suburi de 80 de kile pentru aplicatii portabile fara sa fii ascultat difuzorul respectiv macar intr-o cutie mai usoara.

Pentru aplicatii fixe sau concerte fa frate si HOG, atunci e necesar fiecare db in plus :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 11:34 pm 
adircf scrie:
Sincer ma iau de cei ce vor suburi de 80 de kile pentru aplicatii portabile fara sa fii ascultat difuzorul respectiv macar intr-o cutie mai usoara.

Pentru aplicatii fixe sau concerte fa frate si HOG, atunci e necesar fiecare db in plus :wink:

Face si omu o boxa de placere si se ia lumea de el :D si oricum le car pe bani mai multi nu pe degeaba :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 11:41 pm 
Neconectat
User

2 basi de 15" in 80 litri fiecare sunt arhisuficienti pt parte de bas in aplicatii portabile.(nunti, majorate, benchete- chestii indoor). Bine... completati cu ceva topuri nervoase :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 12:02 am 
DJ_Kenwood scrie:
2 basi de 15" in 80 litri fiecare sunt arhisuficienti pt parte de bas in aplicatii portabile.(nunti, majorate, benchete- chestii indoor). Bine... completati cu ceva topuri nervoase :D

Asta daca esti sanatos la cap.Daca nu faci ca mine:mergi la o cununie de 40 de insi cu 2 sub-uri dinacord tm 215 si 4 fr cu wn15

La 12 si un minut a venit seful restaurantului ,primarul si toata sectia de politie :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 12:07 am 
Nu mai zic nimic

Cred ca suntem vreo 5 persoane pe forumul asta care preferam sa mergem cu chestii compacte si usoare sa fie mai usor la transport si sa nu te obosesti. Restul ar cara dulapuri de 2 x 24" dupa ei daca s-ar putea.

Spor la carat tuturor.

Sandule eu stii de ce vrei sa-ti faci planar. Crezi ca sd18 ii prea nasol sa il pui in basreflex. ti-e frica sa nu sune suficient. Ai dubii :lol:

LATER EDIT dupa ce am vazut ce a scris paraiosu'

Parakiosu2 scrie:
Asta daca esti sanatos la cap.Daca nu faci ca mine:mergi la o cununie de 40 de insi cu 2 sub-uri dinacord tm 215 si 4 fr cu wn15

La 12 si un minut a venit seful restaurantului ,primarul si toata sectia de politie :twisted:

cea mai mare aberatie pe care am auzit-o in viata mea. :? De ce te-ai ostenit pt atatea persoane? erau deajuns 2 wn-uri

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mie Iun 20, 2007 11:28 am, modificat de 3 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 12:31 am 
adircf scrie:
Nu mai zic nimic

Cred ca suntem vreo 5 persoane pe forumul asta care preferam sa mergem cu chestii compacte si usoare sa fie mai usor la transport si sa nu te obosesti. Restul ar cara dulapuri de 2 x 24" dupa ei daca s-ar putea.

Spor la carat tuturor.

Sandule eu stii de ce vrei sa-ti faci planar. Crezi ca sd18 ii prea nasol sa il pui in basreflex. ti-e frica sa nu sune suficient. Ai dubii :lol:

LATER EDIT dupa ce am vazut ce a scris paraiosu'

Parakiosu2 scrie:

cea mai mare aberatie pe care am auzit-o in viata mea. :? De ce te-ai ostenit pt atatea persoane? erau deajuns 2 wn-uri

Aveam boala pe patronul restaurantului si vroiam sa vad cat rezista geamurile.

BTW Boxele lights sunt lights si la sunet. Nu dau nume sau marci ca iese scandal-doar un indiciu : sunt din plastic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 1:00 am 
Parakiosu2 scrie:
BTW Boxele lights sunt lights si la sunet.

alta aberatie. :roll: :lol: :lol: :lol:

parakiosule tu ai baut ceva :? :? :? ?

Cum zici tu. Prin experienta ta acumulata de-a lugul anilor in domeniul pro audio si ascultarea/testarea practica a multor sisteme, se justifica comparatia facuta. 2 de-a tale bat plasticatele alea facute intr-o sura la capitolul bass, medii, inalte, fidelitate si design. :mrgreen: plus ca cd-j-urile de la pioneer nu au cum sa se ridice niciodata la nivelul celor de la denon. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 1:31 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

adircf scrie:

[/quote]

eu o faceam pt imagine si pt senzatiile tari de dimineata pe la 4-5 pe scari :lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 10:10 am 
degeaba ca la 40 de persoane, mai mult de 110 db nu cred ca accepta nimeni. Dar oricum parakiosul ii expertul. el stie ce si cum. eu doar stau si ma minunez. Eu nu a facut sonorizari in viata mea si acuma invat ca light=naspa si la nunti de 40 persoane iti trebuie 4 sat si 2 basi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 7:41 pm 
adircf scrie:
degeaba ca la 40 de persoane, mai mult de 110 db nu cred ca accepta nimeni. Dar oricum parakiosul ii expertul. el stie ce si cum. eu doar stau si ma minunez. Eu nu a facut sonorizari in viata mea si acuma invat ca light=naspa si la nunti de 40 persoane iti trebuie 4 sat si 2 basi.

Ma .Daca vrei sa stii am fost la bunica mea la curte de ziua unui vecin cu 4 amplifuri.Cate boxe da-ti seama singur.E vorba de placere nu de carat.

Te intreb ceva.tu ai acum doua FR-uir ,da?Si iti vin de la nexus 4 sub-uri -sau de unde vrei tu- poti sa te juri ca la urmatoarea nu le ei cu tine?

Eu bag mana in foc ca le cari si cu carucioarul de butelii si tot le eia.

Am facut gratar in fata blocului acum ceva timp.Stau la parter si am scos niste 2.1 A4tech cale le tin pe PC in casa.Asta pana la a treia bere.La a treia bere am scos standurile si 2wn -uri in fuga asa.

Si parca tot nu ma satisfacea man.Asa ca nu imi zice mie.Daca stii fizica trebuie sa stii ca Db-ii sunt direct proportionali cu numarul de sticle de bere.

poate is eu mai ciudat dar sa tii ca mie de la alcool mi se diminueaza auzul si trebuie sa dau mai tare.Si nu cred ca sunt singurul.

Mama lui de off-topic.poate ne miluieste Nexus cu un bann micut
:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 8:24 pm 
omule, daca ar pica din cer 4 basi fie pe 15" fie pe 18" si as avea maine o sonorizare de 50 de persoane nu i-as duce. depinde si de sala cateodata. De multe ori vine lumea la mine sa dau mai incet si dau nu-i o problema dar decat sa car 4 Kw si sa ascult la 40 de W...ar fii o mare prostie.

Nunta 400 persoane.... poi i-as duce pe toti 4 sa vad cum suna in sala respectiva.

Nu stiu daca ma intelegi ce am vrut sa zic pana acuma.

daca tu vrei sa cari 2 Kw rms sau cat ai la nunti de 40 de persoane, cara frate, eu chiar nu am nimic impotriva.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 106 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2