Sincer nu prea mai ales pe partea de medii inalte, unde are distorsiuni cam mari,chiar si pina in pragul de clip,sinusoida este cocosata,m-am speriat un pic cind a inceput sa miroasa a rezistenta arsa din interior la testul cu frecventa de 10 Khz si la cel cu 20 Khz.
Chiar Pufulet mi-a zis, gata lasa-l.
Banuiesc ca era de la rezistentele din snuberele de pe iesire,atita timp cit in banda de 30 Hz-100 Hz s-a comportat OK,doar ca s-a incalzit destul de tare in timp foarte scurt.
Oricum in real world, acest amlif nu va lucra atit de dur,mai ales pe partea de inalte la mai sus de 8 Khz, muzica neavind asemenea amplitudine pe inalte, insa este bine de stiut ce si cum...
In medie la 1000 Hz am avut cam 60 vrms pe fiecare canal. ambele odata.ceea ce este OK.
nexus3 scrie:
dupa ce am stat vreo ora sa se incarce filmuletele am reusit sa inchid fereastra unde salvasem puterile
daca bine imi amintesc era
826W la 30Hz
1100W la 100Hz
1190W la 1000Hz
si 1080W la 10Khz
e destul de OK

Da, asta ziceam si eu,insa mi-e teama cu acel miros de rezistenta arsa la peste 10 Khz,si distorsiunile destul de mari la peste 10 Khz.
Daca as vedea schema etajului final, mi-as da seama unde este hiba...
Puterea nu o luati in seama, la un momendat cablul de 3x1,5mm^2 era cald rau si moale,in filmare zisesem 3x1 insa este 3x1,5,rectfic aici.
Va astept si cu alte comentarii, puterile scrise de Mircea mai sus sint cele reale+/- 2-3%, care consideram a fi eroare de masurare.