The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 08, 2025 8:27 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PAR 56 stairville
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 2:27 pm 
Neconectat
User

Cine stie lega 2 par 56 sa mearga in acelasi timp??cu cablu ?? pe modul auto sunt diferente de timp...nu merg la fel :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 4:27 pm 
Neconectat
User

am asa ceva de mult timp si nu reusesti sa faci nimic fara DMX

mai au o functie prin care isi schimba culorile la intervale stabilite de timp, gen 5-10-20 de secunde, dar nici asa nu stau sincronizate in permanenta

DMX-ul e solutia

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 4:27 pm 
Neconectat
User

suporta master-slave?
zi un model exact pe care-l ai.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 4:28 pm 
Neconectat
User

eu vorbesc de asa ceva
http://www.thomann.de/de/stairville_led ... oliert.htm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 4:40 pm 
Neconectat
User

de la un par de 35 euro nu poti cere multe. zi mersi ca are mod auto...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 5:19 pm 
Neconectat
User

razvan23 scrie:
de la un par de 35 euro nu poti cere multe. zi mersi ca are mod auto...

Merci mult ca ai deshcis acest topic! Ai ajutat mult. Am vrut sa cumpar 8 buc. din astea..dar vad ca nu se merita! . Raman cu pari clasice! :wink:

Exista cumva un model care este bun pt cva? La pret real bineinteles!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 6:59 pm 
Neconectat
User

este cel la 35 de E...dar e ok....asa s facute sa nu se sincronizeze...asta am observat...is f ok...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 9:18 pm 
Neconectat
User

daca folositi mai mult de 4 paruri, eu va recomand un dmx. poate 100 euro vi se pare scump, dar e mai de efect sa modifici ce vrei tu, decat sa-l lasi pe auto...iti permiti sa faci evenimentele in 2 culori...sa mai bagi un strobo ceva...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 9:20 pm 
Neconectat
User

Mpro scrie:
. Raman cu pari clasice! :wink:

Exista cumva un model care este bun pt cva? La pret real bineinteles!

pari clasici consuma mult si lampile sunt costisitoare+durata de viata mai mica decat LED-urile+o singura culoare...gasesti par 56 led la ~300-350 ron, foarte ok.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 30, 2010 7:44 am 
Neconectat
User

..si tu esti un tanar de 18 ani sau 20 , da? :lol: Toti nu sonorizam nunti , majorati si de gen :lol:

Am pus niste poze ca sa vezi cum vroiam. Deci, 1 par 56 classic = 3-4 buc pari cu led!cu leduri 5mm.Vorbesc despre efect in primul rand. Alta treaba cu cele cu leduri de 1w.Dar astea, pff..minim 500 ron/ buc.
:roll:

Imagine
Imagine

MH uri si lasere n-am, dar am un coleg care are 10 buc. MH uri+ 5 sau 6 buc lasere :wink: Nici n-am timp sa ocup cu asta. Dca e party , mergem impreuna. In curand, adica in anul viitor pot sa realizam evenimente mai mari , cum vezi si in poze. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 30, 2010 9:27 am 
Neconectat
User

Mpro, atata timp cat el vorbea despre paruri Stairville, am presupus ca nu le foloseste la concerte.
De aia am discutat despre o solutie pentru el.

Daca vrei mai mult, sunt paruri de 36x1W RGB la 2400 ron sau 36x3W la 1700 ron.
Astea's bune pentru concerte, scene, spectacole mari.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 30, 2010 9:33 am 
Neconectat
User

Parurile astea sunt pe led daca te uiti in linku de mai sus....decat sa dai 100 de E pt dmx mai bine le las pe modul auto sau pe sound :wink:..de la 4 par i in sus m am gandit la dmx...nu 2 :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 30, 2010 12:47 pm 
Neconectat
User

Multi nu vor sa priceapa ca parurile nu tin in loc de stroboscoape, muvinghead sau mai stiu eu ce alte minuni; parurile se folosesc pentru a scoate in evidenta anumite elemente dintr-un show sau pentru a evidentia anumite obiecte cum ar fi un stalp, o masina intr-un show de prezentare, etc. Pentru teatru inca nu sa gasit o solutie pe led pentru a inlocui parurile clasice. Parurile clasice sunt mult mai placute, au o lumina mult mai puternica, dar au niste consumuri colosale in grupuri de cate 20-30 degaja o caldura mare, si din pacate lampa are o viata de aproximativ 800 de ore

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 30, 2010 3:16 pm 
Neconectat
User

Nu poate nimeni sa faca un filmulet comparativ intre un par56 pe led vs. par56 pe lampa? Sau si mai bine par64 (led vs. lampa).

Exista cineva care foloseste la nunti par64 pe lampa? :P

Referitor la lampi nu se ard chiar asa repede nici alea. Sa ne spuna cei care folosesc par-i pe lampa cat de des schimba lampile. Iar treaba cu par-i chinezesti pe led-uri care au durata de viata de 100.000 ore, sunt povesti. Daca ii folositi foarte mult veti vedea ca intr-un an, doi , intensitatea luminoasa a led-urilor scade semnificativ...

E o moda acuma sa se scrie 100.000 ore pe orice gunoi care are leduri. Chiar mi-am cumparat o mini lanterna pe led-uri pe care o folosesc la evenimente ( 9 led-uri cu 100.000 ore scria pe ea) si dupa cateva evenimente la care a mers in total vreo jumate de ora mai functionau 6 led-uri din 9 :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 30, 2010 3:34 pm 
Neconectat
User

Am avut si Pari(64) pe leduri(10mm) . Am avut si Pari 64 cu bec 500w , si 1000w.
1 par 64 cu bec de 1000w=8- 10buc. pari 56 , stairville cu leduri 5mm. :wink: :) consuma mult, asta e..dar ce efect are,pfoaaa , e super absolut!

Sunt becuri si de 1000H sau 750H, pt pari :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2