adircf scrie:
degeaba ca la 40 de persoane, mai mult de 110 db nu cred ca accepta nimeni. Dar oricum parakiosul ii expertul. el stie ce si cum. eu doar stau si ma minunez. Eu nu a facut sonorizari in viata mea si acuma invat ca light=naspa si la nunti de 40 persoane iti trebuie 4 sat si 2 basi.
Ma .Daca vrei sa stii am fost la bunica mea la curte de ziua unui vecin cu 4 amplifuri.Cate boxe da-ti seama singur.E vorba de placere nu de carat.
Te intreb ceva.tu ai acum doua FR-uir ,da?Si iti vin de la nexus 4 sub-uri -sau de unde vrei tu- poti sa te juri ca la urmatoarea nu le ei cu tine?
Eu bag mana in foc ca le cari si cu carucioarul de butelii si tot le eia.
Am facut gratar in fata blocului acum ceva timp.Stau la parter si am scos niste 2.1 A4tech cale le tin pe PC in casa.Asta pana la a treia bere.La a treia bere am scos standurile si 2wn -uri in fuga asa.
Si parca tot nu ma satisfacea man.Asa ca nu imi zice mie.Daca stii fizica trebuie sa stii ca Db-ii sunt direct proportionali cu numarul de sticle de bere.
poate is eu mai ciudat dar sa tii ca mie de la alcool mi se diminueaza auzul si trebuie sa dau mai tare.Si nu cred ca sunt singurul.
Mama lui de off-topic.poate ne miluieste Nexus cu un bann micut